2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah.13. Haftda öğrendiniz.Bende 12+4 iken gidicem öğrenir miyim acaba.Bana da herkes erkek olacak senin diyor benim içime doğmuyor ama herkese doğmuş mübarek:)

Maşallah.13. Haftda öğrendiniz.Bende 12+4 iken gidicem öğrenir miyim acaba.Bana da herkes erkek olacak senin diyor benim içime doğmuyor ama herkese doğmuş mübarek:)
Valla erkekler erken öğreniyor derlendi inanmazdım doğruymuş canım ben daha oluşmamıştır organı sanıyordum ama baya belirgindi Sağlıkla gelsin kuzular bence öğrenirsin sende gittiğinde

Hatırladığım kadarıyla kilon fazla değildi kafana takma canım hamileliğin tadını çıkart önemli olan onların sağlığı kilo alınır verilir napalım

Aynı ben ya.yeni uyandım valla midem kazınıyor eşime dedim kalk çabuk kahvaltı hazırla diye çünkü biliyorum ben gidersem mutfağa kahvaltıdan önce atıştırırım baya.Ben de sağlıklı şeyler yiyorum 2 kilo almışım.10+1 im bugün yani 11.haftaya giriş yaptım.

Kizlarrr bende coook garip bisey oldubu kadar erken olurmu bilmiyorum ama beb kipirtilar hissettim 3 gun ara ile iki defa hissettim.. ilkinde anlam veremedim gorumcemle konusuyoduk belim aniden cok agridi boyle simsekledi derler ya oyle ondan sonra karnimda bseyler oldu ama ben konusmaktan cok anlam veremedim sonradan anladim.. bi de dun oldu☺ idrara cok skismistim esimi bekliyodum eve gitmek icin egildim bi an karnimda resmen bseyler hareket ediyo ama oyle gaz falan gibi degil ikisi arasndaki belirti cok farkliydi bu kadar erken olurmu ki

Alyaliya of bu iğneler artık canımı yakmaya basladı bide şimdi yaptım 1 damla kanda geldi iğneyi çekince
Kan normal cnm, morluk da. Üzme kendini.
Aynen bu şekilde ben de. Diğer elinle orayı tutacaksın, sonra iğne. Daha iyi oluyor.
2.gebelikse belki. Ama çok erken :)

Yok sadece alisveris amacliydi, doktor kirmizi olmadigi muddetce sikinti yok dedi. Zaten hepsi oyle soyluyor. Hayirlisi.

11+5 te gittim cinsiyeti ne zaman söylersiniz dedim bidahaki gelişine dedi. Bence gördü bi şeyler ama emin olmadığı için söylemedi baktım baya ama falan diye çevirdi lafı çünkü 2 ocakta çağırdı ama randevum 8inde olcak o gün başka bi şehre perinatologa gitçem belki o söyler. Ya da çarşamba günü ikili sonuçları için gitçem belki o gün söyler

Ay hayırlı olsun darısı bize inşallah

Merhaba ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim adet gecıkmesinden berî karın ağrım vardı hafıf batma gibi 2 gundur bir ağrı falan yok böyle bir şey yaşayan var mı normal mı

Canım senin dediğin hemogram kan tesyi miydi kan sayımı yani? Ben onu sağlık ocagında yaptırdım idrar tahlilide hatta eğer oysa gidin sağlık ocagında yaptırın bosa para vermeyin

Merhaba ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim adet gecıkmesinden berî karın ağrım vardı hafıf batma gibi 2 gundur bir ağrı falan yok böyle bir şey yaşayan var mı normal mı
Benim de sonradan kesildi bütün ağrılar bulantı olurdu o da yok oldu dediğiniz haftalardaydı benim de

Canım benimde aynıydı benimde 2 gündür kasık ağrım azaldı bence bebek yerleşirken o ağrı oluyor beden alısıyor normaldir merak etme y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…