Maşallah.13. Haftda öğrendiniz.Bende 12+4 iken gidicem öğrenir miyim acaba.Bana da herkes erkek olacak senin diyor benim içime doğmuyor ama herkese doğmuş mübarek:)Merhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumluve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tan @ogrtmn hnm
Valla erkekler erken öğreniyor derlendi inanmazdım doğruymuş canım ben daha oluşmamıştır organı sanıyordum ama baya belirgindiMaşallah.13. Haftda öğrendiniz.Bende 12+4 iken gidicem öğrenir miyim acaba.Bana da herkes erkek olacak senin diyor benim içime doğmuyor ama herkese doğmuş mübarek:)
O zaman isim araştirmaya başla sen de:)Valla erkekler erken öğreniyor derlendi inanmazdım doğruymuş canım ben daha oluşmamıştır organı sanıyordum ama baya belirgindiSağlıkla gelsin kuzular bence öğrenirsin sende gittiğinde
Hatırladığım kadarıyla kilon fazla değildi kafana takma canım hamileliğin tadını çıkart önemli olan onların sağlığı kilo alınır verilir napalımResmen aç uyaniyorum ben ya.10 haftam bitiyor ve ben 3.3.5 kilo aldım.Bulantim kusmam olmadı.İştahim açildi.Kahve çayı cok tüketirdim hamilelikte onlari da tüketmeyince pek iştahım ayyuka cıktı.Kimle konussam ilk üç ay için kilo almak erken.Hatta kilo veren var.Hayır öyle ivir zivir da yemiyorum yumurta süt kefir pekmez ceviz fındık meyve falan yiyorum rutinde ama niye kilo aliyorum hemen yaradı bana normalde yemekle alakam yoktur şimdi ne yesem kilo yapiyor.İşe de yürüyerek gidiyorum git gel yarım saat yürüyo oluyorum.Psikolojim bozuluyor dün bir arkadasım ben toplamda 9.5 aldim dedi ablam 9 aldi ben 15 e bile razı kalıcam bu gidişle:)Amma dertlendim
Aynı ben ya.yeni uyandım valla midem kazınıyor eşime dedim kalk çabuk kahvaltı hazırla diye çünkü biliyorum ben gidersem mutfağa kahvaltıdan önce atıştırırım baya.Ben de sağlıklı şeyler yiyorum 2 kilo almışım.10+1 im bugün yani 11.haftaya giriş yaptım.Resmen aç uyaniyorum ben ya.10 haftam bitiyor ve ben 3.3.5 kilo aldım.Bulantim kusmam olmadı.İştahim açildi.Kahve çayı cok tüketirdim hamilelikte onlari da tüketmeyince pek iştahım ayyuka cıktı.Kimle konussam ilk üç ay için kilo almak erken.Hatta kilo veren var.Hayır öyle ivir zivir da yemiyorum yumurta süt kefir pekmez ceviz fındık meyve falan yiyorum rutinde ama niye kilo aliyorum hemen yaradı bana normalde yemekle alakam yoktur şimdi ne yesem kilo yapiyor.İşe de yürüyerek gidiyorum git gel yarım saat yürüyo oluyorum.Psikolojim bozuluyor dün bir arkadasım ben toplamda 9.5 aldim dedi ablam 9 aldi ben 15 e bile razı kalıcam bu gidişle:)Amma dertlendim
Bana da bu hafta erkek gibi dedi ama yanılma payı var dedi.ayın 15inde net vğreneceğiz inşallah.ama içimden kız geçiyorEee yok mu bizden başka cinsiyet öğrenen?Gelsin prensesler prensler ❤❤
Aaaa hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsun da hiç önemli değil valla insan iyi olduğunu duyunca çok mutlu oluyorBana da bu hafta erkek gibi dedi ama yanılma payı var dedi.ayın 15inde net vğreneceğiz inşallah.ama içimden kız geçiyor
Kan normal cnm, morluk da. Üzme kendini.Alyaliya of bu iğneler artık canımı yakmaya basladı bide şimdi yaptım 1 damla kanda geldi iğneyi çekince
Aynen bu şekilde ben de. Diğer elinle orayı tutacaksın, sonra iğne. Daha iyi oluyor.Bende göbekten yapıyorum.ılk zamanlar çok morardı ama artık bir yöntem gelıstırdım kendıme daha az morarıyor hatta çok şükür morarmadıgı zamanlar oluyor.
ıgneyı yapmadan önce elınle sıkıyorsun ya gobegı onu baya bir genişten al dar alırsan ıgneyı yaptıkça sıktıgın yerlerden geçen ılac morarma yapıyor.ben çözümü böyle buldum ınsallah senınde ısıne yarar.
2.gebelikse belki. Ama çok erken :)Kizlarrr bende coook garip bisey oldubu kadar erken olurmu bilmiyorum ama beb kipirtilar hissettim 3 gun ara ile iki defa hissettim.. ilkinde anlam veremedim gorumcemle konusuyoduk belim aniden cok agridi boyle simsekledi derler ya oyle ondan sonra karnimda bseyler oldu ama ben konusmaktan cok anlam veremedim sonradan anladim.. bi de dun oldu☺ idrara cok skismistim esimi bekliyodum eve gitmek icin egildim bi an karnimda resmen bseyler hareket ediyo ama oyle gaz falan gibi degil ikisi arasndaki belirti cok farkliydi bu kadar erken olurmu ki
Hayırlı olsun oğlunuz :) maşallahAaaa hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsun da hiç önemli değil valla insan iyi olduğunu duyunca çok mutlu oluyor ☺
Yok sadece alisveris amacliydi, doktor kirmizi olmadigi muddetce sikinti yok dedi. Zaten hepsi oyle soyluyor. Hayirlisi.Çok geçmiş olsun canım yok benım başıma hiç gelmedı .doktor bi bilgi vermedimi sen kendıne çok dikkat et çalışıomusun gezmeyemı gıtmıstın ?Bol bol yatmaya çalış olmadı bide kendi doktoruna görün
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun oğlunuz :) maşallah
Ay hayırlı olsun darısı bize inşallahMerhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumluve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tan @ogrtmn hnm
Teşekkür ederim canım bir dahaki gitmeye öğrenirsiniz sizde benceAy hayırlı olsun darısı bize inşallah
İnsallahTeşekkür ederim canım bir dahaki gitmeye öğrenirsiniz sizde bence
Canım senin dediğin hemogram kan tesyi miydi kan sayımı yani? Ben onu sağlık ocagında yaptırdım idrar tahlilide hatta eğer oysa gidin sağlık ocagında yaptırın bosa para vermeyincanım muhtemelen senin kan değerlerine bakılacaktır. Benim 7.haftadaki testlerim kan testiydi tsh falan da bakıldı tam kan idrar tahlili vs. Benim drum klinik doktoru olduğu için önce muayene oldum bir hastahanede sonra da tahlilleri yaptırdım sgklı olarak hepsi 485 tl tuttu.
eğer bu değilse ikili üçlü test olabilir diye dusunuyorum.
Benim de sonradan kesildi bütün ağrılar bulantı olurdu o da yok oldu dediğiniz haftalardaydı benim deMerhaba ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim adet gecıkmesinden berî karın ağrım vardı hafıf batma gibi 2 gundur bir ağrı falan yok böyle bir şey yaşayan var mı normal mı
Canım benimde aynıydı benimde 2 gündür kasık ağrım azaldı bence bebek yerleşirken o ağrı oluyor beden alısıyor normaldir merak etme yMerhaba ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim adet gecıkmesinden berî karın ağrım vardı hafıf batma gibi 2 gundur bir ağrı falan yok böyle bir şey yaşayan var mı normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?