Hayir ilk gebeligim ama resmen cok farkli bi kipirdama ve oyle kendimi falan dinleyip belirti arama gibi degil ortada bsey yokken durudk yere kendiliginden oyle bisey oldu ama bu surekli olmuyo bebek degilse ne olacak ki gaz olmadigina cok eminim cunku ikisi cok farkli
Kan ve idrar tahlili canım. Açıklık tokluk şekerine, triot e, vitamin değerlerine, idrarda iltihap falan var mı bakılıyor. Ben özelde 80 lira verdim ama devlette de yapılıyor.
Canım senin dediğin hemogram kan tesyi miydi kan sayımı yani? Ben onu sağlık ocagında yaptırdım idrar tahlilide hatta eğer oysa gidin sağlık ocagında yaptırın bosa para vermeyin
Aa sahi mi? Biz sadece ne zaman çıkar diye sorduk en az 1,5 hafta dedi o sebeple biz de vazgeçtik çünkü kanamam olmuştu doktor hızlıca alalım sonuçları istedi. Zamanı kısa olsaydı keşke yaptırırdık ama olsun bebeği fazladan görmüş oldum iyi tarafından
Merhaba ben bi konuda sizlere danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim adet gecıkmesinden berî karın ağrım vardı hafıf batma gibi 2 gundur bir ağrı falan yok böyle bir şey yaşayan var mı normal mı
canım ben de aynı durumdayım bugün 8+5 oldu kuzum. Bence hiç kafanı olumsuza yorma çünkü benim öğrendiğim şey bu hamileliklerde bir günün diğeri ile aynı değil :). Biri daha yazmıştı burada doktoru söylemiş yine böyle bir şey. Vücut gebeliğe alışıyor yavaştan artık sanırım 12.haftadan sonra iyice rahatlayacağız Allah’ın izniyle yüreğini ferah tut
Kalp atışlarını duymuştuk o gün o kadar heyecanlıydım ki o hızla direkt aynı hastanenin lab buldum kendimi :))) ama artık devlette ya da sağlık ocağına giderim.
Eveet kizlar gün geçmiyor ki kafama yeni Bişey takmayayim makyaj yapiyormusunuz ya ben çok hafif işe giderken yapıyordum ama zararli yazıyor nette pişman oldum.
Kalp atışlarını duymuştuk o gün o kadar heyecanlıydım ki o hızla direkt aynı hastanenin lab buldum kendimi :))) ama artık devlette ya da sağlık ocağına giderim.
Eveet kizlar gün geçmiyor ki kafama yeni Bişey takmayayim makyaj yapiyormusunuz ya ben çok hafif işe giderken yapıyordum ama zararli yazıyor nette pişman oldum.
Canım doktoruna danış, ben benimkine sordum randevuda detaylıca konuşuruz dedi. Şimdi de geçici rahatlama olarak yumuşak bi bezi su ile ıslatıyorum soğuk, hafif kompres yapıyorum en azından o acılı kaşıntıyı hafifletiyor
Bende de 15 yıldır egzama var sırtımın rengi değişti bi de saç diplerimde oluyor ara ara.Şu an ben kortizon kullandığım için çok şükür sıkıntı yaşamadım ama bir önceki gebeliğimde bepantholun kaşıntı kremini almıştım gebeler kullanabiliyor o iyi gelmişti.
Canım doktoruna danış, ben benimkine sordum randevuda detaylıca konuşuruz dedi. Şimdi de geçici rahatlama olarak yumuşak bi bezi su ile ıslatıyorum soğuk, hafif kompres yapıyorum en azından o acılı kaşıntıyı hafifletiyor
Bende de 15 yıldır egzama var sırtımın rengi değişti bi de saç diplerimde oluyor ara ara.Şu an ben kortizon kullandığım için çok şükür sıkıntı yaşamadım ama bir önceki gebeliğimde bepantholun kaşıntı kremini almıştım gebeler kullanabiliyor o iyi gelmişti.
Merhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumlu ve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tanKarusel
Merhaba kızlar birşey sorcam,ben geceleri idrara sıkışık uyanıyorum afedersiniz yaparken ağrılı ve az geliyor,idrar torbam boşalmıyor gibi ama gün içerisinde öyle olmuyor sadece geceleri oluyor..öyle olan varmi
Ben de çatlıyorum daha 5 gün var randevuya artık kızım/oğlum diye sevmek istiyorum ya bebeğim diye hitap ediyorum konuşurken sonra yine aklıma geliyor ne acaba diye
Merhaba kızlar birşey sorcam,ben geceleri idrara sıkışık uyanıyorum afedersiniz yaparken ağrılı ve az geliyor,idrar torbam boşalmıyor gibi ama gün içerisinde öyle olmuyor sadece geceleri oluyor..öyle olan varmi