- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Ay evettt sana tahminde bulunmuş muydu doktor canımHayırlı olsun kuzum tabloya bir erkek bebiş yazalım hemen
Mrblar kızlar❤
Nasıl gidiyor hamilelik benim bulantılar biraz hafifledi şükür bklm ama aşırı halsizlik var bı de depresyona girmiş gibiyim çok canım sıkılıyor resmen hayatım boş geçiyor gibi önceden spora gidiyordum vs meşguldm şimdi çok sıkılıyorum ya yürüyüş yapayım dedim geçen uzun süreli yürüyemiyrum lakin açık hava iyi geldi sizlerde de duygu değişimi çok oldu mu ya akşam olmuyor akşam olsa sabah olmuyor
Mrblar kızlar❤
Nasıl gidiyor hamilelik benim bulantılar biraz hafifledi şükür bklm ama aşırı halsizlik var bı de depresyona girmiş gibiyim çok canım sıkılıyor resmen hayatım boş geçiyor gibi önceden spora gidiyordum vs meşguldm şimdi çok sıkılıyorum ya yürüyüş yapayım dedim geçen uzun süreli yürüyemiyrum lakin açık hava iyi geldi sizlerde de duygu değişimi çok oldu mu ya akşam olmuyor akşam olsa sabah olmuyor
Masallah canim cok sevindim adina guzel haberlerMerhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumluve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tan Karusel
Aynen öyle ya cinsiyeti belli olsa ona göre sevcez ufaktan alınacaklara başlıycaz falanBen de çatlıyorum daha 5 gün var randevuya artık kızım/oğlum diye sevmek istiyorum ya bebeğim diye hitap ediyorum konuşurken sonra yine aklıma geliyor ne acaba diye
kesinlikle bende öyle ben çalışmıyorum tek fark daha da patliycm umarım geçer bı an önce bu durumAynı sekildeyim. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Banyoya bile zorla gidiyorum. Bir de çalışmasam bıraksalar bütün gün uzanırım boş boş. Yüksek lisans yapıyorum, 4 tane dersin final ödevini yazmam lazım 8 gün kaldı ben hala aynı. Psikolog mu acaba çaremiz?
yürüyüş bende bı kaç haftaya ilk trimiser bitince başlayacağım insAllah ama sporsuzluk baya etkiledi beni de kilo almadım ben zaten kilolu hamile kalınca şükür eksideyim ama acayip sis hissediyorumRiskli gebelik diye, bir şey olur korkusuyla hareket de edemiyorum çok fazla, hemen karnım şişip sertleşiyor sancı başlıyor diye yürüyüş yapamiyorum, enfeksiyon kaparım diye havuza da gidemiyorum, kabızlık hazımsızlık yüzünden kilo da aldım. Ne desem başka harika moraller
Aynı vallaha ya geçen vakit geçsin diye komik video izliyordm instgrmdan gülerken ağladım birden insAllah hafifler düşündükçe bunalıma giriyorum bunalıma girdikçe düşünüyorum resmen kısır döngü ilk trimiser çok sıkıntılıyms duygusal anlamda cidden hiç böyle olacağını düşünmemiştimCanım daha dün aynı sebeple anneme yakındım :). Sürekli bir mutsuzluk ve sıkıntı hissediyorum. Evde oturmaya da alışkın değilim. Sanırım belli bir süre sonra hafifleyecekmiş tüm bu durumlaryani hafiflemezse ben çıldırıcam çünkü bi ağlıyorum bi gülüyorum ama genelde mutsuzum
Canım bende azalttım makyajı zaten daha bitkisel içerikli ürünler aldım nemlendirici föndeten cildin direk emdiği malzemeleri.Eveet kizlar gün geçmiyor ki kafama yeni Bişey takmayayimmakyaj yapiyormusunuz ya ben çok hafif işe giderken yapıyordum ama zararli yazıyor nette pişman oldum.
Bende öyle yapayım ama inşallah simdiye kadar yaptığımın zararı olmamıştır canimCanım bende azalttım makyajı zaten daha bitkisel içerikli ürünler aldım nemlendirici föndeten cildin direk emdiği malzemeleri.
Sanırım o haftalarda progesteron üretimini plesenta devraldığından vücut bunu dengeliyene kadar hafif lekelenmeler olabiliyormuş .Bol bol yat dinlen canım progestanı hiç ihmal etme Allah heppimizin yardımcısı olsun..Kizlar, 12. Haftadayim. 3- 4 saat avm de ayakta kaldim, yemek yerken sanki bise bosaldi, sicaklik hissettim akintidir dedim. Bi baktim lekelenme.doktora gittim,.progestan verdi. Bir de kemik yapisina gore pat diye cinsiyetini soyledi ( baska nobetci doktor, yoksa sabah kendi doktoruma sordum hic bir sey demedi) sastim kaldim valla. Sizinde basiniza geldi mi? Kanama filan bu haftalarda?
Valla bende öyle sanıyordum canım ama ultrasonda ayan beyan gördükMasallah canim cok sevindim adina guzel haberler
Cinsiyeti bukadar erken zamanda ogrenilebilecegini bilmiyodum
Bende 2hafta sonra gidicem cinsiyeti gorurmu acaba
Gorsede bize degil de kizim a soylesin supriz yapicak bize kizim, balon falan iste
Gözünüz aydın. Darısı bize inşallahMerhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumluve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tan Karusel
Sağol canım rahatladım biraz insan herşeyi soramıyorEvet bende yaşıyorum normal galiba
Yok en son 8 haftalıkken gittim ayda bir görüşelim demişti doktorAy evettt sana tahminde bulunmuş muydu doktor canım
Bende kullanıyorum. Aynı sorundan dolayı. Kremin içeriğindeki kortizon zarar verecek boyutta değilmiş. Bir tüpü bir anda kullanmıyoruz sonuçta. O yüzden rahatım.Kızlar bende egzama sorunu var kremsiz geçmiyor kortizonlu kremler kullanılmıyormus sanırım napmam lazım duramıyorum kasıntıdan
Ayenn bende de var demekki tek bende olmuyor bu psikolojik değişimlerCanım daha dün aynı sebeple anneme yakındım :). Sürekli bir mutsuzluk ve sıkıntı hissediyorum. Evde oturmaya da alışkın değilim. Sanırım belli bir süre sonra hafifleyecekmiş tüm bu durumlaryani hafiflemezse ben çıldırıcam çünkü bi ağlıyorum bi gülüyorum ama genelde mutsuzum
Hangi kremi kullaıyosun peki canım senBende kullanıyorum. Aynı sorundan dolayı. Kremin içeriğindeki kortizon zarar verecek boyutta değilmiş. Bir tüpü bir anda kullanmıyoruz sonuçta. O yüzden rahatım.
Aynen öyle canım yaa ilk olunca bide hiçbişey bilemiyorumSağol canım rahatladım biraz insan herşeyi soramıyordoktora..neyseki burda herkes digerinin halinden anliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?