2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mrblar kızlar
Nasıl gidiyor hamilelik benim bulantılar biraz hafifledi şükür bklm ama aşırı halsizlik var bı de depresyona girmiş gibiyim çok canım sıkılıyor resmen hayatım boş geçiyor gibi önceden spora gidiyordum vs meşguldm şimdi çok sıkılıyorum ya yürüyüş yapayım dedim geçen uzun süreli yürüyemiyrum lakin açık hava iyi geldi sizlerde de duygu değişimi çok oldu mu ya akşam olmuyor akşam olsa sabah olmuyor

Aynı sekildeyim. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Banyoya bile zorla gidiyorum. Bir de çalışmasam bıraksalar bütün gün uzanırım boş boş. Yüksek lisans yapıyorum, 4 tane dersin final ödevini yazmam lazım 8 gün kaldı ben hala aynı. Psikolog mu acaba çaremiz?

Riskli gebelik diye, bir şey olur korkusuyla hareket de edemiyorum çok fazla, hemen karnım şişip sertleşiyor sancı başlıyor diye yürüyüş yapamiyorum, enfeksiyon kaparım diye havuza da gidemiyorum, kabızlık hazımsızlık yüzünden kilo da aldım. Ne desem başka harika moraller

Canım daha dün aynı sebeple anneme yakındım :). Sürekli bir mutsuzluk ve sıkıntı hissediyorum. Evde oturmaya da alışkın değilim. Sanırım belli bir süre sonra hafifleyecekmiş tüm bu durumlar yani hafiflemezse ben çıldırıcam çünkü bi ağlıyorum bi gülüyorum ama genelde mutsuzum

Masallah canim cok sevindim adina guzel haberler
Cinsiyeti bukadar erken zamanda ogrenilebilecegini bilmiyodum
Bende 2hafta sonra gidicem cinsiyeti gorurmu acaba
Gorsede bize degil de kizim a soylesin supriz yapicak bize kizim, balon falan iste

kesinlikle bende öyle ben çalışmıyorum tek fark daha da patliycm umarım geçer bı an önce bu durum
yürüyüş bende bı kaç haftaya ilk trimiser bitince başlayacağım insAllah ama sporsuzluk baya etkiledi beni de kilo almadım ben zaten kilolu hamile kalınca şükür eksideyim ama acayip sis hissediyorum
Aynı vallaha ya geçen vakit geçsin diye komik video izliyordm instgrmdan gülerken ağladım birden insAllah hafifler düşündükçe bunalıma giriyorum bunalıma girdikçe düşünüyorum resmen kısır döngü ilk trimiser çok sıkıntılıyms duygusal anlamda cidden hiç böyle olacağını düşünmemiştim

Eveet kizlar gün geçmiyor ki kafama yeni Bişey takmayayim makyaj yapiyormusunuz ya ben çok hafif işe giderken yapıyordum ama zararli yazıyor nette pişman oldum.
Canım bende azalttım makyajı zaten daha bitkisel içerikli ürünler aldım nemlendirici föndeten cildin direk emdiği malzemeleri.

Sanırım o haftalarda progesteron üretimini plesenta devraldığından vücut bunu dengeliyene kadar hafif lekelenmeler olabiliyormuş .Bol bol yat dinlen canım progestanı hiç ihmal etme Allah heppimizin yardımcısı olsun..

Hepimizin hamileliği ve belirtileri bile farklı.ben bugün 11.haftama girdim çok şükür.Ama ne yorgunluk var ne sıkıntı.hatta en başından beri hiç olmadığım kadar enerjiğim.yorgunluk uyku vs yok.bulantı baş dönmesi ağrıması da yok.bu son haftaya kadar kasık ağrıları oluyordu şu an o da yok.Ama iki gündür bel ağrıları oluyor kalçayla birleşim yerinde.Bi de bir çoğu iştahsızlık yaşadığını yazmış ben devamlı yemek istiyorum.O yüzden belirtilere takılmayalım hepimiz farklıyız canlar.

Masallah canim cok sevindim adina guzel haberler
Cinsiyeti bukadar erken zamanda ogrenilebilecegini bilmiyodum
Bende 2hafta sonra gidicem cinsiyeti gorurmu acaba
Gorsede bize degil de kizim a soylesin supriz yapicak bize kizim, balon falan iste
Valla bende öyle sanıyordum canım ama ultrasonda ayan beyan gördük Erkekse bu haftalarda öğreniliyormuş

Gözünüz aydın. Darısı bize inşallah

Kızlar bende egzama sorunu var kremsiz geçmiyor kortizonlu kremler kullanılmıyormus sanırım napmam lazım duramıyorum kasıntıdan
Bende kullanıyorum. Aynı sorundan dolayı. Kremin içeriğindeki kortizon zarar verecek boyutta değilmiş. Bir tüpü bir anda kullanmıyoruz sonuçta. O yüzden rahatım.

Ayenn bende de var demekki tek bende olmuyor bu psikolojik değişimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…