2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar söylemesi ayıptır malum kabızlık çoğumuzda var. Biraz önce lavaboya girdiğimde biraz fazla kastım kendimi baya bi ikindim söylemesi ayıp sonra kalkarken baktım sümüksü akıntı gelmiş. Ikınmak zararlı mi düşük yapar mi ?

Korkma yanlış yaparsın arkadaşım. Benim ilk geceliğim düşükle sonuçlandı kanamam da hiç kesilmezdi zaten. Bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra hemen hamile kaldım. Ders çıkardım ilk gebeliğinden. Evhamlıydım takıntılıydım ve kafama taka taka bebeğimi kaybettim. Şimdi 11 haftalığım ve öğrendiğim günden beri hiç dikkat etmiyorum. Çok fazla yürüyorum. Yiğenimi kucağıma çok alıyorum. Hamile değilken napıyorsam, aynılarını yapmaya devam ediyorum ve şükürler olsun ki bebeğim çok sağlıklı. Evham yapmayın arkadaşlar, sadece beslenmenize dikkat edin bunun dışında salın gitsin.

Yok canım doktor isteğiyle oldu. Kalp atışları yoktu bebeğin bir iki hafta daha beklesek kendisi düşmeye çalışacak kanamam olacak ve düşük ağrısı cekecektim. Ve o şekilde olduğunda içerde parça kalma ihtimali çok yüksekmiş yine kürtaj olmak zorunda kalırsın dedi o şekilde karar verdik

Bende de kalp atışı duruo alttan ilaç verıolar bide dil altı sonra adet gbı kemdılıgınden düşüo tabı hastanede yatıorum bu evrede.sonrada bakıo doktr bısey kalmışmı dıe.oyuzden sordum sende farklı bi durummu oldu acaba dıe her doktrun yöntemi farklı demkki aman sen iyi olda canım.

Bilmiyorum ki canım ben ilk kez oldum. Orada benim gibi çok hasta vardı. Hatta birkaç kez düşük yaşayanlar da vardı hep bu şekilde olmuşlar. Bana da önce dil altı ilacı verdiler sonra bekledik en son aldılar kürtaja bayilttilar

Kizlar göbüşü çıkan varmı.siskinlik nedeniyle defil ana bebiş nedeniyle nezaman cikiyo merak ettim

Kizlar göbüşü çıkan varmı.siskinlik nedeniyle defil ana bebiş nedeniyle nezaman cikiyo merak ettim
Onu bilmiyorum ama benim gebeliğimi öğrendiğimden beri şiş.sabah biraz iniyor 1 saat içinde tekrar kocaman oluyor.Hayırlısı bakalım.pantolonları bırakıp elbiseye geçeceğim.

Onu bilmiyorum ama benim gebeliğimi öğrendiğimden beri şiş.sabah biraz iniyor 1 saat içinde tekrar kocaman oluyor.Hayırlısı bakalım.pantolonları bırakıp elbiseye geçeceğim.
Bende öyleyim canim Aşırı şiş hissediyorum kendimi sabah işe giderken eteklerin normal iluyo akşam felaket sıkıyo

Anladım canım Rabbim kısa zamanda yeniden nasip eder ve sonuna kadar saglıcakla ilerler canım

Ya benimse daha 7+2 ama karnım çok şiş normal mi acaba
Kabızlık sorunu falan yasıosan oda şişirir canım gecen aksam benimki hiç abartmıorum 8 aylık gbıydı .normalde az göbegım vardı doğum yapıncada bıraz arttı şimdi bide kabızlık yasıorum akşamları davul gibi oluyorum kabızlık çok zor ya.normalde sabah akşam çıkarken şimdi bi kaç gnde anca cıkabılıorum

Aynen canım kabızlık oluyor bazen de çıkabiliyorum wce ama genel olarak şişlik bar normal galiba çabuk sindirmiyormuş sanırım mide hamilelikte

Şişlik normal bence de. 1 kilo falan verdim ama bende de var şişkinlik. Çok enteresan bir durum, sanki patlayacakmışım gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…