2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben elimle hiç sıkmıyorum direk batırıyorum bendede hiç morarma yok ilk başta azcık morarır gbı oldu gecti sonra

Gözün aydın çok sevindim adına darısı bizlere İnşallah.Ben sana şey diyecektim benim öncekı hamılelıklerımde grubun en ustunde oylama gıbı cınsıyet secılıosu bizim grubada yapabılırmısın?Güzel olur herkes cınsıyetını secer

Sıkışıklık ağrı oluyor da boşalmıyor gibiyse iltihap olabilir dikkatli ol.

Aaa evet iyi düşünmüşsün canım PC ye geçince bir bakayım nasıl yapacağıma. Tabloya da ekleyeceğim inşallah öğrendikçe

Hadi hayirlisi bakalim.
Bende belirtilerden dolayi erkek hissediyorum ama bakalim hayirlisi saglikli olsunda
Canım belirti olarak benim hiç mide bulantım olmadı mesela ve tatlıya çok düşkün oldum sürekli tatlı canım çekiyo Ama herkeste farklı oluyormuş

Bepantholun egzama kremi varmıs sağlıklıymıs ondan almayı düşünüyorum ben
Binbir çeşit krem denedim. Hiç fayda görmedim. Kaşıntılarım geçmiyordu bile. Ellerim yarıklar içindeydi.kapatamıyordum ellerimi. Tırnaklarım bile söküldü. Bu kremi de emekli bir prof cildiyeci söyledi. Sürer sürmez fayda gördüm. O yüzden kullanmaya devam edicem. Bu krem sayesinde kurtuldum. Şuan hiçbirşeyim yok. Sürekli kullanmıyorum. 15 günde bir kaşıntı hissettiğim an az sürüyorum. Hemen kesiliyor. Çok şükür.

Ne güzel canım benim kremimde öyle çok etkili direkt kesiyor ama bebeğe zararı olurmu diye kullanamadım hiç.

Ben varım canım ruyalarıma gırıyor sancı.gündüzde oluor benım

Selam kizlar, doktorumun verdiği ilac ile mide bulantilarim ve kusmalarim baya azaldi, bi konuda sikayeti olanlar doktoruna danisabilir bazi gebelerde ise yariyormus. Benim ilk gebelikte doktorum vermedi ve ben 4 ay cekmistim Bulantidan kurtulsamda hala hazimsizlik, gaz ve yanma problemleri tam gaz devam ama yine de bi nebze rahatladim artik haftalar gectikce daha iyi olacagimiza inanarak motive olmaya calisiyorum bugun kizimi parka bile goturdum, benden daha super bir anne yoktur artik herkese iyi pazarlaaar

Bende de haftalardır aynı ya saçma sapan rüya gördürüyor bir de ne alakaysa. Bebek büyüdükçe daha sık çıkacaz bence
Canım benim dogumum Hazirana geçti suan 29 haziran olarak gozukuyor doktor 25 hazirana kadar duser daha dedi , doktora gittignde ona dikkat et bebek 2..3 gun ilerde olabiliyomus

Selam Guzel anne adaylari sizlere bi sorum olacak bana yardimci olun lutfen .benim hamileliyin 5-6ci haftasindan mide bulantim var sadece bugun yok cok korkuyorum yani neden olmasin ki bulanti dun gece baya bulantiyla yattim sabahtan ama biseyim yok ,bas donmem,bel gogus agrim var ama bulantim yok .aslinda ogluma hamileyken hic yasamamistim bulanti falan ama bunda vardi bugun neden yok diye diye kafayi yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…