Eveet kizlar gün geçmiyor ki kafama yeni Bişey takmayayim makyaj yapiyormusunuz ya ben çok hafif işe giderken yapıyordum ama zararli yazıyor nette pişman oldum.
Bende göbekten yapıyorum.ılk zamanlar çok morardı ama artık bir yöntem gelıstırdım kendıme daha az morarıyor hatta çok şükür morarmadıgı zamanlar oluyor.
ıgneyı yapmadan önce elınle sıkıyorsun ya gobegı onu baya bir genişten al dar alırsan ıgneyı yaptıkça sıktıgın yerlerden geçen ılac morarma yapıyor.ben çözümü böyle buldum ınsallah senınde ısıne yarar.
Merhaba kızlar dünkü randevumuz çok şükür güzel geçti ikili test için kan ve idrar örneği verdim bir haftaya beni arayacaklarmış ense kalınlığı normal gelişimi çok güzel dedi haftasına uyumlu ve en önemlisi cinsiyetimizi öğrendik %100 erkek dedi baya belirgin bir pipicik vardı bizde gördük @busra1tan@ogrtmn hnm
Gözün aydın çok sevindim adına darısı bizlere İnşallah.Ben sana şey diyecektim benim öncekı hamılelıklerımde grubun en ustunde oylama gıbı cınsıyet secılıosu bizim grubada yapabılırmısın?Güzel olur herkes cınsıyetını secer
Gözün aydın çok sevindim adına darısı bizlere İnşallah.Ben sana şey diyecektim benim öncekı hamılelıklerımde grubun en ustunde oylama gıbı cınsıyet secılıosu bizim grubada yapabılırmısın?Güzel olur herkes cınsıyetını secer
Merhaba kızlar birşey sorcam,ben geceleri idrara sıkışık uyanıyorum afedersiniz yaparken ağrılı ve az geliyor,idrar torbam boşalmıyor gibi ama gün içerisinde öyle olmuyor sadece geceleri oluyor..öyle olan varmi
Binbir çeşit krem denedim. Hiç fayda görmedim. Kaşıntılarım geçmiyordu bile. Ellerim yarıklar içindeydi.kapatamıyordum ellerimi. Tırnaklarım bile söküldü. Bu kremi de emekli bir prof cildiyeci söyledi. Sürer sürmez fayda gördüm. O yüzden kullanmaya devam edicem. Bu krem sayesinde kurtuldum. Şuan hiçbirşeyim yok. Sürekli kullanmıyorum. 15 günde bir kaşıntı hissettiğim an az sürüyorum. Hemen kesiliyor. Çok şükür.
Binbir çeşit krem denedim. Hiç fayda görmedim. Kaşıntılarım geçmiyordu bile. Ellerim yarıklar içindeydi.kapatamıyordum ellerimi. Tırnaklarım bile söküldü. Bu kremi de emekli bir prof cildiyeci söyledi. Sürer sürmez fayda gördüm. O yüzden kullanmaya devam edicem. Bu krem sayesinde kurtuldum. Şuan hiçbirşeyim yok. Sürekli kullanmıyorum. 15 günde bir kaşıntı hissettiğim an az sürüyorum. Hemen kesiliyor. Çok şükür.
Merhaba kızlar birşey sorcam,ben geceleri idrara sıkışık uyanıyorum afedersiniz yaparken ağrılı ve az geliyor,idrar torbam boşalmıyor gibi ama gün içerisinde öyle olmuyor sadece geceleri oluyor..öyle olan varmi
Selam kizlar, doktorumun verdiği ilac ile mide bulantilarim ve kusmalarim baya azaldi, bi konuda sikayeti olanlar doktoruna danisabilir bazi gebelerde ise yariyormus. Benim ilk gebelikte doktorum vermedi ve ben 4 ay cekmistim Bulantidan kurtulsamda hala hazimsizlik, gaz ve yanma problemleri tam gaz devam ama yine de bi nebze rahatladim artik haftalar gectikce daha iyi olacagimiza inanarak motive olmaya calisiyorum bugun kizimi parka bile goturdum, benden daha super bir anne yoktur artik herkese iyi pazarlaaar
Canım benim dogumum Hazirana geçti suan 29 haziran olarak gozukuyor doktor 25 hazirana kadar duser daha dedi , doktora gittignde ona dikkat et bebek 2..3 gun ilerde olabiliyomus
Selam Guzel anne adaylari sizlere bi sorum olacak bana yardimci olun lutfen .benim hamileliyin 5-6ci haftasindan mide bulantim var sadece bugun yok cok korkuyorum yani neden olmasin ki bulanti dun gece baya bulantiyla yattim sabahtan ama biseyim yok ,bas donmem,bel gogus agrim var ama bulantim yok .aslinda ogluma hamileyken hic yasamamistim bulanti falan ama bunda vardi bugun neden yok diye diye kafayi yiycem