- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Ben de aynı nöbetçiyim bugün tuvalete gitmeye vakit yok resmen karnım şişti. Burnum tıkandı arada öksürünce karnım acıyor.Mutlu yıllartemmuzda sağlıkla hediyeni kucağına almanı dilerim
Iyi düşün inşallah her şey yolundadır. O kasılma en büyük derdimiz. Ben de bu sabah karnım inik geldim okula, nöbetçiyim saat daha 11, karnım semsert oldu ve şiş. Bol bol dinlenmeye çalış eğer evdeysen. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Lekelenmem azaldı ama açıkçası korkuyorum ben de lise de görev yapıyorum yoğun stresli dönem başladı sınavdı nottu e okuldu bakalım ne olacak. Bu hafta tekrar doktora gideceğim. 500lük iğne yaptınız mı siz deCanım merhaba bende okulla yürütememiştim iki gün bende yaşadım rapor verdiler progestan kullandım geçti perşembe işe başlayacağım biraz korkuyorum açıkcası. 10 gün rapor bana yetmemişti bu arada
valla canım biz kadınların işi zor. bende çalışıyorum.uyku yok yorgunlukçokBen de öyleyim pazar temizlik yaptım sancım ve bel ağrım oldu zaten o ağrıdan korktuğum için bugün doktora gitcem.hala da ara ara sancı oluyor çok ayakta kalmamak lazım ama hem okul hem ev işi zor oluyor.
Aynen vermio bende yarinkini iptal ettim senin kacta randevun bugunCanım alamadım bugün randevum olduğu için vermedi randevudan sonra bir daha deneyeceğim.
13.40ta randevu.hemen gidip alacağım inşallah.hem büyük ihtimal 7 ya da 8ine alırsak ikili testi yapar.ben ikiliyi kendi doktorumda yaptıracağım ama burada da yaptırır karşılaştırırımAynen vermio bende yarinkini iptal ettim senin kacta randevun bugun
iyiki de gelmiş ozaman...Benim karnımda çok çıktı bende ekşi tuzlu seviyorum ama birde miğde bulantım çok var benimki karışık birşeyler çıcak ortaya heralde.Eşimde kızının olacağını görmüş ben erkek görüyorummm böyle garip garip değişiklikler hepsinden var ...Canim ilk hamileligimde sayacagim seylerin hic birini yasamadim. Ilk hamileligimde kizim oldu
Bu hamilelikte:
Mide bulantisi
Cabuk sinirlenme
Aglama
Tatliya aserme
Karnim daha cok belirdi
VS vs
Bunlarin hic biri Kizimda ki hamilelikte olmadigi icin
Sey bide esim ben hamile kalmadan once ruyasinda oglumuz oldugunu gormus
Bizim projemizde suan bebek yoktu ama geldi iste
Canım annemın bır tarıfı var ben onubla atlattım 2 3 gunde oksurugu. Pekmezi cezvede güzelce ısıt kaynasın kapat altını sonra ılıyınca içine zeytınyagı ve karabiber koy karıstır bunu gun ıcınde aklına geldıkce sık sık kasıkla iç tadını ben cok sevmesemde bogazı cok guzel yumusatıyor gecmıs olsunbal zerdeçal tarçın koydum süte içtim ama yok öksürük kesilmiyor
çok tşk ederim.Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşCanım annemın bır tarıfı var ben onubla atlattım 2 3 gunde oksurugu. Pekmezi cezvede güzelce ısıt kaynasın kapat altını sonra ılıyınca içine zeytınyagı ve karabiber koy karıstır bunu gun ıcınde aklına geldıkce sık sık kasıkla iç tadını ben cok sevmesemde bogazı cok guzel yumusatıyor gecmıs olsun
Amin inşallah canımçok tşk ederim.Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Bence iyi bir eğitim araştırma Hastanesi'nde kontrollerinizi yaptırın ona göre tedavi varsa uygulasinlar arkadaşım 4 defa düşük yapmıştı tutunamiyodu bebisleri sonrasında detaylı muayene ve tedavi oldu şimdi bebisi var bi tane doktor ona malesef 3 düşüğe kadar normal sonrası için gel demişti kızın resmen psikolojisi bozulmuştu bizim meslekte hemen bildirmek zorundasınız hamileliği aksi durumda mesuliyet sizde oluyor kız her defasında bildirip de bebeği düştükçe psikolojisi bozulup tayin istemistiMerhaba kızlar..
Dün kürtajimi oldum sorunsuz bir şekilde geçti şükür.Biraz toparlandıktan sonra gerekli testlerimi yaptırmaya başlayacağım.Bir yandan da araştırıyorum hani bir site var doktorlara soru soruyorsunuz isim vermeyim.Doktorun cevabı kafamı karıştırdı sizlerede danışmak istiyorum burda ne demek istemiş olabilir ekran görüntüsünü aldım.
Buranın takviminide yazıyorHangi takvimi kullanıyorsun canim bide Günde kaç kere her seferinde kaç tane ?
sanırım bende artık kolay kolay temizlik yapmam.belim sakatlandı sanki ağrısı çok kötü.öne eğilemiyorum.artık nereye kadar giderse çokta evişlerini takmamak gerek
Ben de öyleyim pazar temizlik yaptım sancım ve bel ağrım oldu zaten o ağrıdan korktuğum için bugün doktora gitcem.hala da ara ara sancı oluyor çok ayakta kalmamak lazım ama hem okul hem ev işi zor oluyor.
En iyisi robot süpürge almak beni en çok evi süpürmek yoruyor eşime yaptırıyorum içime sinmiyor ben yapınca halının içini sökercesine bastırıyorum sonra belim ağrıyor robot süpürge=1 saatlik işten kurtulmaAy onu da ben yapamıyorum. Alışkanlıklarımı bırakmam lazım
Gecmis oldun canim bian once bedenen ve ruhen toparlanirsin Insallah sonra yeniden sahalarda goruruz seniMerhaba kızlar..
Dün kürtajimi oldum sorunsuz bir şekilde geçti şükür.Biraz toparlandıktan sonra gerekli testlerimi yaptırmaya başlayacağım.Bir yandan da araştırıyorum hani bir site var doktorlara soru soruyorsunuz isim vermeyim.Doktorun cevabı kafamı karıştırdı sizlerede danışmak istiyorum burda ne demek istemiş olabilir ekran görüntüsünü aldım.
Benimde dusuklerim oldu ve pihtilasmam da var suan .ilk gebeligimde kalp atisini duydum doktor 1 ay sonraya cagirdi ve kalp atisi durmustu bide o kalp atisini duydugum haftalarda kalmisti.sonra kizim oldu.sonra yine kalbi duran bi gebeligim oldu ama o buyuktu ikiliyi yaptrdim sonraki ay kontrlde kalbinin drdugunu ogrendim.yani pihtilamaya benzemiyor demisya bilemdm.pihtilasma ihtimali var gibi bisey kaybetmezsin canim bence pihtilamaya baktir.zaten hemen kan alip 20 gune sonucu cikiyor.Tani koyulsun sonrada hamilelik dusunursun Insallah.Merhaba kızlar..
Aynen bende oyle dusundum eger bebegim buyumzse 11+4 oluo ben ayin 8 ine aldim sende alda karsilasiriz hastanede13.40ta randevu.hemen gidip alacağım inşallah.hem büyük ihtimal 7 ya da 8ine alırsak ikili testi yapar.ben ikiliyi kendi doktorumda yaptıracağım ama burada da yaptırır karşılaştırırımgaranti olsun.
Çok geçmiş olsun progestan kullanıyormuydunuz.yada kanamadan sonra başladınızmı.İyi günler hanımlar benim bulantım yok denecek kadar azdı şu son on beş gündür çok kötüyüm migrenimin tetiklemesiyle de su bile içemiyorum acile gidiyorum sürekli Cuma günü dersteyken ani bir ıslaklık hissettim parlak kırmızı kanamam vardı çok korktum hemen eşimi aradım hastaneye koştuk tahlil falan yapıldı bebeğim sağlıklıydı ama kanama bölgesi oluşmuş rahimde 2 2.5cmlik bir bölge de yerimden kalkmaya korkuyorum şükür lekelenmem kahverengiye döndü on gün raporluyum sadece uzanıyorum moralim bozuk. Tabiin sınamasın evladımla beni. Siz de durumlar nasıl @busra1tanKarusel @kucukbikadin umarım bebekleriniz ve siz çok iyisinizdir. Karusel okul ve hamileliği ben yürütemedim ev temizliği de eklenince sağlığımdan oldum sen nasılsın canım
Bana önce gece acilde bi iğne yaptılar kahverengileşme olunca ilaca başladım ilacıda bıraktım şuan ama benim tam kırmızı değil pembemsilik vardı. Bide ben çok korktum iki doktorla takip yaptım başka bir gözün görmeside faydalı oluyorLekelenmem azaldı ama açıkçası korkuyorum ben de lise de görev yapıyorum yoğun stresli dönem başladı sınavdı nottu e okuldu bakalım ne olacak. Bu hafta tekrar doktora gideceğim. 500lük iğne yaptınız mı siz de
Yatıp kalkmam bir oldu pantolonumu zor kapattım acelesi varmış gibiydi doktorunAynen bende oyle dusundum eger bebegim buyumzse 11+4 oluo ben ayin 8 ine aldim sende alda karsilasiriz hastanedeMuayenen nasil gecti bu arada.Oh massallah doktorlar bol sende insallah guzel sonuclar aliriz
Ben de eşime süpürtüyorum iyi süpürüyor maşallah.Ama haftasonu o süpürse hafta içi ben süpürüyorum mecbur.Bi de kedim var gün aşırı süpürmek gerekiyor.Ben geçen bakmıştım o süpürgelere.hatta trendyoldaydı.Xiaomi markasının vardı ama pahaliydi.3 bin küsürdü.En iyisi robot süpürge almak beni en çok evi süpürmek yoruyor eşime yaptırıyorum içime sinmiyor ben yapınca halının içini sökercesine bastırıyorum sonra belim ağrıyor robot süpürge=1 saatlik işten kurtulmaKullanan varsa marka önerilerine açığım özellikle halı üstünü iyi alanlardan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?