Evet benim almayı planladığım da xıamoı. Bunların yer silenleri de çıkmış hattaBen de eşime süpürtüyorum iyi süpürüyor maşallah.Ama haftasonu o süpürse hafta içi ben süpürüyorum mecbur.Bi de kedim var gün aşırı süpürmek gerekiyor.Ben geçen bakmıştım o süpürgelere.hatta trendyoldaydı.Xiaomi markasının vardı ama pahaliydi.3 bin küsürdü.
Evet benim baktığım hem süpürge hem paspaslı olanıydıEvet benim almayı planladığım da xıamoı. Bunların yer silenleri de çıkmış hatta
Hayirlisi canim ya bakalim ne olacakiyiki de gelmiş ozaman...Benim karnımda çok çıktı bende ekşi tuzlu seviyorum ama birde miğde bulantım çok var benimki karışık birşeyler çıcak ortaya heralde.Eşimde kızının olacağını görmüş ben erkek görüyorummm böyle garip garip değişiklikler hepsinden var ...
Şundan dolayı pıhtılaşmaya benzemiyor diyor doktor canım hani ben hiç kalp atışı alamadım ya iki gebeligimde de ondan.Sanirim başta kalp atışı alip sonra kalp atışı alamayanlar yani kalbi sonradan duranlarla ,hiç kalp atışı alamayanlarin sebebi farkli gibi konuşmuş.Benimde dusuklerim oldu ve pihtilasmam da var suan .ilk gebeligimde kalp atisini duydum doktor 1 ay sonraya cagirdi ve kalp atisi durmustu bide o kalp atisini duydugum haftalarda kalmisti.sonra kizim oldu.sonra yine kalbi duran bi gebeligim oldu ama o buyuktu ikiliyi yaptrdim sonraki ay kontrlde kalbinin drdugunu ogrendim.yani pihtilamaya benzemiyor demisya bilemdm.pihtilasma ihtimali var gibi bisey kaybetmezsin canim bence pihtilamaya baktir.zaten hemen kan alip 20 gune sonucu cikiyor.Tani koyulsun sonrada hamilelik dusunursun Insallah.
Embriyo kalitesiyle ilgili olabilir.Yumurta derken bunu kastediyor bence.tabiki siz yine de genetik testlerinizi yaptırın elinizde hazır bulunsun sonra iyi bir doktor bulun o sizi yönlenderir zaten.Şundan dolayı pıhtılaşmaya benzemiyor diyor doktor canım hani ben hiç kalp atışı alamadım ya iki gebeligimde de ondan.Sanirim başta kalp atışı alip sonra kalp atışı alamayanlar yani kalbi sonradan duranlarla ,hiç kalp atışı alamayanlarin sebebi farkli gibi konuşmuş.
Çünkü bu doktor daha önce bir hastayada kalp atışı hiç alamadiniz mi yada sonradan mı durdu bu önemli demiş.Kalp atışını duyup sonradan duran bebekler için anne adayinda pıhtılaşma daha çok düşünülürmüş doktora göre.O yüzden kafam karıştı benim yumurtlama ile ilgili ne sorunum olabilir acaba bebeklerinin kalp atışını hiç duyamadan kaybediyorum?
Yani şunu diyor pıhtılaşma olanlarda genelde ileri haftalarda kalp atışı alındıktan sonra kaybedilir gebelik diyor siz hiç kalp atışı alamamissiniz pıhtılaşma değil kesinlikle bence diyor yumurtlama probleminden bahsediyor ..bilemedim.Şundan dolayı pıhtılaşmaya benzemiyor diyor doktor canım hani ben hiç kalp atışı alamadım ya iki gebeligimde de ondan.Sanirim başta kalp atışı alip sonra kalp atışı alamayanlar yani kalbi sonradan duranlarla ,hiç kalp atışı alamayanlarin sebebi farkli gibi konuşmuş.
Çünkü bu doktor daha önce bir hastayada kalp atışı hiç alamadiniz mi yada sonradan mı durdu bu önemli demiş.Kalp atışını duyup sonradan duran bebekler için anne adayinda pıhtılaşma daha çok düşünülürmüş doktora göre.O yüzden kafam karıştı benim yumurtlama ile ilgili ne sorunum olabilir acaba bebeklerinin kalp atışını hiç duyamadan kaybediyorum?
Evet canım onları en yakın zamanda yaptırıcam inşallah.Embriyo kalitesiyle ilgili olabilir.Yumurta derken bunu kastediyor bence.tabiki siz yine de genetik testlerinizi yaptırın elinizde hazır bulunsun sonra iyi bir doktor bulun o sizi yönlenderir zaten.
Aman bebis iyi olsunda :) saat kaca aldin?Yakana kirmizi gul takYatıp kalkmam bir oldu pantolonumu zor kapattım acelesi varmış gibiydi doktorunkalbi atıyor baya hareketli sıkıntı yok dedi bıraktı.Evet bende 8ine aldım çünkü 7si dolmuştu karşılaşırız inşallah
O detayi kacirmisim canim bende ileriki haftalarda kalbi durmus olmasi gerekio seninkiler daha kucukmus dio sandim anladim canim.Ozaman baya tecrubeli guzel bi doktora gorunmelisin hangi sehirdeydin sen?Şundan dolayı pıhtılaşmaya benzemiyor diyor doktor canım hani ben hiç kalp atışı alamadım ya iki gebeligimde de ondan.Sanirim başta kalp atışı alip sonra kalp atışı alamayanlar yani kalbi sonradan duranlarla ,hiç kalp atışı alamayanlarin sebebi farkli gibi konuşmuş.
Hahahah beni telaşımdan anlar bulursun canımAman bebis iyi olsunda :) saat kaca aldin?Yakana kirmizi gul tak
İstanbul canım..sanırım kadın doğumdan başlayıp genetik hematoloji hepsine gidicem..O detayi kacirmisim canim bende ileriki haftalarda kalbi durmus olmasi gerekio seninkiler daha kucukmus dio sandim anladim canim.Ozaman baya tecrubeli guzel bi doktora gorunmelisin hangi sehirdeydin sen?
Hadi ya ozaman debk gelemeyiz sanirim 11.30da benmkiHahahah beni telaşımdan anlar bulursun canım10.50 vardı en erken ona aldım.12de dersim başlıyor.
Halının üstünü alacak ama Berjer aralarını koltuk iç kosımlarını nasıl yapacak eğer memnun olan varsa ben de talibim yerleri silmek için de var mı robotEn iyisi robot süpürge almak beni en çok evi süpürmek yoruyor eşime yaptırıyorum içime sinmiyor ben yapınca halının içini sökercesine bastırıyorum sonra belim ağrıyor robot süpürge=1 saatlik işten kurtulmaKullanan varsa marka önerilerine açığım özellikle halı üstünü iyi alanlardan olsun
Istanbulsa iyiymis canim aradgin her bolum vardir dedgin gbi hepsine gorun Rabbim dermansiz dert sifasiz hastalik vermesinİstanbul canım..sanırım kadın doğumdan başlayıp genetik hematoloji hepsine gidicem..
Benim yaklaşık yedinci haftama kadar zaten kanamam olmuştu o zaman kullanıyordum kesilince doktorum bırak demişti. Cuma günündedir tekrar kullanmaya başladım hem tablet hem de iğne formunu kullanıyorum canımÇok geçmiş olsun progestan kullanıyormuydunuz.yada kanamadan sonra başladınızmı.
Aynen canım benim eşim de doktor olmasına rağmen hem yaşadığımız ilçe de başka doktora gidiyorum hem de ile gidiyorum tehlikeli durumlarda. Umarım tez zamanda bu lekelenmelerimiz de biter namaz kılmaya hasret kaldımBana önce gece acilde bi iğne yaptılar kahverengileşme olunca ilaca başladım ilacıda bıraktım şuan ama benim tam kırmızı değil pembemsilik vardı. Bide ben çok korktum iki doktorla takip yaptım başka bir gözün görmeside faydalı oluyor
Olsun bir gün kesin denk geliriz inşallah gebeliğimiz güzel ilerlerseHadi ya ozaman debk gelemeyiz sanirim 11.30da benmki
Kizlar bu arada bende ElbistanliyimOlsun bir gün kesin denk geliriz inşallah gebeliğimiz güzel ilerlerse
Ne güzel canım bencede zarar vermez öksürük doğal birşey çünkü. Mesela bende sabahları çok hapşırıyorum karnım kasılıyor korkuyorum ama diyorum doğal birşey isteyerek yapmıyoruz sonuctahanimlar iyi aksamlar.cok sukur bebegimin kalp atisini duyduk.7+2 olmusuz.bir fasulye boyunda.ins guzel gunlerini goruruz.hayirla buyusunler dogsunlar. 3hafta sonra gel dedi.oksurugumu sordum ilac veremem dedi ihlamur zencefil bal tuket dedi.bol sivi bide.bebegede asla zarar vermez korkma dedi.cok sevindim.cunku karnim cok kasiliyordu.Allaha binlerce kez sukurler olsun minicik yavrum annesi kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?