- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Aaa vallami benim ikinci memleket sayilirSivaslıyım.aaa niye iptal ettiler acaba perşembeye al bari yapacak birşey yok canım bu hastane böyle işte.
Ne güzel canım bölüm neydi memleketim ya özledimAaa vallami benim ikinci memleket sayiliruniversite okudum orda
Bende başından beri önlem amaçlı kullanıyorum hiç bırakasım yokBenim yaklaşık yedinci haftama kadar zaten kanamam olmuştu o zaman kullanıyordum kesilince doktorum bırak demişti. Cuma günündedir tekrar kullanmaya başladım hem tablet hem de iğne formunu kullanıyorum canım
Okulu yarida biraktim ya utaniyorum ilahiyatNe güzel canım bölüm neydi memleketim ya özledim
Anlattiklarin ayni bendede var canim ayiptr soylemesi sabah ilk kalkinca ve aksam cikan ben simdi 3 gun bile suruo bende ikinmak istemiorum ama olmuo.basta zor oluo sonrasi isal gbi ayiptr solemesi.agriya gelincede bazen alttan sanci grio bazen arkadan cogu zaman namaz kilarken falan kasiklarim rahatsz edio muhtemelen bebisler buyudugu icindr canim.bende ocagin 8 inde gdecem doktra bakalim Allahtan hayirlisi.tuvaletin klozet miBende son zamanlarda kabızlık arttı. Ikınmayayım diyorum ama dayanamıyorum ıkınıyorum hafif hafif yine de. Var gücümle değil ama işte. Sıkıntı yapıyo çünkü bi yerden sonra
Bu yüzden midir bilmem sanki hamileliğin biraz daha başındaymışım gibi sol tarafım ara ara batmaya başladı yine, ağrı gibi biraz. Ama hafif. Acaba bu mudur sebep, yoksa bu haftanın özelliği midir yoksa bişey mi olmuştur bilmiyorum. İnşallah iyidir bebeğim :/
Kayısı yiyeyim dedim geçen gün, fazla kaçırmışım, ishal başlangıcı gibi bişey oldu ama devam etmedi başka. Ne yapsam acaba bu kabızlık için ya.
Doktora da ocağın 2.haftası civarı gidicem.
Bende son zamanlarda kabızlık arttı. Ikınmayayım diyorum ama dayanamıyorum ıkınıyorum hafif hafif yine de. Var gücümle değil ama işte. Sıkıntı yapıyo çünkü bi yerden sonra
Bu yüzden midir bilmem sanki hamileliğin biraz daha başındaymışım gibi sol tarafım ara ara batmaya başladı yine, ağrı gibi biraz. Ama hafif. Acaba bu mudur sebep, yoksa bu haftanın özelliği midir yoksa bişey mi olmuştur bilmiyorum. İnşallah iyidir bebeğim :/
Kayısı yiyeyim dedim geçen gün, fazla kaçırmışım, ishal başlangıcı gibi bişey oldu ama devam etmedi başka. Ne yapsam acaba bu kabızlık için ya.
Doktora da ocağın 2.haftası civarı gidicem.
Amin canım ben oturarak kılıyorum bi sorun olmuyorAynen canım benim eşim de doktor olmasına rağmen hem yaşadığımız ilçe de başka doktora gidiyorum hem de ile gidiyorum tehlikeli durumlarda. Umarım tez zamanda bu lekelenmelerimiz de biter namaz kılmaya hasret kaldım
Abdest olarak dediğini anlamamışım ben yaNe biliyim daha önce bunu hiç araştırmadım ama güdümle olarak kılmadım zira içim rahat değil ben bir araştırayım
Bende 1 haftadır iyiydim ağrım azalmıştı dünden beri yine ağrı ve kasılma başladı.rahim yukarı çıktığındanmıdır nedir12. Haftadayim sanki gebeligin basindaymisim gibi kasik agrilarim oluyor, normal diyor hep doktorum..
Bende 1 haftadır iyiydim ağrım azalmıştı dünden beri yine ağrı ve kasılma başladı.rahim yukarı çıktığındanmıdır nedir
İnşallah öylelerdir ya. Zaten iyi midir nasıldır acaba diye düşünüyodum bi de bu çıktı.Anlattiklarin ayni bendede var canim ayiptr soylemesi sabah ilk kalkinca ve aksam cikan ben simdi 3 gun bile suruo bende ikinmak istemiorum ama olmuo.basta zor oluo sonrasi isal gbi ayiptr solemesi.agriya gelincede bazen alttan sanci grio bazen arkadan cogu zaman namaz kilarken falan kasiklarim rahatsz edio muhtemelen bebisler buyudugu icindr canim.bende ocagin 8 inde gdecem doktra bakalim Allahtan hayirlisi.tuvaletin klozet mi
ben daha soramadım ama benim de öyledir inşallah12. Haftadayim sanki gebeligin basindaymisim gibi kasik agrilarim oluyor, normal diyor hep doktorum..
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
canım benim 11. haftadayım şükür bu hafta hiç sıkıntım olmadı bitti diyorum artıkHanımlar 2. Tremestira giren ve mide bulantilari gecen var mi ? Bu bulantilar olduruyo yaa kilo veriyorum surekli
Hanımlar 2. Tremestira giren ve mide bulantilari gecen var mi ? Bu bulantilar olduruyo yaa kilo veriyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?