2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim yaklaşık yedinci haftama kadar zaten kanamam olmuştu o zaman kullanıyordum kesilince doktorum bırak demişti. Cuma günündedir tekrar kullanmaya başladım hem tablet hem de iğne formunu kullanıyorum canım
Bende başından beri önlem amaçlı kullanıyorum hiç bırakasım yok

Bende son zamanlarda kabızlık arttı. Ikınmayayım diyorum ama dayanamıyorum ıkınıyorum hafif hafif yine de. Var gücümle değil ama işte. Sıkıntı yapıyo çünkü bi yerden sonra
Bu yüzden midir bilmem sanki hamileliğin biraz daha başındaymışım gibi sol tarafım ara ara batmaya başladı yine, ağrı gibi biraz. Ama hafif. Acaba bu mudur sebep, yoksa bu haftanın özelliği midir yoksa bişey mi olmuştur bilmiyorum. İnşallah iyidir bebeğim :/
Kayısı yiyeyim dedim geçen gün, fazla kaçırmışım, ishal başlangıcı gibi bişey oldu ama devam etmedi başka. Ne yapsam acaba bu kabızlık için ya.
Doktora da ocağın 2.haftası civarı gidicem.

Anlattiklarin ayni bendede var canim ayiptr soylemesi sabah ilk kalkinca ve aksam cikan ben simdi 3 gun bile suruo bende ikinmak istemiorum ama olmuo.basta zor oluo sonrasi isal gbi ayiptr solemesi.agriya gelincede bazen alttan sanci grio bazen arkadan cogu zaman namaz kilarken falan kasiklarim rahatsz edio muhtemelen bebisler buyudugu icindr canim.bende ocagin 8 inde gdecem doktra bakalim Allahtan hayirlisi.tuvaletin klozet mi

12. Haftadayim sanki gebeligin basindaymisim gibi kasik agrilarim oluyor, normal diyor hep doktorum..

Amin canım ben oturarak kılıyorum bi sorun olmuyor

İnşallah öylelerdir ya. Zaten iyi midir nasıldır acaba diye düşünüyodum bi de bu çıktı.
Klozet ama eğimli duruyorum hatta parmak uçlarıma kalkıyorum

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 66
Sanki var gibi ama 8 gün önce net çıkmaz. Testleri atmayıp 2 saat sonra bakın belirginlesme var mı? Ilaç falan kullandınız mi ?

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Şuan için pozitif görünen bir durum yok canım ama daha erken zaten adetinin üzerinden birkaç gün geçerse tam net çıkıyor bu tahlillerde. İnşalah gönlünce güzel haberler alırsın.

Kızlar merhaba,
2. bebeğine hamile olup benim gibi sezeryan sonrası normal doğum düşünen var mı aranızda .. yada ilki sezeryan olmuş şuan hamile olan arkadaşlar.

Hanımlar 2. Tremestira giren ve mide bulantilari gecen var mi ? Bu bulantilar olduruyo yaa kilo veriyorum surekli

canım bende sabırla o günü bekliyorum ilk hamileliğimde 14. haftaya kadar sürmüştü ama bu seferki bulantı ve kusmalar daha şiddetli. sabah akşam hiç farketmiyor birde çıkarırken çok aşırı zorlanıyorum ben boğulacak gibi oluyorum. her kokudan tiksinmekte cabası... inşallah hızla geçer bu günler. kilo vermeyi dert etmiyorum ama hayattan soğuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…