2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar merhaba,
2. bebeğine hamile olup benim gibi sezeryan sonrası normal doğum düşünen var mı aranızda .. yada ilki sezeryan olmuş şuan hamile olan arkadaşlar.
Benim ilki sezaryendi cnm, yine aynı doktordayım ssvd yapmıyor sezaryen yine inş.

Valla ne cok sukur artik bitti dediysem, hemen geri geldi. Kendi kendime bile konusmak istemiyorum artik..

Kizlar bu arada akintilarinizin rengini takip ediyor musunuz? Sari-yesil vs.

İnşallah öylelerdir ya. Zaten iyi midir nasıldır acaba diye düşünüyodum bi de bu çıktı.
Klozet ama eğimli duruyorum hatta parmak uçlarıma kalkıyorum
Aynen canım düşün düşün başka bişey yapamıoruz.bende hem klozet hem normal varda normalde klozete gore daha rahat oluo kabızlıkta.bana göre yani.hamılelıgımn ilerleyen aylarnda da klozet iyi oluo

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Var gibi canım ama erken baya yınede sen bılırsın ama bi kaç gün daha gecsın kan ver.bende senın gbı sabırszm erkenden öğrenıyım istıyorum ama bu seferde daha kötüsü oluyor bebegı gormek için beklıosun o zaman hiç geçmio.oyuzden senın kararın adet gunun gecene kadar bekleyıp öylede kan verebılırsın yoksa bi kaç gün gecıncede verebılırısn yanlış görmedysem var testte oyuzden kandada kesın cıkar

Kızımdakı hamılelığımle bu hamılelığım arasındakı farklar
Kızım şimdiki xx
7 haftadan snra kusma. Henuz kusma yok
Kan degerlerim gayet norml..Tsh yuksek
Bol sivilceli... Seyrek sivilce
Canim bisey istiyormuydu hatrlamiorum
Kabzlik yok. Kabizlik sorunu
Idrara sksma olmazdi. Geceleri skisk agrili
Aklima baska gelmio sanirim bu kadar galiba erkek olsun die ugrasiorum

Selam. 2 gündür ne yediysem içimde. Patlamak üzereyim. Gaz sancısı yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak 7 haftalık hamileyim dün gece kanamam başladı acile gittik düşük sandık ama doktor kesenin yerinde olduğunu söyledi bu sabah kanama azaldı. Böyle bir durum geçiren var mı aranızda?

Benim ilki sezaryendi cnm, yine aynı doktordayım ssvd yapmıyor sezaryen yine inş.

hangi şehirdesin canım normal düşünmüyor musun sezeryanı siz mi tercih ettiniz. ben ikincisi normal olsun istiyorum bunun için ssvd kontrollerine başlayacağım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben transfer zamanı hamileliğin ilk zamanları hiç kabızlık yaşamadım ama şimdi geçen haftadan beri zorluyor beni inşallah geçici bi şeydir. Kayısı incir falan denedim biraz iyi gibi oldu ama tam istediğim gibi değil

ben ilk gebeliğimde yaşamıştım 6 haftaydı sanırım kırmızı ilk etapta yoğun gelen bir kanamaydı şükür birşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…