ben 2li testimi yarın yaptırıcam normalde yaptırmayı düşünmüyordum gebelikten önce fakat benim gebeliğimm plansız. ilaç kullanırken oldu gebelik ve ben çok endişeliyim.
Var gibi canım ama erken baya yınede sen bılırsın ama bi kaç gün daha gecsın kan ver.bende senın gbı sabırszm erkenden öğrenıyım istıyorum ama bu seferde daha kötüsü oluyor bebegı gormek için beklıosun o zaman hiç geçmio.oyuzden senın kararın adet gunun gecene kadar bekleyıp öylede kan verebılırsın yoksa bi kaç gün gecıncede verebılırısn yanlış görmedysem var testte oyuzden kandada kesın cıkar
Şuan için pozitif görünen bir durum yok canım ama daha erken zaten adetinin üzerinden birkaç gün geçerse tam net çıkıyor bu tahlillerde. İnşalah gönlünce güzel haberler alırsın.
Arkadaşlar kabızlık benim de en büyük problemlerimden biri. Posalı lifli meyve sebzeler, tam buğday ekmeği ve yulaf kepeği bağırsakları çalıştırması için diyetisyenim yazdı. Diğerlerini zaten yapıyordum da yulaf kepeği gerçekten çok işe yarıyor. Sabah omletime katıyorum 2 tatlı kaşığı. Artı tüm süt ürünlerimi laktozsuz almamı söyledi. Kadın doğum doktorum da probiyotik bir toz yazdı. Eksiksiz yerine getirdiğim zaman iyiyim nispeten. Çok muzdaribim çünkü 5 kg aldım olamaz böyle bir şişlik
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak 7 haftalık hamileyim dün gece kanamam başladı acile gittik düşük sandık ama doktor kesenin yerinde olduğunu söyledi bu sabah kanama azaldı. Böyle bir durum geçiren var mı aranızda?
Açık kırmızı geldi başta hatta altıma çıkacak kadar çoktu ve duruydu. Daha sonra ki gelen pıhtı halindeydi hatta et parçası geldi gibi korktum ama kese yerindeydi. Progesteron iğne vuruluyorum şuanda.
Kızımdakı hamılelığımle bu hamılelığım arasındakı farklar
Kızım şimdiki xx
7 haftadan snra kusma. Henuz kusma yok
Kan degerlerim gayet norml..Tsh yuksek
Bol sivilceli... Seyrek sivilce
Canim bisey istiyormuydu hatrlamiorum
Kabzlik yok. Kabizlik sorunu
Idrara sksma olmazdi. Geceleri skisk agrili
Aklima baska gelmio sanirim bu kadar galiba erkek olsun die ugrasiorum
canım bende sabırla o günü bekliyorum ilk hamileliğimde 14. haftaya kadar sürmüştü ama bu seferki bulantı ve kusmalar daha şiddetli. sabah akşam hiç farketmiyor birde çıkarırken çok aşırı zorlanıyorum ben boğulacak gibi oluyorum. her kokudan tiksinmekte cabası... inşallah hızla geçer bu günler. kilo vermeyi dert etmiyorum ama hayattan soğuyor insan
O kadarını da normal makineyle yapıver canım ayaklanıp çocuğa da baksın istersen Evet hem süpürüp hem yer silen varmış kim önce alırsa tavsiyesini verir artık
Kizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
Kizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
Çok geçmiş olsun gönlünü ferah tutmaya çalış. Bence de ağrın yoksa inşallah kese dışında bir yerdendir. Değilse bile çok kanama yaşayıp yatarak sonuna kadar getirip sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım var. Bu tip hikayeler beni çok rahatlattı, sen de öyle düşün. Bu bebişler doğacaksa hiç bir kanama engel olmuyor