2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben 2li testimi yarın yaptırıcam normalde yaptırmayı düşünmüyordum gebelikten önce fakat benim gebeliğimm plansız. ilaç kullanırken oldu gebelik ve ben çok endişeliyim.

Yaa işte Bi kere düşük yaptım bebeğimi kaybettim ondan sonrada hep var mı varsa yine düşer mi diye tedirgin oluyorum

Arkadaşlar kabızlık benim de en büyük problemlerimden biri. Posalı lifli meyve sebzeler, tam buğday ekmeği ve yulaf kepeği bağırsakları çalıştırması için diyetisyenim yazdı. Diğerlerini zaten yapıyordum da yulaf kepeği gerçekten çok işe yarıyor. Sabah omletime katıyorum 2 tatlı kaşığı. Artı tüm süt ürünlerimi laktozsuz almamı söyledi. Kadın doğum doktorum da probiyotik bir toz yazdı. Eksiksiz yerine getirdiğim zaman iyiyim nispeten. Çok muzdaribim çünkü 5 kg aldım olamaz böyle bir şişlik

Kizlar doğum için hastanenizle anlastiniz mi erkenden kapora bırakılırsa sonraki zamlardan etkilenilmiyomus

Kirmizi miydi kanama ya da pembe.

Bende tam eşimle onu konuşuodum bugun doktra gdıomusum cınsıyet söyluomus dıorum benımkı dıokı he 2 aylık bebegn cnsytnı soylerler dıo kafayı bozdum
Ben kız hissediyorum ama doktor erkek gibi demişti tabiki kesin değil.hayırlısı hangisiyse o olsun

Hamile kaldigimdan beri aci yiyemiyorum
Cok canim cekiyo
Boyle aci biber tursusu
Ama yiyemiyorum

Tsh hariç diğer belirtilerin aynısını yaşıyorum bakalım ne çıkcak

Evet insan hayattan soguyo. Insallah istahla yiyebilecegimiz gunler cabucak gelir canim.

O kadarını da normal makineyle yapıver canım ayaklanıp çocuğa da baksın istersen Evet hem süpürüp hem yer silen varmış kim önce alırsa tavsiyesini verir artık
Benimki hem silen hem süpürenden kocam böyle bir makine olduğunu söyledim gözleri parladı takipteyim sizi ben alırsam yazarım.

Kizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim

Kizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
Haber verin mutlaka çıkınca ama ağrı yoksa Allahin izniyle sıkıntı yoktur

Çok geçmiş olsun gönlünü ferah tutmaya çalış. Bence de ağrın yoksa inşallah kese dışında bir yerdendir. Değilse bile çok kanama yaşayıp yatarak sonuna kadar getirip sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım var. Bu tip hikayeler beni çok rahatlattı, sen de öyle düşün. Bu bebişler doğacaksa hiç bir kanama engel olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…