Kizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
Geçmiş olsun görünebildiniz mi doktoraKizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
İnsallah bi sıkıntı yokturKizlar tam 10. Haftadayim bugun hic agri sanci yokken tuvalette bir anda kanamam basladi kirmizi. Doktora geldim bekliyorum simdi ama cok korkuyorum. Hamileligimin basindan beri hic kanama lekelenme yasamamistim
Haber verin mutlaka çıkınca ama ağrı yoksa Allahin izniyle sıkıntı yoktur
Çok geçmiş olsun gönlünü ferah tutmaya çalış. Bence de ağrın yoksa inşallah kese dışında bir yerdendir. Değilse bile çok kanama yaşayıp yatarak sonuna kadar getirip sağlıklı doğum yapan arkadaşlarım var. Bu tip hikayeler beni çok rahatlattı, sen de öyle düşün. Bu bebişler doğacaksa hiç bir kanama engel olmuyor
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir. hamilelikte çok oluyor böyle durumlar içini ferah tut. bunun için ilaç verecektir sana. Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Cok teşekkür ederim hepinize. Geldi doktorumuz bebegi gorduk kalbini duyduk. Kanama cok yogun diye igne ve progestan basladi yatip dinlen diye rapor verdi. Pazartesi kontrol var tekrar onu bekliyoruz artik. Korkuttu bizi minik amaGeçmiş olsun görünebildiniz mi doktora
Oh şükür ilk tek ve son kanama olsun insallah o ilaçlarla birlikte yatışla bitiyor inşallahCok teşekkür ederim hepinize. Geldi doktorumuz bebegi gorduk kalbini duyduk. Kanama cok yogun diye igne ve progestan basladi yatip dinlen diye rapor verdi. Pazartesi kontrol var tekrar onu bekliyoruz artik. Korkuttu bizi minik ama
Canım 9+4 te böyle bir yorum yaptı o yüzden çok güvenemiyorum şu görüntüden anlaşılıyor mu bilmiyorum.Erkek dediyse değişmiyor genelde. Kız deseydi yine bir ihtimal. Sen oğlum diye sevmeye başla bence
Oyle olur umarim cidden cok korktum cunku bu gune kadar hic kanama lekelenme yasamamisken bir anda cok yogun olunca panikten mahvoldum kendime gelemedim hala. Gordum minigimi eli kolu oynuyodu doktor keyfi yerinde onun rahati bozulmamis diye konustu hatta onlar rahatlatti biraz icimiOh şükür ilk tek ve son kanama olsun insallah o ilaçlarla birlikte yatışla bitiyor inşallah
Merhaba ben mandalina ile aştım tavsiye ederim.Bende son zamanlarda kabızlık arttı. Ikınmayayım diyorum ama dayanamıyorum ıkınıyorum hafif hafif yine de. Var gücümle değil ama işte. Sıkıntı yapıyo çünkü bi yerden sonra
Bu yüzden midir bilmem sanki hamileliğin biraz daha başındaymışım gibi sol tarafım ara ara batmaya başladı yine, ağrı gibi biraz. Ama hafif. Acaba bu mudur sebep, yoksa bu haftanın özelliği midir yoksa bişey mi olmuştur bilmiyorum. İnşallah iyidir bebeğim :/
Kayısı yiyeyim dedim geçen gün, fazla kaçırmışım, ishal başlangıcı gibi bişey oldu ama devam etmedi başka. Ne yapsam acaba bu kabızlık için ya.
Doktora da ocağın 2.haftası civarı gidicem.
Seni çok iyi anlıyorum canımYaa işte Bi kere düşük yaptım bebeğimi kaybettim ondan sonrada hep var mı varsa yine düşer mi diye tedirgin oluyorum
Bu görüntüden değil o bakarken görmüştür.Ç
Canım 9+4 te böyle bir yorum yaptı o yüzden çok güvenemiyorum şu görüntüden anlaşılıyor mu bilmiyorum.
Hangısı aynı canım kızımdakıyle şuanki hamılelıgımı kıyasladım da benTsh hariç diğer belirtilerin aynısını yaşıyorum bakalım ne çıkcak
Çok şükür canım gecmiş olsun birdahada yasamazsın inşallah böle bişeyCok teşekkür ederim hepinize. Geldi doktorumuz bebegi gorduk kalbini duyduk. Kanama cok yogun diye igne ve progestan basladi yatip dinlen diye rapor verdi. Pazartesi kontrol var tekrar onu bekliyoruz artik. Korkuttu bizi minik ama
Valla canım bu 5. Hamılelıgim 1 kızım var onun harıcı düşük ve evin bütün işlerini ben yapıorum .daha bide evi hergün süpürmüom die laf yapıo akşama kadar 1 saat anca popmu koyuyomKızlar okuldan şimdi geldim eve nöbetçiydiö bugün ve haliyle yorgun ve sinirli geldim.Eşim de 6 gün yillik izin aldi yanmadan kullanayım diye dünden beri.mutfağa girdim bulasıklar ortada makine dolu.Başladim makineyi neden boşaltmadın izinlisin ve benim nöbet günüm üstüne hamileyim sen ne kadar düşüncesizsin kaldirmayacağim ben de sen kaldirana kadar yarın annenler yemeğe geldiğinde de burası böyle durur umrunda değil diye söylendim.Ağlayasım falan var sinirden o derece.Bu adam ilk hamileliğimi duyduğunda kendinden mutfağa girip bulasıklari kaldiriyordu alişti duruma herhalde.Sen bilirsin tüm işleri yaparim ama ücretsiz izne cikarim ödemelerin hepsini de yap madem yeter diye yine söylendim.Aşiri sinir bebeğime zarar ama gerçekten geldiler.
Çok geçmiş olsun canım.Cok teşekkür ederim hepinize. Geldi doktorumuz bebegi gorduk kalbini duyduk. Kanama cok yogun diye igne ve progestan basladi yatip dinlen diye rapor verdi. Pazartesi kontrol var tekrar onu bekliyoruz artik. Korkuttu bizi minik ama
Ah bu kocalar Allah yardımcın olsun canım.Boşver yorma kendini sende olduğu kadar.Kızlar okuldan şimdi geldim eve nöbetçiydiö bugün ve haliyle yorgun ve sinirli geldim.Eşim de 6 gün yillik izin aldi yanmadan kullanayım diye dünden beri.mutfağa girdim bulasıklar ortada makine dolu.Başladim makineyi neden boşaltmadın izinlisin ve benim nöbet günüm üstüne hamileyim sen ne kadar düşüncesizsin kaldirmayacağim ben de sen kaldirana kadar yarın annenler yemeğe geldiğinde de burası böyle durur umrunda değil diye söylendim.Ağlayasım falan var sinirden o derece.Bu adam ilk hamileliğimi duyduğunda kendinden mutfağa girip bulasıklari kaldiriyordu alişti duruma herhalde.Sen bilirsin tüm işleri yaparim ama ücretsiz izne cikarim ödemelerin hepsini de yap madem yeter diye yine söylendim.Aşiri sinir bebeğime zarar ama gerçekten geldiler.
Ben bunun tartişmasini bebek yokken de yapiyordum 1,5 yillik evliyiz neredeyse yılmıyorum sürekli bunun tantanasını cikariyorum başa göre yine yapiyor ama iZinliyken yap işte evdesin hamile olsam da olmasam da sen yapacaksın kim izinli o gün evdeyse o yapacak diyorum diyorum kendimi bebeğimi strese sokuyorum.Annesi aliştirmamiş birşeye ki annesi yemeği tuzsuz bile yapsa bu ne biçim yemek diyor babasi ve ben şoke oluyorum.Benim babam anneme öyle dese vallahi annem yemeği döker de ortada yencek yemek kalmazValla canım bu 5. Hamılelıgim 1 kızım var onun harıcı düşük ve evin bütün işlerini ben yapıorum .daha bide evi hergün süpürmüom die laf yapıo akşama kadar 1 saat anca popmu koyuyom
Maşallah ortaya çıkmış. Ele avuca gelir buÇ
Canım 9+4 te böyle bir yorum yaptı o yüzden çok güvenemiyorum şu görüntüden anlaşılıyor mu bilmiyorum.
deneyeyim teşekkürlerMerhaba ben mandalina ile aştım tavsiye ederim.
Canım boş yere kendini ve bebeğini yıpratıyosun çünkü bu davranışlar sonradan kazanılmıyor ne yazık ki.keşke içinden gelse de yapsa ama olmayınca olmuyor.Aileden böyle görmüş.Senin yerinde olsam hiç dokunmam bir süre sonra kendi rahatsız olup yapar.yapmıyorsa al parasını haftada bir temizlikçi çağır.Kızlar okuldan şimdi geldim eve nöbetçiydiö bugün ve haliyle yorgun ve sinirli geldim.Eşim de 6 gün yillik izin aldi yanmadan kullanayım diye dünden beri.mutfağa girdim bulasıklar ortada makine dolu.Başladim makineyi neden boşaltmadın izinlisin ve benim nöbet günüm üstüne hamileyim sen ne kadar düşüncesizsin kaldirmayacağim ben de sen kaldirana kadar yarın annenler yemeğe geldiğinde de burası böyle durur umrunda değil diye söylendim.Ağlayasım falan var sinirden o derece.Bu adam ilk hamileliğimi duyduğunda kendinden mutfağa girip bulasıklari kaldiriyordu alişti duruma herhalde.Sen bilirsin tüm işleri yaparim ama ücretsiz izne cikarim ödemelerin hepsini de yap madem yeter diye yine söylendim.Aşiri sinir bebeğime zarar ama gerçekten geldiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?