2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet ben de öyle diyecektim seninki inşallah kızdır 1 tane değil mi çocuğun erkek olursa üçüncüyü de denersin son umut ya
Kız yok. Ben hiç çocuk bakıp büyütecek karakterde insan değilim aslında bakma sen :))) maksat çocuk kardeşsiz kalmasın. Tabi bana da bi kız yoldaş olsa iyi olur yani :)))

Kız yok. Ben hiç çocuk bakıp büyütecek karakterde insan değilim aslında bakma sen :))) maksat çocuk kardeşsiz kalmasın. Tabi bana da bi kız yoldaş olsa iyi olur yani :)))
İnşallah olur ama dediğim gibi olmazsa da üçüncüyü düşünürsün beni annem 37 yaşında doğurmuş en küçüğüm, babam istemiş annem istemiyormuş hep der iyi ki doğmuşsun. En iyi benimle anlaşır, yaşlandı temizliği şuyu buyu hep bendeydi

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndüm Cinsiyeti de erkekmiş @Mrvackkl etiketimi de unutmayayım
MaşAllah canım sağlıkla gelsin insAllah oğlun ay bı sonraki kontrolde biz de 13 haftalık olucaz insAllah öğreniriz sağlıkla
Bebişlerin cinsiyetler belli olmaya başladı benim de cumartesi randevu heyecan dorukta
Doğum heyacanlarımızı da paylaşırız inşallah

Hadi hayırlısı canım

Vala ben çok çok nadir genelde gece yattığımda seyirme gibi böyle çok hafif kıpırtı hissediyorum artık fetüs olduğu için bana olabilir gibi geliyor gebelik uygulamasında da hareket ediyor yazıyor sadece çok güçsüz henüz diyor

Ne güzel ki hayırlı evlat olmuşsun :) inşallah Rabbim sana da nasip eder ilerleyen yıllarda. Benden sana tavsiye, arayı çok açma. Birbirlerine yakın yaşları olsun ki kardeşlik yaşasınlar.

Ama seninki de camaşir asiyo katliyomuş benimki çamaşir ve ütüye asla dokunmaz mutfakta et met yapmayı sevdiği için genelde iş anlaminda onu mutfakta tutmaya calişiyorum ben de.Tuvalet banyo da yıkamaz o yüzden bir zahmet bulasıklari koyup yerleştircek evi süpürücek peşine ben vileda yapiyorum zaten akşamlari da bi çay koyucak bu yani yemek yap demiyorum ama olani toparlasin en azindan
valla biz inatlaşa inatlaşa bulasıklar konusunda 2 gündür duruyor tezgahta ben nasil inatsam ben kocam daha beter ki oğlak burcu.Bugün sular kesik sabahtir biri adim atsa da mümkün değil yani

Allah Allah nie okadar gelıokı çok gelmiş bize 90 gelıo ona bıle çok diyoruz ve tv hiç kapanmaz nerdeyse ütü çok yapmam çamaşr makınesi sık sık çalışır.blaşıkda öyle .senin evde bişey çok yakıo demkki

Bana kesedeki konumuna göre erkek dedıler ama bakalım ne çıkacak

Yok canım senın kocan iyiymiş benım düşüklerde var ama yok koca aynı koca bi değişiklik yok

Maşşallah senin ki abla olmaya tam hazır bakalım benımki nasıl olacak gerçi sürekli deyip duruo ben abla oldum kardesım olacak ben abla olacam dıo ama Allah büyük
Aynen canım yaklaşık bir buçuk senedir benim ki abla olmaya hazır nazır bekliyordu ay yerim onu MaşAllah çok güzel ablalık yapar bence kardeş sevgisi bambaşka

İnsallah canım Allah hayırlısını nasip etsin
Ne güzel ki hayırlı evlat olmuşsun :) inşallah Rabbim sana da nasip eder ilerleyen yıllarda. Benden sana tavsiye, arayı çok açma. Birbirlerine yakın yaşları olsun ki kardeşlik yaşasınlar.
Evet benim de düşüncem o peşpeşe o an zor oluyor ama bir anda büyüyorlar
Bana kesedeki konumuna göre erkek dedıler ama bakalım ne çıkacak
Ne taraftaydı kesede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…