Evet ben de öyle diyecektim seninki inşallah kızdırSenin yine ilk çocuk, erkek kız fark etmez. Benim son şansım kız için :) inşallah kızım olur :)
Kız yok. Ben hiç çocuk bakıp büyütecek karakterde insan değilim aslında bakma sen :))) maksat çocuk kardeşsiz kalmasın. Tabi bana da bi kız yoldaş olsa iyi olur yani :)))Evet ben de öyle diyecektim seninki inşallah kızdır1 tane değil mi çocuğun erkek olursa üçüncüyü de denersin son umut ya
İnşallah olur ama dediğim gibi olmazsa da üçüncüyü düşünürsün beni annem 37 yaşında doğurmuş en küçüğüm, babam istemiş annem istemiyormuş hep der iyi ki doğmuşsun. En iyi benimle anlaşır, yaşlandı temizliği şuyu buyu hep bendeydiKız yok. Ben hiç çocuk bakıp büyütecek karakterde insan değilim aslında bakma sen :))) maksat çocuk kardeşsiz kalmasın. Tabi bana da bi kız yoldaş olsa iyi olur yani :)))
MaşAllah canım sağlıkla gelsin insAllah oğlun ay bı sonraki kontrolde biz de 13 haftalık olucaz insAllah öğreniriz sağlıklaGünaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş @Mrvackkl etiketimi de unutmayayım
Bebişlerin cinsiyetler belli olmaya başladı benim de cumartesi randevu heyecan dorukta
Doğum heyacanlarımızı da paylaşırız inşallah
Vala ben çok çok nadir genelde gece yattığımda seyirme gibi böyle çok hafif kıpırtı hissediyorum artık fetüs olduğu için bana olabilir gibi geliyor gebelik uygulamasında da hareket ediyor yazıyor sadece çok güçsüz henüz diyorMeraba kızlar benimde şuan 11+4 siz hareketlerini anlamaya başladınızmı benim bi öncekş hamileliğimde bebğimin kalbi durmuştu 15 haftalıkken biraz fazla dinliyorum kendimi geçen hafta çok bulantım vardı bu hafta yok yine bişey olcak diye korkuyorum sizin durumlar nasıl
Ne güzel ki hayırlı evlat olmuşsun :) inşallah Rabbim sana da nasip eder ilerleyen yıllarda. Benden sana tavsiye, arayı çok açma. Birbirlerine yakın yaşları olsun ki kardeşlik yaşasınlar.İnşallah olur ama dediğim gibi olmazsa da üçüncüyü düşünürsün beni annem 37 yaşında doğurmuş en küçüğüm, babam istemiş annem istemiyormuş hep der iyi ki doğmuşsun. En iyi benimle anlaşır, yaşlandı temizliği şuyu buyu hep bendeydi
Ama seninki de camaşir asiyo katliyomuş benimki çamaşir ve ütüye asla dokunmaz mutfakta et met yapmayı sevdiği için genelde iş anlaminda onu mutfakta tutmaya calişiyorum ben de.Tuvalet banyo da yıkamaz o yüzden bir zahmet bulasıklari koyup yerleştircek evi süpürücek peşine ben vileda yapiyorum zaten akşamlari da bi çay koyucak bu yani yemek yap demiyorum ama olani toparlasin en azindanCanim sana nacizane dusuncelerimi deneyimlerimi yazmak istiyorum
Oncelik le hic biseyi takma bulasik bugun Var ama yorgun San birak kalsin sen ve Bebegin daha cok onemlisiniz yani o bulasik Yarin koyulursa bise olmaz curumez kirilmaz. Esinin yaptigi isler le kendini avut ama daha fazlasini bekleme ha diyorsanki soylenince yapiyo ozaman soylenmede haklisin ve devam et ama bise degismiyosa kendini yipratma
Benim Esimde suan izin Aldi cunku evde hic biseye yetisemiyorum cok yoruluyorum sinirleniyorum stres oluyorum diye en azindan yukumu hafifletme dusuncesiyle izinli
Ben isteyken ne yapiyo veya neler yapmiyo mesela ve tavrimi soyleyim
Béni ise birakmasi vakit kazandiriyo bana daha az yoruluyorum
Evi supuruyo kahvalti hazirliyo kizimla beraber yiyolar, kaldiriyor ama onlari makinaya yerlestirmiyo
Ortaligi supuruyo duzenliyo eger varsa camasirlari katliyor ama yerlestirmiyor
Gelip béni aliyo isten
Yemege beraber girisiyoz
Ve bulasiklar icin laf etmiyorum Neden biliyomusun çünkü yapmiyobende kabullendim
Yani ne yaparsa onunla memnun kalmaya calisiyorum
Camlari silmis mesela cok memnun kaldim
Ama yapmadigi seylere inanki takilmiyorum
Kendimi huzursuz etmemek ugruna
Ama sunu kesinlikle onayliyorum
Hamileyken calismak gercektende cok zor oluyo ya
Inanki gun sayiyorum cikisim icin
valla biz inatlaşa inatlaşa bulasıklar konusunda 2 gündür duruyor tezgahta ben nasil inatsam ben kocam daha beter ki oğlak burcu.Bugün sular kesik sabahtir biri adim atsa da mümkün değil yaniKaderimiz böyleymiş canım biz hastalıktan gebersekde yine evin işini yaparız ama onların bi başı ağrısa çoraplarını bile bize giydittirirler.Her zaman diyorum hasta oldgmda bende nazlanacam yataktan cıkmayacam dıe ama olmuo yok yapımda yok herlde yapamıorum
Benim ilk ya hiç farketmez ama erkek hissediyodum:)Hadi ya öylemi diyorsun ya nasip bakalımsen ne istiyorsun
Evet sarkan göğüslerin üst kısmınıda toparlıyormuş canımEmodex ilaç acaba eski çatlaklarada iyi gelir mi
Evet canım aynen öyleCanım valla ıste ense kalınlıgına bakılıyor burun yapısına.sonra kan alınıyor sanırım 15 gün sonra rısk varmı yokmu dıye bılgı verıyorlar.bu 2li test sanırım
Allah Allah nie okadar gelıokı çok gelmiş bize 90 gelıo ona bıle çok diyoruz ve tv hiç kapanmaz nerdeyse ütü çok yapmam çamaşr makınesi sık sık çalışır.blaşıkda öyle .senin evde bişey çok yakıo demkkiElektrik ne yaparsan yap çok geliyor vergisi çok çünkü.Biz bütün gün elektrik kullanmıyoruz evde olmadığımız için.Haftada 2 kere çamaşır yıkıyorum.1 kere ütü yapıyorum ona rağmen 170 gelmişti.
Bana kesedeki konumuna göre erkek dedıler ama bakalım ne çıkacakTeşekkür ederim canım inşallah gösterir
Sormayı unuttum yaÖğrenince yaz hemen
Teşekkür ederim canım, benim içime kız doğuyordu ama tutmadıYok onu sormamıştım en son 8 haftalıktı gittiğimde çünkü sana bir şey dediler mi?
Evet ben kız diyordum ya ikinciye artıkDediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da ne olursa kızın da erkeğin de hayırsızı ömür törpüsü. Sizinkini de duyarız inşallah
Yok canım senın kocan iyiymiş benım düşüklerde var ama yok koca aynı koca bi değişiklik yokbende yapmıyorsa yardım etmiyorsa elimi sürmem bir şeye hiç kusura bakmasınEşim sağ olsun her şeye yardımcı olmaya çalışıyor. Baktık ki ikimiz de yorgun karşılıklı yatıyoruz ne yapalım :) He yapmam mı dedi kendi bilir gider her işini kendi yapar elimi dahi sürmem Sanırım onu bildiği için yardım ediyor. Bide düşükler olunca daha hassas davranıyor tabi o da ayrı bir konu.
Ama seninki de camaşir asiyo katliyomuş benimki çamaşir ve ütüye asla dokunmaz mutfakta et met yapmayı sevdiği için genelde iş anlaminda onu mutfakta tutmaya calişiyorum ben de.Tuvalet banyo da yıkamaz o yüzden bir zahmet bulasıklari koyup yerleştircek evi süpürücek peşine ben vileda yapiyorum zaten akşamlari da bi çay koyucak bu yani yemek yap demiyorum ama olani toparlasin en azindan
valla biz inatlaşa inatlaşa bulasıklar konusunda 2 gündür duruyor tezgahta ben nasil inatsam ben kocam daha beter ki oğlak burcu.Bugün sular kesik sabahtir biri adim atsa da mümkün değil yani
Bizde iki çocuk yeter kafasindayiz bklm insAllah sağlıklı olsun daBenim bir Buğlemim var birde Buğram olsa yok dememhem iyi olur belki başkada çocuk düşünmem
3 yaşında senin çocuğun varmydı? Kaç yaşındaBizde iki çocuk yeter kafasindayiz bklm insAllah sağlıklı olsun dakızın kaç yaşındaydı cnm
MasAllah cnm Allah bağışlasın benimde bı kızım var 5 yaşında cnm3 yaşında senin çocuğun varmydı? Kaç yaşında
Maşşallah senin ki abla olmaya tam hazır bakalım benımki nasıl olacak gerçi sürekli deyip duruo ben abla oldum kardesım olacak ben abla olacam dıo ama Allah büyükMasAllah cnm Allah bağışlasın benimde bı kızım var 5 yaşında cnm
Aynen canım yaklaşık bir buçuk senedir benim ki abla olmaya hazır nazır bekliyorduMaşşallah senin ki abla olmaya tam hazır bakalım benımki nasıl olacak gerçi sürekli deyip duruo ben abla oldum kardesım olacak ben abla olacam dıo ama Allah büyük
İnsallah canım Allah hayırlısını nasip etsinMaşAllah canım sağlıkla gelsin insAllah oğlun ay bı sonraki kontrolde biz de 13 haftalık olucaz insAllah öğreniriz sağlıkla
Hadi hayırlısı canım
Vala ben çok çok nadir genelde gece yattığımda seyirme gibi böyle çok hafif kıpırtı hissediyorum artık fetüs olduğu için bana olabilir gibi geliyor gebelik uygulamasında da hareket ediyor yazıyor sadece çok güçsüz henüz diyor
Evet benim de düşüncem o peşpeşe o an zor oluyor ama bir anda büyüyorlarNe güzel ki hayırlı evlat olmuşsun :) inşallah Rabbim sana da nasip eder ilerleyen yıllarda. Benden sana tavsiye, arayı çok açma. Birbirlerine yakın yaşları olsun ki kardeşlik yaşasınlar.
Ne taraftaydı kesede?Bana kesedeki konumuna göre erkek dedıler ama bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?