- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Bana doktor bitkisel boya ile boyatabilirsin dedi ama onun için de güvenilir bir kuaför bulup gerçekten bitkisel boya mı kullanıyor diye bakmak lazımO değil de saçımın dibi iyice geldi kizlar ya rahatsız oluyorum açık renge boyatiyordum cünkü.Doktorum 3 ay sonra boyatabilirsin amanyoksiz boyayla dedi ama herkes boyatma diyor.E emziirirken de boyatma diyor bu böyle cok uzun bir sürec.en azından bir kere koyuya boyatsam kalan süreci öyle atlatsam diyorum koyu boyada dip cok göz ve psikoloji yormaz.Tecrübeli anneler sizler naptiniz aceba
Kuaförüme ben güvenirim kaç yıllık da yine de ne kadar bitkisel olacak diyolar.E tamamen de kimyasaldan uzaklaşamiyoruz ki şampuandi jeldi vs vs ne bileyim.Eşimin ablasi hamileyken röfle bile yaptirmiş oryalle yani kokusu keskin cocuk da sapasağlam.Röfle dibe değmiyor diye yapilir diyordu.Bana doktor bitkisel boya ile boyatabilirsin dedi ama onun için de güvenilir bir kuaför bulup gerçekten bitkisel boya mı kullanıyor diye bakmak lazım
Ben aynı taktiği uyAyyyy cinsiyet öğrenen arkadaşlar çok sevindim sizin adınızadarısı hepimizin başına. Benim randevum 4 ocakta, nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Evde eşleri yardım etmeyen arkadaşlar, öncelikle hayatın müşterek olduğuna, her şeye hele ki bu dönemde sadece sizin yetişemeyeceğinize öncelikle kendiniz inanıp sonra kocalara bu konuda çok dik durmanız işe yarayacaktır. Ben 9 yıllık evliyim, ilk 5 yıl bu sebeple kavgalarla geçti. O kadar mücadele verdim ki artık beni anlıyor. En son dank etmesi şöyle oldu hatta anlatayım, bie gün yine mutfakta yardım istedim kendisi salonda tv karşısında uzanırken. Dedi ki 'amma konuşuyorsun ya, sanki yaptığın da ne. Hepsi makinada yıkanıyor zaten' O son cümle beynimde 80 kere çınladıdedim ki kızım asla elini sürmeyeceksin. Oğlum bir yandan eşim bir yandan, bulaşık, çamaşır deli gibi birikiyor. Deliriyorum ama elimi surmemeye yemin etmiş gibi de uzak duruyorum. Son bardak kirlendiginde ve son atlet terlediginde bir de baktım çamaşır makinesinin başında canım eşim. 1 hafta sonra haklısın, benim eşekliğim, cidden zorluyormuş demeye başladı. Yoksa aynı tas aynı hamam devam ederdik. Ay çok uzun oldu ama çok eğlendim anlatırken
ben de bunlari yapiyorum ama benimki inada devam su an evdeki son temiz bardak tabaği kullanmak üzereyiz ama kimse bulasıklari makineye koymuyor.Biz mi psikopatizAyyyy cinsiyet öğrenen arkadaşlar çok sevindim sizin adınızadarısı hepimizin başına. Benim randevum 4 ocakta, nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Evde eşleri yardım etmeyen arkadaşlar, öncelikle hayatın müşterek olduğuna, her şeye hele ki bu dönemde sadece sizin yetişemeyeceğinize öncelikle kendiniz inanıp sonra kocalara bu konuda çok dik durmanız işe yarayacaktır. Ben 9 yıllık evliyim, ilk 5 yıl bu sebeple kavgalarla geçti. O kadar mücadele verdim ki artık beni anlıyor. En son dank etmesi şöyle oldu hatta anlatayım, bie gün yine mutfakta yardım istedim kendisi salonda tv karşısında uzanırken. Dedi ki 'amma konuşuyorsun ya, sanki yaptığın da ne. Hepsi makinada yıkanıyor zaten' O son cümle beynimde 80 kere çınladıdedim ki kızım asla elini sürmeyeceksin. Oğlum bir yandan eşim bir yandan, bulaşık, çamaşır deli gibi birikiyor. Deliriyorum ama elimi surmemeye yemin etmiş gibi de uzak duruyorum. Son bardak kirlendiginde ve son atlet terlediginde bir de baktım çamaşır makinesinin başında canım eşim. 1 hafta sonra haklısın, benim eşekliğim, cidden zorluyormuş demeye başladı. Yoksa aynı tas aynı hamam devam ederdik. Ay çok uzun oldu ama çok eğlendim anlatırken
AynenAynen canım yaklaşık bir buçuk senedir benim ki abla olmaya hazır nazır bekliyorduay yerim onu MaşAllah çok güzel ablalık yapar bence kardeş sevgisi bambaşka
Solda canım ama 5 7 arası olması lazım sanırım haftasınınİnsallah canım Allah hayırlısını nasip etsin
Evet benim de düşüncem o peşpeşe o an zor oluyor ama bir anda büyüyorlar
Ne taraftaydı kesede?
Ben aynı taktiği uy
ben de bunlari yapiyorum ama benimki inada devam su an evdeki son temiz bardak tabaği kullanmak üzereyiz ama kimse bulasıklari makineye koymuyor.Biz mi psikopatiz
Evet benim de soldaydıSolda canım ama 5 7 arası olması lazım sanırım haftasının
Benimde doktorum organic boya kullan demisti bende 12.haftayi atlatim boyarim diyorumO değil de saçımın dibi iyice geldi kizlar ya rahatsız oluyorum açık renge boyatiyordum cünkü.Doktorum 3 ay sonra boyatabilirsin amanyoksiz boyayla dedi ama herkes boyatma diyor.E emziirirken de boyatma diyor bu böyle cok uzun bir sürec.en azından bir kere koyuya boyatsam kalan süreci öyle atlatsam diyorum koyu boyada dip cok göz ve psikoloji yormaz.Tecrübeli anneler sizler naptiniz aceba
Ben aynı taktiği uy
ben de bunlari yapiyorum ama benimki inada devam su an evdeki son temiz bardak tabaği kullanmak üzereyiz ama kimse bulasıklari makineye koymuyor.Biz mi psikopatiz
Attım canım iki farklı doktora bir hafta arayla göründüm erkek gibi dedi ikiside emin değillerdiKaç haftalık canım büyük sanırım oyuzden keseye göre cınsıyet belrlenmez şuan ama sen o nub teorısı dedgın konuya at ordan yorumlarlar
Evet dimi herkez iyidir umarım..Bugün burası çok sessiz
Simdiden dusunme canim, akisina birakKızlar bizim komşu doğuma gitti onunla gittim ailesi şehir dışından gelene kadar yanında kaldım ay ama psikolojim alt üst nasıl sancılardı onlar dünden beri kendi dogumumdane yapacam diyorum ki sonun kadar kalmadım açıklık 7 cm iken ailesi geldi bende eve geldim..ama çok korkuyorum ben ne yapacam
Benim 11.haftam bitiyor yarın.12den gün alcam haftaya cuma randevum var 11+6 olacak cinsiyet öğrenilir mi acabaEvet dimi herkez iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?