2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım bende 9 haftalıkken bulantım birden kesildi korktum doktora gittim şükürler olsun bebiş iyiydi.
Evet canım birden kesilince korktum bende doktr randevm haftaya diğerindede öle birden kesilmişti rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Çok sevındım canım adına herşey gönlünce olsun darısı bizim ikililere İnşallah

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndüm Cinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Ayy maşallah bi ben kaldim öğrenmeyen bende ogrenince yazicam canım, haftaya gidecegim bende bakalim.ne olcak , bu arada bebeğin dogum tarihi değişmişmi ogrenebildinmi

Bende döksem içimi öylece upuzun yazarım. Benim eşimde küçücük poşet dahi taşıtmaz ama hiç yardımı yok evde sinir oluyorum
Kaderimiz böyleymiş canım biz hastalıktan gebersekde yine evin işini yaparız ama onların bi başı ağrısa çoraplarını bile bize giydittirirler.Her zaman diyorum hasta oldgmda bende nazlanacam yataktan cıkmayacam dıe ama olmuo yok yapımda yok herlde yapamıorum

Kızlar cinsiyet anlayabilen var mı keseden falan anlıyormuş kimisi pek inandırıcı gelmedi bana ama nub teorisi de varmış
Kaç haftalık canım büyük sanırım oyuzden keseye göre cınsıyet belrlenmez şuan ama sen o nub teorısı dedgın konuya at ordan yorumlarlar

On tane falan beğen koymak istedim yoruma ben rahatsızım zaten diyorum kendisi evde yardımcı olmuyo bana bende hastayım hasta olcam galiba diyo eve geldiğimde ev bı supurulmus olsa ev ne bilim bı yemek yapsa yada makineyo calistirsa yok gün içinde bunaldım deyip ben işteyken dışarı cikiyo geziyo ama iş yapmak yok hastayım diyo sanki kendi de dogurcak benle yarisiyo dertlerimiz aynı galiba

Canım şöyleki ben takvimi adet tarhıme gre ayarladım ama bebegım ultrasyonda küçük çıktı belki geri buyur dıede takvımı degıstrmeye yüreğim el vermiyor

Geç döllenme olmuş benım ama iki muayenede çok farklı çıktı birinde 1 hafta küçük çıktı başka ultrasyonda 1hafta3 günlük küçük çıktı tam anlam veremedım bakalım ıkılı testtedeki haftasına göre takvimi yeniden düzenlerim artık

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndüm Cinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Oh oh maşşallah cinsiyetler geliyor teker teker. Gözün aydın canım senın içine dogan neydi.bide nub teorısınde sormusmuydun ne demslerdi?

Çoğunuz inanamayacak ama ben bebegimi hissedıyorum canım sankı boyle karnım sıkısınca falan kıpırdıyor gbı mınık mınık tabı.tam doktrun ultrasynu koyduğu yer

İlahi Eminimki biz kocalarımızı anlata anlata bitiremeyecez En iyisi biz işleri oldğu kadar yavaş sakin yapacaz mecbur ben mesela bugun her yerı supurdum baktımki kasıklarım batmaya başladı supurme işi bitince bıraktım artık silmeyide ne zaman iyi hissedersem ozaman yapacam.Benımkı bıde bu ara tasarrufa gdıyor bılaşıkları elimde yıkıyorum Akıtana kadar elınde yıkarsınzaten dedı nie makınede yıkıyon dedı bende artık dag kadar bılaşk bile olsa elmde yıkıyorum.istiyorki hiç oturmayım.ne zaman otursam ona denk gelıyorum sanıokı sabahtan berı tv karşısındayım.Aman napalım artık Rabbim beterınden korusun deyıp hayata devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…