- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
- 103
Kızlar yemek yedikten sonra aşırı derecede uykusu gelen gözleri falan yanan elini kolunu kaldıramayıp uyuya kalan var mı
Gözün aydın canım darısı bize inşallahGünaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
İnşallah, müjdeli haberlerinizi yazarsınız bekliyoruzGözün aydın canım darısı bize inşallahsenin ki büyümüş maşallah
Evet canım birden kesilince korktum bende doktr randevm haftaya diğerindede öle birden kesilmişti rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziCanım bende 9 haftalıkken bulantım birden kesildi korktum doktora gittim şükürler olsun bebiş iyiydi.
Amin canım amiiinEvet canım birden kesilince korktum bende doktr randevm haftaya diğerindede öle birden kesilmişti rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Bak ne güzel öğrendin senGünaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
İnşallah hepimizin bebekleri iyidir canım.Sendende güzel haberler alırız inşallah ıkılımı yapılacakCanım çok sevındım senın ıcın.dua et bızım bebeklerde ıyı olsun. 16 ocakta randevumuz.
Çok sevındım canım adına herşey gönlünce olsun darısı bizim ikililere İnşallahMerhaba kızlar ben bugün ikili testimi yaptırdım ücreti soranlar vardı 150 tl verdim ama doktorum muayene ücreti almadı. Hareketliydi baya taklalar attı bize doktor ense kalınlığına bakmak için uğraştı baya. Ense kalınlığına iyi dedi. Burun kemiği oluşmuş iyi endişelenecek bişey yok dedi.
Cinsiyetine baştan erkek gibi dedi, sonra emin olamadı. Haftaya sonuçlar için geleceksiniz zaten o zaman kesin söyleriz dedi. O kadar rahatladım ve mutlu oldum ki, hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah. Hepinize sağ sağlim hayırlı gebelikler ve akıllı bebekler diliyorum
Ayy maşallah bi ben kaldim öğrenmeyen bende ogrenince yazicam canım, haftaya gidecegim bende bakalim.ne olcak , bu arada bebeğin dogum tarihi değişmişmi ogrenebildinmiGünaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Kaderimiz böyleymiş canım biz hastalıktan gebersekde yine evin işini yaparız ama onların bi başı ağrısa çoraplarını bile bize giydittirirler.Her zaman diyorum hasta oldgmda bende nazlanacam yataktan cıkmayacam dıe ama olmuo yok yapımda yok herlde yapamıorumBende döksem içimi öylece upuzun yazarım. Benim eşimde küçücük poşet dahi taşıtmaz ama hiç yardımı yok evde sinir oluyorum
Kaç haftalık canım büyük sanırım oyuzden keseye göre cınsıyet belrlenmez şuan ama sen o nub teorısı dedgın konuya at ordan yorumlarlarKızlar cinsiyet anlayabilen var mı keseden falan anlıyormuş kimisi pek inandırıcı gelmedi bana amanub teorisi de varmış
On tane falan beğen koymak istedim yorumaKaderimiz böyleymiş canım biz hastalıktan gebersekde yine evin işini yaparız ama onların bi başı ağrısa çoraplarını bile bize giydittirirler.Her zaman diyorum hasta oldgmda bende nazlanacam yataktan cıkmayacam dıe ama olmuo yok yapımda yok herlde yapamıorum
Canım şöyleki ben takvimi adet tarhıme gre ayarladım ama bebegım ultrasyonda küçük çıktı belki geri buyur dıede takvımı degıstrmeye yüreğim el vermiyorKızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?
Geç döllenme olmuş benım ama iki muayenede çok farklı çıktı birinde 1 hafta küçük çıktı başka ultrasyonda 1hafta3 günlük küçük çıktı tam anlam veremedım bakalım ıkılı testtedeki haftasına göre takvimi yeniden düzenlerim artıkKızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?
Hadi ya öylemi diyorsun ya nasip bakalımŞuankiyle benziyordu benim canım:) dün doktora gittim 12+0 çıkıntı göremedim kıza benzettim dedi
Oh oh maşşallah cinsiyetler geliyor teker teker. Gözün aydın canım senın içine dogan neydi.bide nub teorısınde sormusmuydun ne demslerdi?Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Emodex ilaç acaba eski çatlaklarada iyi gelir miEvet ya bende çok memnun kaldım ilk defa sakin bir saate denk gelmişiz dün
Çoğunuz inanamayacak ama ben bebegimi hissedıyorum canım sankı boyle karnım sıkısınca falan kıpırdıyor gbı mınık mınık tabı.tam doktrun ultrasynu koyduğu yerMeraba kızlar benimde şuan 11+4 siz hareketlerini anlamaya başladınızmı benim bi öncekş hamileliğimde bebğimin kalbi durmuştu 15 haftalıkken biraz fazla dinliyorum kendimi geçen hafta çok bulantım vardı bu hafta yok yine bişey olcak diye korkuyorum sizin durumlar nasıl
İlahiOn tane falan beğen koymak istedim yorumaben rahatsızım zaten diyorum kendisi evde yardımcı olmuyo bana bende hastayım hasta olcam galiba diyo eve geldiğimde ev bı supurulmus olsa ev ne bilim bı yemek yapsa yada makineyo calistirsa yok gün içinde bunaldım deyip ben işteyken dışarı cikiyo geziyo ama iş yapmak yok hastayım diyo sanki kendi de dogurcak benle yarisiyo dertlerimiz aynı galiba
Kız istiyorsun diye hissediyorum:) hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun yeter ki :))Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?