2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu ara bende o kadar doluyum ki bunla ilgili ayrı sayfa acabiliriz çocuğu çok isteyen adam şimdi hamile karısına yardımcı olmuyo bide o nazlaniyo çıldıracam az kaldı artık diyorum ki canim senin bebeğin ne zaman dogacak hamile tripleri atiyo resmen ay hastayım ay suram agriyo of pof sürekli ya sabır deyip işe gelip sonra eve gidip evi hallediyorum napalim yapacak biseyimiz yok valla vicdanlarına kalmis bende bide belde sırtta ve boyunda fıtık var ağır işten dolayı oldu hep halimi düşünün

Yaw makina daha tasarruflu bence.ben hiç elde yıkamam 15 lira su gelmiş her akşam makina çalıştırırım.korkarım ki seninki çamaşırı da sana elde yıkatacak canım.Bence kafasına bi terlik fırlat

Benim de cumartesi :))
Öğreniriz inşallah :)
Hayırlısı olsun, güzel haberler alalım inşallah :)
Amin İnşallah gerçi bizim için erken de diyebilir işin garibi hiç bir şey de hissetmiyorum bazen diyorum dur bir tahmin edeyim diye yok ıı ıhh ne kız ne erkek hiçbiri ağır basmıyor hislerimde

İyi demişsin Bi çok şeyimiz benzio canım bende de fıtık var bel fıtıgı .tek farkımız ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama üni sınavına girip dıştan okumayı düşünüyorum becerebılırsem bakalım.

Yaw makina daha tasarruflu bence.ben hiç elde yıkamam 15 lira su gelmiş her akşam makina çalıştırırım.korkarım ki seninki çamaşırı da sana elde yıkatacak canım.Bence kafasına bi terlik fırlat
Bakalım elktrkde ne kadar fark edecek gerçi foğal gaz baglattıkya eletrığe onunda fazlası olur bu ay anlayamayız

İnşallah hepimizin bebekleri iyidir canım.Sendende güzel haberler alırız inşallah ıkılımı yapılacak
Canım valla ıste ense kalınlıgına bakılıyor burun yapısına.sonra kan alınıyor sanırım 15 gün sonra rısk varmı yokmu dıye bılgı verıyorlar.bu 2li test sanırım

Amin İnşallah gerçi bizim için erken de diyebilir işin garibi hiç bir şey de hissetmiyorum bazen diyorum dur bir tahmin edeyim diye yok ıı ıhh ne kız ne erkek hiçbiri ağır basmıyor hislerimde
Benim gönlüm kız diyor, hislerim erkek diyor :)

Bakalım elktrkde ne kadar fark edecek gerçi foğal gaz baglattıkya eletrığe onunda fazlası olur bu ay anlayamayız
Elektrik ne yaparsan yap çok geliyor vergisi çok çünkü.Biz bütün gün elektrik kullanmıyoruz evde olmadığımız için.Haftada 2 kere çamaşır yıkıyorum.1 kere ütü yapıyorum ona rağmen 170 gelmişti.

Canım çok teşekkür ederim3düşük dicem evet.Ailede kimsede böyle bir durum yaşanmadı.Bir iki doktora danıştım 10hafta civarı ve 10haftadan büyüklerde kalp atışı durunca pıhtılaşma sorunu düşünülürmüş daha çok.Yani bende hiç kalp atışı bulunamıyor.Genellikle sorunun genetik kaynaklı olabileceği üzerinde duruyorlar.Peki kromozomal bir sıkıntı olduğunda ne gibi bir tedavi oluyor iğne ilaç vs mi?

Bak ne güzel öğrendin sen benim bebiş de gösterir artık umarım hayırlı olsun oğlusun canım
Teşekkür ederim canım inşallah gösterir
Ayy maşallah bi ben kaldim öğrenmeyen bende ogrenince yazicam canım, haftaya gidecegim bende bakalim.ne olcak , bu arada bebeğin dogum tarihi değişmişmi ogrenebildinmi
Sormayı unuttum ya Öğrenince yaz hemen
Oh oh maşşallah cinsiyetler geliyor teker teker. Gözün aydın canım senın içine dogan neydi.bide nub teorısınde sormusmuydun ne demslerdi?
Teşekkür ederim canım, benim içime kız doğuyordu ama tutmadı Yok onu sormamıştım en son 8 haftalıktı gittiğimde çünkü sana bir şey dediler mi?
Kız istiyorsun diye hissediyorum:) hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun yeter ki :))
Evet ben kız diyordum ya ikinciye artık Dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da ne olursa kızın da erkeğin de hayırsızı ömür törpüsü. Sizinkini de duyarız inşallah

Bana sadece dostinex diye bir ilaç verdi bunu ilk önce 3 ay yarım doz kullandırdı sonra 2 ay çeyrek doz kullandım ve o süreçte tekrar kromozom testi yaptırmadı. Sadece tahlil yaptırarak hormonlarıma ve kistime baktı ve hiçbir sorun kalmadığını hamile kalabileceğimi söyledi. 2. ay da kaldım çok şükür ve şuan 13+0 devam ediyoruz :) Tabi bu sırada her ihtimale karşı progestan, kan sulandırıcı ve iğne kullanıyorum. 10. hafta da vitamin başlattı Bu şekilde bir tedbir aldı. Her şeyden önce doktor önemli benim o genetik tahlillerde sorun olmasına rağmen hiçbir sorun yok diyerek devam ettiren doktorlarım oldu ve 3. düşük bu yüzden yaşandı. Ne olursa olsun doktor araştırmanı iyi yapmanı tavsiye ederim. Ben sakarya da oturuyorum ki birçok doktora göründüm artık istanbul da belli doktorlar araştırıp bulmuştum özellerde. Sıkıntımı devlet hastanesinde ki doktorum çözdü. ve sadece bu şekilde sorunlu hamileliklere bakıyor kendisi. O yüzden doktor önemli.

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndüm Cinsiyeti de erkekmiş @Mrvackkl etiketimi de unutmayayım

Hayırlı olsun oğluşun canım :) Bakalım bizlere ne diyecek doktorumuz Bende erkek potansiyeli olan bir eş kontenjanından dolayı erkek diye tahmin ediyorum 9 ocakta bizde öğreniriz inş

Senin yine ilk çocuk, erkek kız fark etmez. Benim son şansım kız için :) inşallah kızım olur :)

Seni için çok sevindim canım..İnşallah bende iyi bir doktor bulabilirim gerçekten beni anlayabilecek iletişiminizi iyi olacağı.Şimdi gerekli testleri yaptırdıktan sonra sanırım sonuçlar bir kaç ay sonra cikiyor.Bu kişida atlatıp genel duruma göre yaza hamilelik düşünüyorum tekrar çünkü çizilen ve ruhen çok yıprandım..Sende sağlikla kucağına al inşallah bebeğini

bende yapmıyorsa yardım etmiyorsa elimi sürmem bir şeye hiç kusura bakmasın Eşim sağ olsun her şeye yardımcı olmaya çalışıyor. Baktık ki ikimiz de yorgun karşılıklı yatıyoruz ne yapalım :) He yapmam mı dedi kendi bilir gider her işini kendi yapar elimi dahi sürmem Sanırım onu bildiği için yardım ediyor. Bide düşükler olunca daha hassas davranıyor tabi o da ayrı bir konu.

Çok teşekkür ederim amin inşallah senin için de güzel şeyler olur hayatında. Allah kucağını boş bırakmasın. Devlet hastanesinde test yaptırdıktan sonra 2.5 ay gibi bir süre alıyor hepsinin çıkması. O yüzden çok bekletme derim. Zaten bu süre boyunca sen kendini toparlayacaksın emin ol ve benim sana en büyük tavsiyem stressiz bir yaşam sürmen. Zamanı vardır ben hep hayırlısını diledim vardır bunda bir hayır dedim. Senin için de çok güzel şeyler olacağına canı gönülden inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…