- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Bu ara bende o kadar doluyum ki bunla ilgili ayrı sayfa acabilirizİlahiEminimki biz kocalarımızı anlata anlata bitiremeyecez En iyisi biz işleri oldğu kadar yavaş sakin yapacaz mecbur ben mesela bugun her yerı supurdum baktımki kasıklarım batmaya başladı supurme işi bitince bıraktım artık silmeyide ne zaman iyi hissedersem ozaman yapacam.Benımkı bıde bu ara tasarrufa gdıyor bılaşıkları elimde yıkıyorum Akıtana kadar elınde yıkarsınzaten dedı nie makınede yıkıyon dedı bende artık dag kadar bılaşk bile olsa elmde yıkıyorum.istiyorki hiç oturmayım.ne zaman otursam ona denk gelıyorum sanıokı sabahtan berı tv karşısındayım.Aman napalım artık Rabbim beterınden korusun deyıp hayata devam
Benim de cumartesi :))Bebişlerin cinsiyetler belli olmaya başladı benim de cumartesi randevu heyecan dorukta
Doğum heyacanlarımızı da paylaşırız inşallah
Yaw makina daha tasarruflu bence.ben hiç elde yıkamam 15 lira su gelmişİlahiEminimki biz kocalarımızı anlata anlata bitiremeyecez En iyisi biz işleri oldğu kadar yavaş sakin yapacaz mecbur ben mesela bugun her yerı supurdum baktımki kasıklarım batmaya başladı supurme işi bitince bıraktım artık silmeyide ne zaman iyi hissedersem ozaman yapacam.Benımkı bıde bu ara tasarrufa gdıyor bılaşıkları elimde yıkıyorum Akıtana kadar elınde yıkarsınzaten dedı nie makınede yıkıyon dedı bende artık dag kadar bılaşk bile olsa elmde yıkıyorum.istiyorki hiç oturmayım.ne zaman otursam ona denk gelıyorum sanıokı sabahtan berı tv karşısındayım.Aman napalım artık Rabbim beterınden korusun deyıp hayata devam
Amin İnşallah gerçi bizim için erken de diyebilir işin garibi hiç bir şey de hissetmiyorum bazen diyorum dur bir tahmin edeyim diye yok ıı ıhh ne kız ne erkek hiçbiri ağır basmıyor hislerimdeBenim de cumartesi :))
Öğreniriz inşallah :)
Hayırlısı olsun, güzel haberler alalım inşallah :)
Bu ara bende o kadar doluyum ki bunla ilgili ayrı sayfa acabilirizçocuğu çok isteyen adam şimdi hamile karısına yardımcı olmuyo bide o nazlaniyo çıldıracam az kaldı artık diyorum ki canim senin bebeğin ne zaman dogacak hamile tripleri atiyo resmen ay hastayım ay suram agriyo of pof sürekli ya sabır deyip işe gelip sonra eve gidip evi hallediyorum napalim yapacak biseyimiz yok valla vicdanlarına kalmis bende bide belde sırtta ve boyunda fıtık var ağır işten dolayı oldu hep halimi düşünün
Yaw makina daha tasarruflu bence.ben hiç elde yıkamam 15 lira su gelmişher akşam makina çalıştırırım.korkarım ki seninki çamaşırı da sana elde yıkatacak canım.Bence kafasına bi terlik fırlat
Canım valla ıste ense kalınlıgına bakılıyor burun yapısına.sonra kan alınıyor sanırım 15 gün sonra rısk varmı yokmu dıye bılgı verıyorlar.bu 2li test sanırımİnşallah hepimizin bebekleri iyidir canım.Sendende güzel haberler alırız inşallah ıkılımı yapılacak
Benim gönlüm kız diyor, hislerim erkek diyor :)Amin İnşallah gerçi bizim için erken de diyebilir işin garibi hiç bir şey de hissetmiyorum bazen diyorum dur bir tahmin edeyim diye yok ıı ıhh ne kız ne erkek hiçbiri ağır basmıyor hislerimde
Evet bende hissediyorum bazen ama bebeğin hateketlerimi başka bişeymi onu bilmiyorumÇoğunuz inanamayacak ama ben bebegimi hissedıyorum canım sankı boyle karnım sıkısınca falan kıpırdıyor gbı mınık mınık tabı.tam doktrun ultrasynu koyduğu yer
Elektrik ne yaparsan yap çok geliyor vergisi çok çünkü.Biz bütün gün elektrik kullanmıyoruz evde olmadığımız için.Haftada 2 kere çamaşır yıkıyorum.1 kere ütü yapıyorum ona rağmen 170 gelmişti.Bakalım elktrkde ne kadar fark edecek gerçi foğal gaz baglattıkya eletrığe onunda fazlası olur bu ay anlayamayız
Canım çok teşekkür ederimbenim de sorunum seninle aynı idi. ^3 kez düşük yaptım bende ve hiçbirinde kalp atışı alınmadı. Sonrasında genetik doktoruna yönlendirdi önce kadın doğum orada zaten bütün tahlillerini yapıyorlar. Toxo, pıhtı vb. ne gerekiyorsa. Bunları yaptırdıktan sonra tüp bebek veya sorunlu hamilelikler ile ilgilenen bir doktora gidersen seninle ilgili cevapları soyleyebileceğini düşünüyorum. Bir de bende çıkan sorun birkaç tane idi, bir kistim vardı, prolaktin hormonum biraz yüksekti, kromozomsal bozukluk vardı filan ve bunları sadece bir ilaçla çözerek ben ilacımın bitiminden sonraki 2. ay tabiki doktorun izni ile hamile kaldım. Hiç kendini ordan oraya savurma tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim önce. Bir de 2 düşükle yapmazlar o genetik tahlili illa 3 olacak diye beklerler 3 düşüğüm var de geç kimse senin kaç düşük yaptığını bilmiyor sonuçta. Eşin ile beraber gittiğiniz de iki taraftaki düşük durumlarını vb olayları da not ediyorlar bu yüzden aile de böyle şeyler var mı öncesinde öğrenirseniz iyi olur.
Teşekkür ederim canım inşallah gösterirBak ne güzel öğrendin senbenim bebiş de gösterir artık umarım hayırlı olsun oğlusun canım
Sormayı unuttum yaAyy maşallah bi ben kaldim öğrenmeyen bende ogrenince yazicam canım, haftaya gidecegim bende bakalim.ne olcak , bu arada bebeğin dogum tarihi değişmişmi ogrenebildinmi
Teşekkür ederim canım, benim içime kız doğuyordu ama tutmadıOh oh maşşallah cinsiyetler geliyor teker teker. Gözün aydın canım senın içine dogan neydi.bide nub teorısınde sormusmuydun ne demslerdi?
Evet ben kız diyordum ya ikinciye artıkKız istiyorsun diye hissediyorum:) hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun yeter ki :))
Canım çok teşekkür ederim3düşük dicem evet.Ailede kimsede böyle bir durum yaşanmadı.Bir iki doktora danıştım 10hafta civarı ve 10haftadan büyüklerde kalp atışı durunca pıhtılaşma sorunu düşünülürmüş daha çok.Yani bende hiç kalp atışı bulunamıyor.Genellikle sorunun genetik kaynaklı olabileceği üzerinde duruyorlar.Peki kromozomal bir sıkıntı olduğunda ne gibi bir tedavi oluyor iğne ilaç vs mi?
Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş @Mrvackkl etiketimi de unutmayayım
Senin yine ilk çocuk, erkek kız fark etmez. Benim son şansım kız için :) inşallah kızım olur :)Teşekkür ederim canım inşallah gösterir
Sormayı unuttum yaÖğrenince yaz hemen
Teşekkür ederim canım, benim içime kız doğuyordu ama tutmadıYok onu sormamıştım en son 8 haftalıktı gittiğimde çünkü sana bir şey dediler mi?
Evet ben kız diyordum ya ikinciye artıkDediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da ne olursa kızın da erkeğin de hayırsızı ömür törpüsü. Sizinkini de duyarız inşallah
Seni için çok sevindim canım..İnşallah bende iyi bir doktor bulabilirim gerçekten beni anlayabilecek iletişiminizi iyi olacağı.Şimdi gerekli testleri yaptırdıktan sonra sanırım sonuçlar bir kaç ay sonra cikiyor.Bu kişida atlatıp genel duruma göre yaza hamilelik düşünüyorum tekrar çünkü çizilen ve ruhen çok yıprandım..Sende sağlikla kucağına al inşallah bebeğiniBana sadece dostinex diye bir ilaç verdi bunu ilk önce 3 ay yarım doz kullandırdı sonra 2 ay çeyrek doz kullandım ve o süreçte tekrar kromozom testi yaptırmadı. Sadece tahlil yaptırarak hormonlarıma ve kistime baktı ve hiçbir sorun kalmadığını hamile kalabileceğimi söyledi. 2. ay da kaldım çok şükür ve şuan 13+0 devam ediyoruz :) Tabi bu sırada her ihtimale karşı progestan, kan sulandırıcı ve iğne kullanıyorum. 10. hafta da vitamin başlattı Bu şekilde bir tedbir aldı. Her şeyden önce doktor önemli benim o genetik tahlillerde sorun olmasına rağmen hiçbir sorun yok diyerek devam ettiren doktorlarım oldu ve 3. düşük bu yüzden yaşandı. Ne olursa olsun doktor araştırmanı iyi yapmanı tavsiye ederim. Ben sakarya da oturuyorum ki birçok doktora göründüm artık istanbul da belli doktorlar araştırıp bulmuştum özellerde. Sıkıntımı devlet hastanesinde ki doktorum çözdü. ve sadece bu şekilde sorunlu hamileliklere bakıyor kendisi. O yüzden doktor önemli.
Kaderimiz böyleymiş canım biz hastalıktan gebersekde yine evin işini yaparız ama onların bi başı ağrısa çoraplarını bile bize giydittirirler.Her zaman diyorum hasta oldgmda bende nazlanacam yataktan cıkmayacam dıe ama olmuo yok yapımda yok herlde yapamıorum
Seni için çok sevindim canım..İnşallah bende iyi bir doktor bulabilirim gerçekten beni anlayabilecek iletişiminizi iyi olacağı.Şimdi gerekli testleri yaptırdıktan sonra sanırım sonuçlar bir kaç ay sonra cikiyor.Bu kişida atlatıp genel duruma göre yaza hamilelik düşünüyorum tekrar çünkü çizilen ve ruhen çok yıprandım..Sende sağlikla kucağına al inşallah bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?