2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canım yeterki canları sağ olsun..Senin doktorun geçen erkeğe benzetmemişmiydi erkek çabuk anlaşılıyor genelde..

Yoğun kanama geçirmiş olanlar vardı diye hatırlıyorum. Progestan ve istirahatten ne kadar sonra kanamanız azaldı ya da bitti? Ben hala panik halindeyim psikolojim dağıldı resmen sürekli korku halindeyim

Bende de devam cnm ya iki gündür çok yoruluyorum sanırım tansiyonum da düşüyor. Kilo veriyorum yiyememekten.
İşin ilginc tarafi ben yiyip yiyip cikartiyorum kilo vermek yerine aliyorum katbonhidrat ağırlıklı yedigimden kiloyu dert etmiyorum kizimda da boyleydim sonra catir catir verdim
İnşallah cnm, benim bu ikinci, ilkinden deneyimim var aslında ama bu daha zor geçiyor sanki ve hiç bitmeyecek hissi geliyor bazen :)
Benimde ikinci ve sanki ilkimden daha agir geciyo İlkinde 5. Ayda anca rahatlamistm oyyy daha cok var

Ben de 4 ay bitmişti galiba öyle rahatlamıştım sanırım, aynen var dahaaa
Belki cinsiyet farklıdır. Ilk çocuğun cinsiyeti neydi
Kızım var cnm

Yoğun kanama geçirmiş olanlar vardı diye hatırlıyorum. Progestan ve istirahatten ne kadar sonra kanamanız azaldı ya da bitti? Ben hala panik halindeyim psikolojim dağıldı resmen sürekli korku halindeyim
Kanaman azalmadımı canım tekrar doktora göründünmü burdan okuduğum kadarıyla 10 günden fazla sürebiliyormuş kesipmesi kanama alaninin büyüklüğüne göre

Kanaman azalmadımı canım tekrar doktora göründünmü burdan okuduğum kadarıyla 10 günden fazla sürebiliyormuş kesipmesi kanama alaninin büyüklüğüne göre
Azaldı kanamam ilk güne göre ama hala kırmızı devam ediyor tedirginim o yüzden. Pazartesi kontrolüm var o zaman duruma göre raporu uzatalım dedi doktorum. 200 mglık progestan alıyorum günde 3 kere, tuvalet dışında kalkmıyorum nerdeyse hiç. Bekliyorum geçmesini ama baya yıpratıcı oldu süreç benim için. Bebeğin kesenin etrafında kanama alani görmedi doktor içimi biraz olsun rahatlatan tek şey o.

Inşallah atlatırsın en kısa zamanda canım. Allah yardımcın olsun

Canım sakın stres yapma daha kötü etkilersin bebişi ben bir hafta önce yoğun kanamayla hastaneye koştum panik halde adetin üçüncü günü gibiydi. Kesin düşük dedim çok ağladım doktor ne bu telaşın vesaire dedi. İlk gebeliğin o yüzden sana yoğun gelmiştir kanama bölgesi var rahimde dedi on gün rapor verdi ilaç vesaire kullandım 4-5 gün içinde bitti ama ilaçlara devam ediyorum. Progestan ve duphatson iğne kullanıyorum bol dinlenme ve su korkma sakin ol. Rabbim yardımcın Olsun

Inşallah atlatırsın en kısa zamanda canım. Allah yardımcın olsun
Bir an önce geçer umarım...

Rahat olmaya çalışıyorum ben de kafam dağılsın en azından kötü düşünmeyeyim diye ama adet kanamasindan da yoğun baya bir yerimi kesmişler gibi kanama vardı doktor da çok kanamış vs diyince insan korkuyor ister istemez. Muayenede bile baya oldu kanamam kalkmadan önce hemşire sakinleştirmeye çalıştı korkmayın burda da oldu kanamanız ama sakın kalın vs diye... Bebeğim iyi olsun da bitmesini beklerim ben önemli olan minnoş :)

Aynen ben normalde günlük ped kullanıyorum ama kanama günlerinde normal ped kullanmam gerekti. İnşallah iyi olacak herşey

Inşallah canım

Bugün iş yerine 3-4 aylık bir kız çocuğu getirdiler allahım nasıl bir şebek herkese gülücükler saçıyor maşallah lokum lokum.
Galiba ben 6 ay bekleyemiycem hızlandırılmış kısma geçsek olmaz mı

Bebişlerin cinsiyetler belli olmaya başladı benim de cumartesi randevu heyecan dorukta
Doğum heyacanlarımızı da paylaşırız inşallah
Benimki daha küçükler dedi çarşamba günü gittik. Yani 11+4 te. Biri 11+4 ona bakınca daha belli olmaz küçükler dedi diğeri 11+5 çıktı ona bakınca sanki bunda küçük bir çıkıntı var dedi. 1 ay sonra ocak sonuna randevu verdi o zaman kesin deriz dedi.

Aslında gerçekten küçükler benim de yarın randevu 12+1 olacak söylememe ihtimali yüksek ama öğrenen arkadaşlar olunca heyecan yaptık yoksa ideali 16. Haftayı beklemek neyse sağlıklı olsunlar da varsın 16 da öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…