2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemim 15 ve 19 Aralık tarihleri arasıydı ,, batım 1 Ocak .. yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve 18 aralıktan bugüne kadar şişkinlik başladı , normal hayatta da şişkinliğim olur ne yersem dokunurdu ama en geç bir gün sonra geçerdi , bu sefer geçmedi ve iki gündür çok ama çok az akıntı oluyor , göğüslerim 18 inden bu yana şiş , eşim göğüs ucumda kararma olduğunu söylüyor ama ben göremiyorum ve son olarakta sağ kasığım ağrıyor arada bir içinden bişy çekiliyor gibi oluyor şuan son 2 saattir bu şekilde kasığım .. diğer belirtiler yok sadece bunlar var acaba psikolojik mi yoksa hamile miyim test yapmakta istemiyorum negatif çıkar diye

Daha çok erken ama ben de öyleyim anlıyorum seni çok iyi. Ben derim ki adetin 2-3 gün geciksin, öyle yaptır kan testini. Şimdi yaptırırsan sonuç çıkar mı emin değilim. İnşallah gönlündeki gibi olur her şey

3 hafta sonra folbiolu benexolü ve kortizonu bırakacağım diğer ilaçlara devam edeceğim.İğne işi zorluyor biraz çünkü ben sabah akşam vuruyorum.kortizon bende ödem ve kilo yaptı devamlı açlık çekiyorum gözüm dönüyor.Bunun içinde bol su içiyorum tuzsuz yemeye çalışıyorum.Doktoruma çok güveniyorum Allah da nasip ederse bu kez olacak inşallah.Umarım sen de sorunun kaynağını bulursun canım çok dua etcem sana.

Sizin ne zaman başlamıştı belirtiler ? Teşekkür ederim bu arada

Sizin ne zaman başlamıştı belirtiler ? Teşekkür ederim bu arada

Ya aslında kişinin kendisi hissediyor diye düşünüyorum. Bende öyle oldu. Ve adetim düzenli olduğundan ilk geciktiği gün şüphelendim ama 2 gün bekledim umutlanıp üzülmeyeyim diye. Bu kez kasık ağrım da olmadı ama hissettim bilmiyorum nasıl oluyor ama

Bazen kasığım ağrıdığı zaman bende hissediyorum acaba mı diyorum snra yoktur diyorum sanırsam üzülmemek için bişy hissetmek istemiyorum neyse hayırlısı

Çok teşekkür ederim canım benimde dualarım seninle.. inşallah bebeğini bu sefer kucağına alıcaksın

Merhaba
Hanımlar sizinde agiz kurulugunuz oluyor mu onceden yoktu yenj yeni oluyor sanki saatlerce susuz kalmışım gibi
Sık sık da icmeye ozen gösteriyorum halbuki

Seker falan diyorlr ama bence vücudun fazla su ihtiyacından oluyordur mantiken
Yok ben ölçtürdüm çok şükür şeker normal 2 kere baktırdım hemde.3 litre su içiyorum anca doyuyorum.Özellikle geceleri ağzım çok kuruyor.Bu kalorifer kaynaklı da olabilir.

Bademciklerim cok kötü şişmiş canım cok yanıyor ya.Okulda salgın var resmen günlerdir bana vurmadi diye sevinmiştim.Soğuk bir şey de yemedim ki nane limon da etki etmiyo ben hasta olunca iki hafta sürünüyorum ilaçsiz naparim acaba arkadaş da hamile 7 aylık doktoru ona agumentin vermiş antibiyotik o da kullaniyo

Kizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Genelde 2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ya bilmiyorum

Kizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Ben yaşıyorum canım dünden beri.Orada bir pır pır his oluşuyor birşey hareket ediyormuş gibi.gün olarak seninle aynıyız bence de bebişlerimizi hissediyoruz.

Kizlar
Varmi boyle bise yasayan

Bende yaklasik bi hafta once cok belirgin sekilde oldu ondan beri de o derece hissetmedim ama galiba olabiliyo artk bu aylardan sonra minik minik :) bi arkadasima haftalarimiz ayni o dun ultrason girmis 11+5de suan ayagini oynatiyomus gormus bizimkilerde kipirdiyo yani demekki artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…