- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
Merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemim 15 ve 19 Aralık tarihleri arasıydı ,, batım 1 Ocak .. yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve 18 aralıktan bugüne kadar şişkinlik başladı , normal hayatta da şişkinliğim olur ne yersem dokunurdu ama en geç bir gün sonra geçerdi , bu sefer geçmedi ve iki gündür çok ama çok az akıntı oluyor , göğüslerim 18 inden bu yana şiş , eşim göğüs ucumda kararma olduğunu söylüyor ama ben göremiyorumve son olarakta sağ kasığım ağrıyor arada bir içinden bişy çekiliyor gibi oluyor şuan son 2 saattir bu şekilde kasığım .. diğer belirtiler yok sadece bunlar var acaba psikolojik mi yoksa hamile miyim test yapmakta istemiyorum negatif çıkar diye
3 hafta sonra folbiolu benexolü ve kortizonu bırakacağım diğer ilaçlara devam edeceğim.İğne işi zorluyor biraz çünkü ben sabah akşam vuruyorum.kortizon bende ödem ve kilo yaptı devamlı açlık çekiyorum gözüm dönüyor.Bunun içinde bol su içiyorum tuzsuz yemeye çalışıyorum.Doktoruma çok güveniyorum Allah da nasip ederse bu kez olacak inşallah.Umarım sen de sorunun kaynağını bulursun canım çok dua etcem sana.Canım valla Allah bu sefer senin yüzünü güldürür inşallah.Çok zor dönemler atlatmişsin.Bayaği birşey kullanıyorsun bunların hepsini hamileliğin sonuna kadar mi kullanicaksin birde kortizon miktarı fazla mı yani yan etkisi çok olan bir ilaç çünkü
Kaçıncı haftadaydın canım.Benim başlarda çoktu sonra haftada 1 olmaya başladı.hatta az öncede vardı ama geçti uzun sürmüyor çok şükür.Kasıklarında ağrısı olan var mı acaba? Bu haftalarda yaşayan?
Sizin ne zaman başlamıştı belirtiler ? Teşekkür ederim bu aradaDaha çok erken ama ben de öyleyim anlıyorum seni çok iyi. Ben derim ki adetin 2-3 gün geciksin, öyle yaptır kan testini. Şimdi yaptırırsan sonuç çıkar mı emin değilim. İnşallah gönlündeki gibi olur her şey
Sizin ne zaman başlamıştı belirtiler ? Teşekkür ederim bu arada
9+3 cnm. Aslında fazla olmuyordu ama şu iki gündür sık sık oluyor.Kaçıncı haftadaydın canım.Benim başlarda çoktu sonra haftada 1 olmaya başladı.hatta az öncede vardı ama geçti uzun sürmüyor çok şükür.
Amin. Bana da öyle geliyor nedense:)Erkek hissediyorum ben bir oğlum var buda erkekmiş gibi geliyor bana Allah hayirlisini versin heppimize
Bazen kasığım ağrıdığı zaman bende hissediyorum acaba mı diyorum snra yoktur diyorum sanırsam üzülmemek için bişy hissetmek istemiyorum neyse hayırlısıYa aslında kişinin kendisi hissediyor diye düşünüyorum. Bende öyle oldu. Ve adetim düzenli olduğundan ilk geciktiği gün şüphelendim ama 2 gün bekledim umutlanıp üzülmeyeyim diye. Bu kez kasık ağrım da olmadı ama hissettim bilmiyorum nasıl oluyor ama
Çok teşekkür ederim canım benimde dualarım seninle.. inşallah bebeğini bu sefer kucağına alıcaksın3 hafta sonra folbiolu benexolü ve kortizonu bırakacağım diğer ilaçlara devam edeceğim.İğne işi zorluyor biraz çünkü ben sabah akşam vuruyorum.kortizon bende ödem ve kilo yaptı devamlı açlık çekiyorum gözüm dönüyor.Bunun içinde bol su içiyorum tuzsuz yemeye çalışıyorum.Doktoruma çok güveniyorum Allah da nasip ederse bu kez olacak inşallah.Umarım sen de sorunun kaynağını bulursun canım çok dua etcem sana.
BEnde hic olmadi,en baslarda batma seklinde oluyordu sadece. Doktoruna danisip kalsiyum isteyebilirsin, kaslarini rahatlatir canimKasıklarında ağrısı olan var mı acaba? Bu haftalarda yaşayan?
Evet oluyor en başından beri hemde.Merhaba
Hanımlar sizinde agiz kurulugunuz oluyor mu onceden yoktu yenj yeni oluyor sanki saatlerce susuz kalmışım gibi
Sık sık da icmeye ozen gösteriyorum halbuki
Seker falan diyorlr ama bence vücudun fazla su ihtiyacından oluyordur mantikenEvet oluyor en başından beri hemde.
Yok ben ölçtürdüm çok şükür şeker normal 2 kere baktırdım hemde.3 litre su içiyorum anca doyuyorum.Özellikle geceleri ağzım çok kuruyor.Bu kalorifer kaynaklı da olabilir.Seker falan diyorlr ama bence vücudun fazla su ihtiyacından oluyordur mantiken
Ben yaşıyorum canım dünden beri.Orada bir pır pır his oluşuyor birşey hareket ediyormuş gibi.gün olarak seninle aynıyız bence de bebişlerimizi hissediyoruz.Kizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Genelde 2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ya bilmiyorum
Kizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Genelde 2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?