2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben sadece ömer koyacaktım ama ismi ömer olanlara baktım hep asi şımarık başına buyruk o yüzden çağanı da yanına kondurdum belki biraz yumuşatır diye
Çok tatlı bir isim Çağan anlamı da güzel daha ne olsun. Sadece yurtdışına çıkarsa zorlanır o aklıma takılıyor

2 kız 1 erkek var şimdi bir minik erkek daha geliyor sanırım. Doktor büyük olasılıkla erkek dedi bakalım. Ama hissetmemek beni üzüyor. Allah korusun bütün bebisleri....
Hmm maşşallah Allah onlara saglıklı uzun ömürler versin kardeşleride saglıckla doğar inşallah.iç karın meselesi sanırım hissetmemek geniş olanlar zor hissedıodur.Amiin muayenen ne zaman

Kizlar ayrintili ultrasonda bebisin yüzü daha net belli oluyor ama ben hic bebek benzetmeyi beceremem yani yeni doğanlari bile benzetemem ayrintili ultrason cok eglenceli oluyor, her uzvunu tek tek gosteriyor perinatolog o zaman cinsiyette netlesiyor kizim dogdugunda herkes ayni babasindedi ama ben ilk gorduk ay ayni ben demistim suan 2,5 yasinda ve kimisi bana kimisi babasina benzetiyor

Benımde kız olursa kv ismi olacak aynur .erkek olursada buğrada koymayı düşünüyoruz.kızımızın adı Buğlem

Bugün ilk defa kustum sabah erken kalkmıstım lavbya grdım birden bi sancı girdi kasıktan.sonra miğdem bulanmaya başladı devamıda malum şey.İnşallah hamilelikten kusmuşumdur tırsıyorum

Bu gün alıntı yapamıyorum niyeyse sorun çıkıyor. EFfatmagul bu ayın sonunda gidicem tekrar muayeneye. Ama biraz önce youtube dan Kağan Kocatepe nin videosunu izledim. İlk gebeliklerde 21. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis. İkinci ya da daha fazla gebeliklerde ise 16. Haftadan itibaren hissedilir falan dedi. İçim rahatladi biraz da olsa. Ağır bir faranjit geçiriyorum. Sadece Parol içiyorum. Bu da endiselendirdi biraz sanırım beni. 4. De olsa vallahi ilk gibi yaa hiç farkı yok.

Benim önerim bebiş alisverislerine 6. Aydan sonra baslanilmasi ve bence 0-3 ay kiyafetleri bolca almak gerek Zaten fiyatlari uygun oluyir ve bebek henuz minnakken kendini isitamadigindan iki kat giydiriyoruz ve günde 10 defa yaptigini ve taştigini dusununce iki günde bir makina camasir cikiyor kundagiydi, battaniyesiydi, zibini tulumu derken her sefer tüm kiyafetler degisiyir. Ben milleti dinleyip az almistim pisman olup bir daha alisverise cikmistim yetismeyince öyle hemen büyüyor diyorlar ama hicte oyle olmuyor kizim 3kg dogdu ve 3 ay boyunca 0-3vay kiyafetlerini rahatlikla giydi. Hala daha her aya uygun giyinir yani 6 aylikken de 6 aylik giydi. Amamher bebegin gelisimi ayni degil tabi ama benim tavsiyem 0-3 ay ve 3-6 ay kiyafetleri bolca almak tabiki dogumdan sonra da rahatlikla alabilirsiniz, benim hemen yakinimda avm var gidip hemen lcw ve hm den alisveris yapmistim eksikler icin. Yani ihtiyaca göre sonradan da alinabiliyor kendinizi cok şartlamayin ama ilk bebekte alisveris heyecani cok güzel ya alin arada bisiler ben bile cinsiyet belli olsun hemen alirim yaaa bebek kokusunu özledim

Bugün ilk defa kustum sabah erken kalkmıstım lavbya grdım birden bi sancı girdi kasıktan.sonra miğdem bulanmaya başladı devamıda malum şey.İnşallah hamilelikten kusmuşumdur tırsıyorum
Ohoooo bunu ben hergün yasiyorum hamilelik demek kusmak demek korkma canim tabiki sebebi icindeki minik tirtil kimbilir napti bagirsagina mi dolandi, yoksa safrani mi gidikladi

Ben ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissettim, suan kendimi yoklamiyorum bile daha okadar miniklerki

Fatmagül endişe etme belki üsütmüssündür malum havalar soğuk. Benim hiç midem bulanmadi ilk 3 ay. Ama bu aralar hastalıktan bulanıyor mesela. Allah esirgesin hepimizin miniklerini. Bu arada benim 14 yaşındaki kızımın adı da Aynur :) Eski kaynanamin adı. Şimdiki kız olursa bu da yeni kaynanamin adı olacak :) Tabi Defne de koyucam ilk isim olarak. Ama doktor erkek dedi. Ben de erkek olmasını istiyorum oğluma arkadaş olsun diye. Hayırlısı inşallah.

Çekinmem tabii ama bazı bebekler vardır ya uyanıkken şöyle bir yatıramazsın bas bas bağırır kucak diye, onlardan olmasın istiyorum

B
Dün benim normalde 11+5ti ama 12+2 çıktı.şu an belli olmaz dedi hiç yorum yapmadı
Bende 11+4 de daha erken cevabı aldım. Birine erken dedi diğerine çıkıntı sanki var ama bunu demek doğru değil şu an için etkilenme anneler ilk duyduklarına göre kafaya takıyorlar sonra farklı olunca bir gidiyor yüzleri dedi

Kalp atisinı duyduk üç hafta sonraya gel dedi. 12. Haftam da gitmiş oldum küçükler dedi bir ay sonraya verdi. Çok geç bir ay ama sanırım ay olarak devam edeceğiz.
Ben 15 de gidiyorum doktorum bana bıraktı ister 15 de gel ister ayda bir diye..Bu zamana kadar hep 15 de gittim .Bundan sonra bende ayda düşünüyorum tabi dayanabilirsem.

güzel isimler canım bence de bir isim büyüklerimizin adını koyarsak ikinciyi modern seçmeliyiz ki çocuk büyük ihtimal onu kullanmak ister sonra ayaz ismi çok güzel

Evet yani esimde aslinda ikinci ismini kullaniriz bizde ama en azindan olsun ismi dedi. O yuzden ayaz deriz diye dusunuyorum bu isinde icime sindi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…