Canım sana cvp yazarken bende aynı durumdaydım kuru kayısı kuru erik ve ceviz kırıp yiyorum.aslında böyle ekmek arası şeyler canım çekiyor ama cevizle bastırıyorumYa kıslar 2 gündür felaket acıkıyorum ne bulsam yiycem ama tansiyon olduğu için çok dikkat etmem gerek sizde durumlar nasıl ve nasıl bastırıyorsunuz açlığı.
Öyle düşünmeyin güzel kuzuların dünyada yiyecek ekmekleri varmışPeripellas teşekkürler :) İkinci evlilik olmasaydı 2 çocukla kalırdım. Bu zamanda 4 çocuk bu dünyaya çok bence ama nasip işte. Böyle olması varmış kaderimde... hayırlısı...
Canım sana cvp yazarken bende aynı durumdaydım kuru kayısı kuru erik ve ceviz kırıp yiyorum.aslında böyle ekmek arası şeyler canım çekiyor ama cevizle bastırıyorum
Bende meyveyle bastirmaya çalışıyorum ama yok banamısın demiyo inşallah geçici bir durumdur yoksa baya bir tombiş olucam az tombişim gibi.
2 test yaptim hemen çıkmadı çizgiler 1 saat icinde cıktı sanırım geç baktım durum bu sizce umut varmı kuruma.ciagisi olabilirmi bilmiom salı kan vericem Zaten inşalalh vardırHamile kaldığım ay adete 8 kala başlamıştım test yapmaya.. hiç testle uğraşmayan ben bi farklılık var eminim diyodu ve ısrarla negatif çıkıyodu 6 kala yaptım negatif çıldırcaktım artık :) 4 kala aşırı silik bi çizgi çıkmıştı öyle öğrenmiştim kişinin hisleri çok önemli ama hayal kırıklığı olmaması adına sabır gerekiyor
Bazen boyle de ogrenenler oluyor insallah vardir adet gununuz gecti mi?2 test yaptim hemen çıkmadı çizgiler 1 saat icinde cıktı sanırım geç baktım durum bu sizce umut varmı kuruma.ciagisi olabilirmi bilmiom salı kan vericem Zaten inşalalh vardır❤
Ben var gibi hissediyorum belirtilerdende inşallah vardır❤
Inşallah AminBazen boyle de ogrenenler oluyor insallah vardir adet gununuz gecti mi?
O zaman boyle silik cikmasi normal kan verseniz de dusuk cikar bi kac kere kan vermek zorunda kalirsiniz adetiniz gecsin degerler yukselsin. Degerler dusuk cikinca da korkutuyorlar insani yok dis gebelik yok kimyasal diye. Benim adetim 5 gun gecmesine ragmen 4 bin cikmisti yukseliyor mu diye 1 hafta sonra bir daha test yaptilar 27 bin cikti. Degerler cok onemli degil ama baslarda yukselme sekli onemliymis bilgin olsun. Cok uzattim neyse :)Inşallah Amin❤ yok daha 5 gün var 9 ocak bat
Var var bence canım sağlıkla devam eder inşallah2 test yaptim hemen çıkmadı çizgiler 1 saat icinde cıktı sanırım geç baktım durum bu sizce umut varmı kuruma.ciagisi olabilirmi bilmiom salı kan vericem Zaten inşalalh vardır❤
Ben var gibi hissediyorum belirtilerdende inşallah vardır❤
Çok sağolun detaylı açıklama için tesekkurederim inşallah vardır salı kanda göreyim içim rahat etsin sonra artışına bakılır inşallah vardır sağ sağlim gelir buyur doğar Rabbim sizede yavrunuzu kucağınıza almak nasip etsin insallahO zaman boyle silik cikmasi normal kan verseniz de dusuk cikar bi kac kere kan vermek zorunda kalirsiniz adetiniz gecsin degerler yukselsin. Degerler dusuk cikinca da korkutuyorlar insani yok dis gebelik yok kimyasal diye. Benim adetim 5 gun gecmesine ragmen 4 bin cikmisti yukseliyor mu diye 1 hafta sonra bir daha test yaptilar 27 bin cikti. Degerler cok onemli degil ama baslarda yukselme sekli onemliymis bilgin olsun. Cok uzattim neyse :)
Insallah kuzum ya insallah sali gunu ciksa kanda ne guzel olur cok sagol cok guzel moral oldun bana Insallah bebegin sag salim kucagina gelir canimVar var bence canım sağlıkla devam eder inşallah
Bence yinede şiddet içerikli olmamak lazım.. siz ogretmensiniz biri burda aynı cümleyi yazsa hoşuna gitmez diye düşünüyorum.. yazılarınızı okuyorum eğitim sistemindeki eksiklikleri görebiliyorum gruptaki öğretmen arkadaşlar nöbet tutamıyoruz rapor alalım gibi ve daha birçok şey aslına bakarsanız rapor alınmaz verilir ,ozaman sizler haksız olursunuz doktor yada hemşireler deseki sinir oluyoruz bu öğretmenlere...Yanlis anlama paylaşımlarını ve yazılarını severek okuyorum ama ne olursa olsun yakıştıramıyorum kimseye bu tür cumlelerj sinirle söylense bile ..Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.
Benim bundan çok daha silikti kan değerim 19 çıkmıştı artışı takip etmiştik erken öğrendim diye stres oldum demiştim doktora o da olur mu istediğimiz şey bu bi sıkıntı olurda dış gebelik vs tüpleri zararsız kurtarabiliyoruz demişti ben olsam çok beklemezdim kan verirdimInsallah kuzum ya insallah sali gunu ciksa kanda ne guzel olur cok sagol cok guzel moral oldun bana Insallah bebegin sag salim kucagina gelir canim❤
Sen benim neler yaşadığımı bir bilsen eminim hak verirdin.Saygı duyuyorum söylediklerine.her kurumun eksiği var ve bu şiddeti ben her gün öğrencilerim tarafından yaşıyorum empati kuruyorum ama keşke tıp gibi canla ilgisi olan bir kurumun da çalışanları hassas olabilse.haa bu arada doktorum kendisi bana rapor vermeyi teklif etti ben sormadan.Cünkü riskli gebelik yaşıyorum ona rağmen almadım yanımdaki arkadaşım tek kalacak idare ederim dedim.Bence yinede şiddet içerikli olmamak lazım.. siz ogretmensiniz biri burda aynı cümleyi yazsa hoşuna gitmez diye düşünüyorum.. yazılarınızı okuyorum eğitim sistemindeki eksiklikleri görebiliyorum gruptaki öğretmen arkadaşlar nöbet tutamıyoruz rapor alalım gibi ve daha birçok şey aslına bakarsanız rapor alınmaz verilir ,ozaman sizler haksız olursunuz doktor yada hemşireler deseki sinir oluyoruz bu öğretmenlere...Yanlis anlama paylaşımlarını ve yazılarını severek okuyorum ama ne olursa olsun yakıştıramıyorum kimseye bu tür cumlelerj sinirle söylense bile ..
Tıkladım cnm, indirim çarkı çıktı, kupon veriyorlar belki bu şekilde de almak isteyen olur. Ben bu ürünü kesinlikle öneririm. 4 5 senedir bizim ailedebahsettiğiniz model bu sanırım kızlar, indirimde yakaladığımızda alalım şubatta büyük indirimler oluyor bildiğim kadarıyla
Philips Avent SCF332/31 Natural Elektronik Göğüs Pompası
Özellikleri: Philips Avent SCF33201 Natural Elektronik Göğüs Pompası, Göğüs pompasının benzersiz tasarımı dik oturduğunuzda bile sütünüzün göğsünüzden doğrudan biberona akmasını sağlar. Böylece pompalama sırasında, sütünüzün biberona akması için öne doğru eğilmenize gerek olmadan daha rahat bir...www.e-bebek.com
Göğüs kalkanını diğer göğse koyunca sütler ziyan olmuyor cnmBugünlerde instada sürekli karşıma çıkıyor bu marka ama pompa yeri yok nasıl bir kullanım şekli var acaba bende merak etmiştim.philipsten alıp diğer göğüsede süt boşa akmasın diye bundan takmalısanki süt geldiği zaman toplamak amaçlı gibi geldi bana.
Bizim bir tanıdıkta çiftli vardı ama çekim gücü berbattı cnm, bilindik bir markaydı ama hatırlamıyorum. Philips avent bence en iyisi. Manuel işine bence sen hiç girme.Canım sen Manuel de hangi marka kullandın. Benim bebekler ikiz kesinlikle almak zorundayım pompa. Biz kardeşimin eşi doğum yaptığında Manuel ile çok zorlandık bir seferinde ben yapmak zorunda kaldım kolum kopuyordu. Ama acıtmıyor onu net gördüm. Bende arkadaşların dediğini almayı düşünüyordum çift başlı olanından. Şimdi sen söyleyince bakayım yine de ben iki seçeneğe de.
Bencede erken doğum olursa mama meme ne varsa yetiştirmek zorunda kalacağım onun için bana hemen çözüm olacak şeyler lazım ki zamanlarını bile bekleseler yine aynı anda isterlerse dönüşümlü biberondan kendi sütümü vereceğim. Allah yardımcım olsun aklımda deli sorularTıkladım cnm, indirim çarkı çıktı, kupon veriyorlar belki bu şekilde de almak isteyen olur. Ben bu ürünü kesinlikle öneririm. 4 5 senedir bizim ailedemaşallah hem dayanıklı hem çok iş görüyor. Elektrik kesilse pili var devam ediyor çalışmaya. Kaç kişi faydalandı hatta şuan bir arkadaşımda, yeni doğum yaptı o kullanıyor. Ben ilk aylarda kullanmıştım, sağıyordum geceleri eşim biberonla veriyordu kızıma. Biberonu da en sevdiğim. Anne memesine en yakın. 4 5 sene önce 250 300 tlydi.
Göğüs kalkanını diğer göğse koyunca sütler ziyan olmuyor cnm
Bizim bir tanıdıkta çiftli vardı ama çekim gücü berbattı cnm, bilindik bir markaydı ama hatırlamıyorum. Philips avent bence en iyisi. Manuel işine bence sen hiç girme.
Ben de ilk muayenemi Betül hanım’da oldum. Memnun musunuz süreçten, siz devam ediyor musunuz ?Bende beylikdüzündeyim geçen sene düşük yaptığımda o hastanede betül kuru vardı ona gitmiştim gerçekten çok ilgili bir doktordu.Şuan daha yakınımda birinci hastanesi açıldı orda devam ediyorum.şuanki doktorumdanda memnunum münibe aydoğan.
Öyle cnm senin işin biraz zor olacak :) böyle tekli bir pompa istersen aklında bu olsun, sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallahBencede erken doğum olursa mama meme ne varsa yetiştirmek zorunda kalacağım onun için bana hemen çözüm olacak şeyler lazım ki zamanlarını bile bekleseler yine aynı anda isterlerse dönüşümlü biberondan kendi sütümü vereceğim. Allah yardımcım olsun aklımda deli sorular
Cnm benim hemen geldi, sezaryen olanlar sütüm gelecek diye kendilerine telkin etsinler. Ben hep olumlu düşündüm. Hiç sıkıntı olmadı şükür.Kızlar sezeryanla doğum yapınca süt daha geç geliyor bildiğim kadarıyla bu şure içinde bebiş ne yer ne içer bu sürede kaşıkla mamamı verilir yada şırıngayla biberon verilirse anneyi emmek istemezmi daha önce sezeryanla doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi ve gelene kadar nasıl bir yol çizdiniz..Bilgilerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?