2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kıslar 2 gündür felaket acıkıyorum ne bulsam yiycem ama tansiyon olduğu için çok dikkat etmem gerek sizde durumlar nasıl ve nasıl bastırıyorsunuz açlığı.
Canım sana cvp yazarken bende aynı durumdaydım kuru kayısı kuru erik ve ceviz kırıp yiyorum.aslında böyle ekmek arası şeyler canım çekiyor ama cevizle bastırıyorum

2 test yaptim hemen çıkmadı çizgiler 1 saat icinde cıktı sanırım geç baktım durum bu sizce umut varmı kuruma.ciagisi olabilirmi bilmiom salı kan vericem Zaten inşalalh vardır
Ben var gibi hissediyorum belirtilerdende inşallah vardır

Eklentiler

• 20200104_145214.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 46
Bazen boyle de ogrenenler oluyor insallah vardir adet gununuz gecti mi?

Inşallah Amin ❤ yok daha 5 gün var 9 ocak bat
O zaman boyle silik cikmasi normal kan verseniz de dusuk cikar bi kac kere kan vermek zorunda kalirsiniz adetiniz gecsin degerler yukselsin. Degerler dusuk cikinca da korkutuyorlar insani yok dis gebelik yok kimyasal diye. Benim adetim 5 gun gecmesine ragmen 4 bin cikmisti yukseliyor mu diye 1 hafta sonra bir daha test yaptilar 27 bin cikti. Degerler cok onemli degil ama baslarda yukselme sekli onemliymis bilgin olsun. Cok uzattim neyse :)

Var var bence canım sağlıkla devam eder inşallah

Çok sağolun detaylı açıklama için tesekkurederim inşallah vardır salı kanda göreyim içim rahat etsin sonra artışına bakılır inşallah vardır sağ sağlim gelir buyur doğar Rabbim sizede yavrunuzu kucağınıza almak nasip etsin insallah

Var var bence canım sağlıkla devam eder inşallah
Insallah kuzum ya insallah sali gunu ciksa kanda ne guzel olur cok sagol cok guzel moral oldun bana Insallah bebegin sag salim kucagina gelir canim

Ayy resmen işkence olmuş ya.Bu doktorun hemşirenin hastanenin birbirinden haberi olmuyor hiç.Sonra dayak attım mı biz suçlu oluyoruz sinir oluyorum bi çoğuna.
Bence yinede şiddet içerikli olmamak lazım.. siz ogretmensiniz biri burda aynı cümleyi yazsa hoşuna gitmez diye düşünüyorum.. yazılarınızı okuyorum eğitim sistemindeki eksiklikleri görebiliyorum gruptaki öğretmen arkadaşlar nöbet tutamıyoruz rapor alalım gibi ve daha birçok şey aslına bakarsanız rapor alınmaz verilir ,ozaman sizler haksız olursunuz doktor yada hemşireler deseki sinir oluyoruz bu öğretmenlere...Yanlis anlama paylaşımlarını ve yazılarını severek okuyorum ama ne olursa olsun yakıştıramıyorum kimseye bu tür cumlelerj sinirle söylense bile ..

Insallah kuzum ya insallah sali gunu ciksa kanda ne guzel olur cok sagol cok guzel moral oldun bana Insallah bebegin sag salim kucagina gelir canim
Benim bundan çok daha silikti kan değerim 19 çıkmıştı artışı takip etmiştik erken öğrendim diye stres oldum demiştim doktora o da olur mu istediğimiz şey bu bi sıkıntı olurda dış gebelik vs tüpleri zararsız kurtarabiliyoruz demişti ben olsam çok beklemezdim kan verirdim

Rainbow hamilesiniz inşallah. Ben hep sizin gibiyken öğrendim 3 numaram haricinde. Adetime 9 gün kala bile hayalet çizgiyi görüp hamile olduğum kanaatine varmıştım. Yanilmadım da hiç şükür. Benim de sonradan çıkmıştı çizgiler. Siz hamilesiniz inşallah. Kan tahlili ile kesinlestirin hemen yaptırın bi tahlil. Artık kanda çıkar. Hayırlı olsun inşallah.

Sen benim neler yaşadığımı bir bilsen eminim hak verirdin.Saygı duyuyorum söylediklerine.her kurumun eksiği var ve bu şiddeti ben her gün öğrencilerim tarafından yaşıyorum empati kuruyorum ama keşke tıp gibi canla ilgisi olan bir kurumun da çalışanları hassas olabilse.haa bu arada doktorum kendisi bana rapor vermeyi teklif etti ben sormadan.Cünkü riskli gebelik yaşıyorum ona rağmen almadım yanımdaki arkadaşım tek kalacak idare ederim dedim.

Tıkladım cnm, indirim çarkı çıktı, kupon veriyorlar belki bu şekilde de almak isteyen olur. Ben bu ürünü kesinlikle öneririm. 4 5 senedir bizim ailede maşallah hem dayanıklı hem çok iş görüyor. Elektrik kesilse pili var devam ediyor çalışmaya. Kaç kişi faydalandı hatta şuan bir arkadaşımda, yeni doğum yaptı o kullanıyor. Ben ilk aylarda kullanmıştım, sağıyordum geceleri eşim biberonla veriyordu kızıma. Biberonu da en sevdiğim. Anne memesine en yakın. 4 5 sene önce 250 300 tlydi.
Göğüs kalkanını diğer göğse koyunca sütler ziyan olmuyor cnm
Bizim bir tanıdıkta çiftli vardı ama çekim gücü berbattı cnm, bilindik bir markaydı ama hatırlamıyorum. Philips avent bence en iyisi. Manuel işine bence sen hiç girme.

Bencede erken doğum olursa mama meme ne varsa yetiştirmek zorunda kalacağım onun için bana hemen çözüm olacak şeyler lazım ki zamanlarını bile bekleseler yine aynı anda isterlerse dönüşümlü biberondan kendi sütümü vereceğim. Allah yardımcım olsun aklımda deli sorular

Ben de ilk muayenemi Betül hanım’da oldum. Memnun musunuz süreçten, siz devam ediyor musunuz ?

Kızlar sezeryanla doğum yapınca süt daha geç geliyor bildiğim kadarıyla bu şure içinde bebiş ne yer ne içer bu sürede kaşıkla mamamı verilir yada şırıngayla biberon verilirse anneyi emmek istemezmi daha önce sezeryanla doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi ve gelene kadar nasıl bir yol çizdiniz..Bilgilerinizi paylaşırmısınız

Öyle cnm senin işin biraz zor olacak :) böyle tekli bir pompa istersen aklında bu olsun, sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah

Cnm benim hemen geldi, sezaryen olanlar sütüm gelecek diye kendilerine telkin etsinler. Ben hep olumlu düşündüm. Hiç sıkıntı olmadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…