2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamile kaldığım ay adete 8 kala başlamıştım test yapmaya.. hiç testle uğraşmayan ben bi farklılık var eminim diyodu ve ısrarla negatif çıkıyodu 6 kala yaptım negatif çıldırcaktım artık :) 4 kala aşırı silik bi çizgi çıkmıştı öyle öğrenmiştim kişinin hisleri çok önemli ama hayal kırıklığı olmaması adına sabır gerekiyor

Şu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?çocuk bile doğru düzgün görünmüyor ki zavallım perişan olmuş gibi.Bence doktorun görememesi de ultrasonun kötülüğünden.

Eklentiler

• 1578140009946-922768599.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
Peripellas teşekkürler :) İkinci evlilik olmasaydı 2 çocukla kalırdım. Bu zamanda 4 çocuk bu dünyaya çok bence ama nasip işte. Böyle olması varmış kaderimde... hayırlısı...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendıne parol hamılelıkte kullanılıo ama yınede fazla içmemeye çalış

Teşekkürler Fatmagül. Hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor.

Alyaliya bana görüntüden erkek gibi geldi niyeyse öyle hissettim. Benim bebis de tam ters şekilde duruyor ultrason kagidinda :)

Ohoooo bunu ben hergün yasiyorum hamilelik demek kusmak demek korkma canim tabiki sebebi icindeki minik tirtil kimbilir napti bagirsagina mi dolandi, yoksa safrani mi gidikladi
Bu zamana kadar 1 kere bile kusmadgm için anormal geldi ama tabi normalde olabılır .Ama kndımı pek iyi hissetmıorum ıkı gundur kalp çarpıntım var bugunde belımden belımden sancı girio bakalım çarşambaya az kaldı

Ya ismin kötülüğünden degıl ama kaynanamın yanında nasıl adını söyleyecrm tuaf olur yani kesin adını söylemem onun yanında

Allah Allah özeldeki ultrasyon daha kaliteli değilmiydi.bende cinsiyeti orası daha iyi gorr dıe gtmeyı dsnuodum

Teşekkürler Fatmagül. Hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor.

Alyaliya bana görüntüden erkek gibi geldi niyeyse öyle hissettim. Benim bebis de tam ters şekilde duruyor ultrason kagidinda :)
Canım bana her ikisi de lazım benim içimden kız geçiyor ama rüyamda erkek görmüştüm sonucu sürpriz olacak artık.

Ya ismin kötülüğünden degıl ama kaynanamın yanında nasıl adını söyleyecrm tuaf olur yani kesin adını söylemem onun yanında
Niye canım kaynanan kraliçe mi hem ismini o koymanı istemişti diye hatırlıyorum bence sen aynurum dedikçe bebişe o sevinir havalara uçar

Allah Allah özeldeki ultrasyon daha kaliteli değilmiydi.bende cinsiyeti orası daha iyi gorr dıe gtmeyı dsnuodum
Yok canım hiç gelme nalan hoca kendi ağzıyla dedi bizim ultrasonlar kötü diye.o yüzden başka ultrasona yönlendirdi oradaki adamda hiç yorum yapmadı sadece ense ve burnuna baktı yatmam kalkmam bir oldu yani.

Yazını okumadan önce dedim ne kadar sade ultrason. Benimki karmakarışık hiçbi şey anlaşılmıyor Ama dediğine göre böylesi kötü ultrason. İlk hamilelik olunca tabi ne bileyim ben

Yazını okumadan önce dedim ne kadar sade ultrason. Benimki karmakarışık hiçbi şey anlaşılmıyor Ama dediğine göre böylesi kötü ultrason. İlk hamilelik olunca tabi ne bileyim ben
Kendi doktorumunki cam gibi çocuğun parmakları bile belli oluyor bunda yüzü hiç seçilmiyor bile orasını nasıl görecekler demi.

Allah iyiliğini versin güldürdün beni önde gidiyorsa erkektir o ben 10.hafta ultrason resmimi gördüğüm an erkek dedim böyle bir adam adam geldi bana sanki seninkide öylemi ne

Allah iyiliğini versin güldürdün beni önde gidiyorsa erkektir o ben 10.hafta ultrason resmimi gördüğüm an erkek dedim böyle bir adam adam geldi bana sanki seninkide öylemi ne
Bana 10.haftada kendi doktorum kemik yapısı erkek gibi ama tabi ondan anlaşılmaz demişti.hayırlısı ayın 15inde öğrenirim inşallah

Ya kıslar 2 gündür felaket acıkıyorum ne bulsam yiycem ama tansiyon olduğu için çok dikkat etmem gerek sizde durumlar nasıl ve nasıl bastırıyorsunuz açlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…