2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canım o 9 ayı göreyim de ben iğne vurmaya razıyım.Çok zor oluyor sabah akşam vurmak ama yapacak birşey yok

Aynen öyle canım Allah yardımcımız olsun ben sadece 1 kere vuruluyorum ama o bile bana yetiyor Sağlıkla gelsinler yeter ki :)

Bide hastane çıkışı setlerinin üzerine isim yazıldıktan sonraki karışıklığı düşünün onun içinde unisex bir isimmi bulmalı

Bugün yumurtlamadan sonra 11.gündü negatif cikti ama tüm belirti ve ağrılar aynen devam ediyor en iyisi birazdaha beklemek erken yaptım sanırım üzüldüm çıkmayınca
İdrar testi mi yaptın? Daha erken onun için. Hatta kan olsa bile biraz daha bekleyip tekrar yaptırırsın. Bu belirtileri sürekli düşündüğün için yaşamıyosan bence hamilesin. Ben de bi önceki ayımda araştıra araştıra kendimde bi ton belirti bulmuştum ama sonra adet oldum

bizde Çağan da netleştik gibi. ikinci isim koysak mı kararsızız
Bende babamın ismini koymayı çok isterdim ama ilkinde kayınpederin ismini koymamak için kendimi yırttığım için şimdi yemiyo..Eltim koydu gerçi sonradan kayınpederin isminide oda koymuyodu ikizleri olunca mecbur birinin ismini koymak zorunda kaldı.Hee şimdiki aklim olsa koyarmıydım;koyardım herhalde..

Evet kuzum negatif cikti idrar
Erken evet salı kan vercem regle 2 gün kalıyor doğrusu çıkar ozaman
Kuzum bukadar belirti piskolojik olamaz bukadar ağrı onuda gectim piskoloji goguste 4 5 damar cikarirmi mosmor kabarmis sekilde
Bilmiyorum kuzum ya hayırlısı olsun artık düşünmek istemiyorum saliya kadar

eşimin babası vefat edeli çok olmuş kendisine özellikle sordum istemiyor isterse Mehmet Çağan koyarız bizde ama

Kızlar merhaba ben bu gebeliğimde hep rüyamda ya kayısı yiyorum ya da Trabzon hurması , var mi yorulmayacak olan ? Kayısı nedir kız mj ?

İnşallah hamilesindir canım hayırlısıyla

eşimin babası vefat edeli çok olmuş kendisine özellikle sordum istemiyor isterse Mehmet Çağan koyarız bizde ama
Güzel düşünmüşsün mehmet çağan da çok güzel.Benim babamda vefaat etti ve ne abimde ne erkek kardeşimde erkek çocuk yok ismi koyulmadi yani içim buruk o yüzden.

Güzel düşünmüşsün mehmet çağan da çok güzel.Benim babamda vefaat etti ve ne abimde ne erkek kardeşimde erkek çocuk yok ismi koyulmadi yani içim buruk o yüzden.
vefat durumu olunca eşin hassas davranabilir bu konuda bence bir konuş bakalım babanın ismi ve onun istediği 2. bir isim olur

Yok erkek cikanlarda var benimkide erkek cikiyor.ama 2 hafta sonra ogreniriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…