O zaman gerçekten çok memnun kaldım ne yalan söyliyim hamileliğimi öğrendiğim zaman randevuları doluydu ve başka bir yerde başladım ama şuanki doktorumdan çok memnunum.Ben de ilk muayenemi Betül hanım’da oldum. Memnun musunuz süreçten, siz devam ediyor musunuz ?
Insallah vardir hayırlısı olsun kuzum salı vericem kan adetime 2gun kalıyor zaten yine günüm gelmemiş oluyor insallah guzel haberlerle gelirim buraya yazarim insallahBenim bundan çok daha silikti kan değerim 19 çıkmıştı artışı takip etmiştik erken öğrendim diye stres oldum demiştim doktora o da olur mu istediğimiz şey bu bi sıkıntı olurda dış gebelik vs tüpleri zararsız kurtarabiliyoruz demişti ben olsam çok beklemezdim kan verirdim
Ne kadar güzel maşallah.Ama duyfuğum kadarıyla hep sorun yaşıyorlar.Benim normal olduğu halde hemen gelmemişti.Cnm benim hemen geldi, sezaryen olanlar sütüm gelecek diye kendilerine telkin etsinler. Ben hep olumlu düşündüm. Hiç sıkıntı olmadı şükür.
Gelmeyen oluyor evet cnm. İnşallah herkesin bol bol sütü gelir. Olumlu düşünsün tüm anneler. Olumlu düşüncenin önemli olduğunu düşünüyorum. Doğumdan bir hafta önce humana çay içmeye başlamıştım bir de belki o da katkı sağlamıştır. Aklınızda olsun.Ne kadar güzel maşallah.Ama duyfuğum kadarıyla hep sorun yaşıyorlar.Benim normal olduğu halde hemen gelmemişti.
Şu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?çocuk bile doğru düzgün görünmüyor ki zavallım perişan olmuş gibi.Bence doktorun görememesi de ultrasonun kötülüğünden.
Teşekkür ederim canımÖyle cnm senin işin biraz zor olacak :) böyle tekli bir pompa istersen aklında bu olsun, sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah
Ben buldum öyle bir topik seni oraya etiket yapayım atınca yorumluyor arkadaş. Bana ikiside kız dediŞu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?çocuk bile doğru düzgün görünmüyor ki zavallım perişan olmuş gibi.Bence doktorun görememesi de ultrasonun kötülüğünden.
Benim de cok var, normal diye dusunuyorum renksiz kokusuzsaKizlar akıntı durumu fazla olan var mı herhangi bir enfeksiyon ya da mantar değil bahsettigim su gibi resmen fazla yoruldugumda ozellikle oluyo bu ara gunde kaç defa çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum bu haftalarda normal bişey mi
Aynen öyle ama çok sanki korkutuyo insanı bebeğin suyu falan değildir dimiBenim de cok var, normal diye dusunuyorum renksiz kokusuzsa
Ahh öyle merak fena bi şeyHadi hayirlisi olsun insallah.bundada eglence yapiyoruz kendimize meraktan
Bence erkekŞu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?çocuk bile doğru düzgün görünmüyor ki zavallım perişan olmuş gibi.Bence doktorun görememesi de ultrasonun kötülüğünden.
Burası bir tartışma platformu olsaydı eminim farklı bakış acılarından birçok öğrenim çıkarırdık ama malesef değil çok uzatmayacam hepimiz çocuklarını bekleyen anneleriz şunu belirteyim bireysel olarak senin rapor almanla ilgili birşey yazmadım genel bir örnek verdim....neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum aynı ülkenin eğitim sisteminde eğitim görüyoruz ayni sağlık sisteminden yararlanıyoruz.umarim daha yaşanır daha iyilestirilmis sistemlerde çocuklarımız büyür..Sen benim neler yaşadığımı bir bilsen eminim hak verirdin.Saygı duyuyorum söylediklerine.her kurumun eksiği var ve bu şiddeti ben her gün öğrencilerim tarafından yaşıyorum empati kuruyorum ama keşke tıp gibi canla ilgisi olan bir kurumun da çalışanları hassas olabilse.haa bu arada doktorum kendisi bana rapor vermeyi teklif etti ben sormadan.Cünkü riskli gebelik yaşıyorum ona rağmen almadım yanımdaki arkadaşım tek kalacak idare ederim dedim.
Aynı durumdayım canım dün gece uykudan kalktım altıma mı işedim onu çözemeye çalıştım düşün öyle bir ıslaklıkKizlar akıntı durumu fazla olan var mı herhangi bir enfeksiyon ya da mantar değil bahsettigim su gibi resmen fazla yoruldugumda ozellikle oluyo bu ara gunde kaç defa çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum bu haftalarda normal bişey mi
Canım ne yaptın doktor tahminde bulundu mu bugün?Çok geçmiş olsun, bebek iyi, sen de emin ellerdesin, acil şifalar dilerim
Sağlıklı olmasına çok sevindim, benim de yarın ikili test randevum, inan tek beklediğim sağlıklı olması, zaten en geç 4 haftaya öğreniriz cinsiyeti.. sağlıkla gelsinler
İşte o kadar çok akıntı dayanamayıp doktoru ariycam galiba sonucu yazarımAynı durumdayım canım dün gece uykudan kalktım altıma mı işedim onu çözemeye çalıştım düşün öyle bir ıslaklık
Kızlar o bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere.doktor ondan oluyor akıntı dedi su gibi çünkü.günlük ped kullanıyorum kotexin.İşte o kadar çok akıntı dayanamayıp doktoru ariycam galiba sonucu yazarım
Ben progestan kullanmıyorum ama galiba normalmis bu haftalardaKızlar o bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere.doktor ondan oluyor akıntı dedi su gibi çünkü.günlük ped kullanıyorum kotexin.
Al bendende o kadar sen özele gıdıyodun heralde ben devlete gıdıyorum ultrasonları berbat yaa cocugu zor goruyoruz doktor nasl anlıyo hıc blmyrmŞu ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?çocuk bile doğru düzgün görünmüyor ki zavallım perişan olmuş gibi.Bence doktorun görememesi de ultrasonun kötülüğünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?