2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de ilk muayenemi Betül hanım’da oldum. Memnun musunuz süreçten, siz devam ediyor musunuz ?
O zaman gerçekten çok memnun kaldım ne yalan söyliyim hamileliğimi öğrendiğim zaman randevuları doluydu ve başka bir yerde başladım ama şuanki doktorumdan çok memnunum.
Sizdd nasil bif izlenim birakti çok ilgili bir doktordu.

Insallah vardir hayırlısı olsun kuzum salı vericem kan adetime 2gun kalıyor zaten yine günüm gelmemiş oluyor insallah guzel haberlerle gelirim buraya yazarim insallah

Cnm benim hemen geldi, sezaryen olanlar sütüm gelecek diye kendilerine telkin etsinler. Ben hep olumlu düşündüm. Hiç sıkıntı olmadı şükür.
Ne kadar güzel maşallah.Ama duyfuğum kadarıyla hep sorun yaşıyorlar.Benim normal olduğu halde hemen gelmemişti.

Ne kadar güzel maşallah.Ama duyfuğum kadarıyla hep sorun yaşıyorlar.Benim normal olduğu halde hemen gelmemişti.
Gelmeyen oluyor evet cnm. İnşallah herkesin bol bol sütü gelir. Olumlu düşünsün tüm anneler. Olumlu düşüncenin önemli olduğunu düşünüyorum. Doğumdan bir hafta önce humana çay içmeye başlamıştım bir de belki o da katkı sağlamıştır. Aklınızda olsun.

Ben erkek gibi hissettim nub teorisi yapan biri var istersen ona bi sor :)

Ben buldum öyle bir topik seni oraya etiket yapayım atınca yorumluyor arkadaş. Bana ikiside kız dedi

Kizlar akıntı durumu fazla olan var mı herhangi bir enfeksiyon ya da mantar değil bahsettigim su gibi resmen fazla yoruldugumda ozellikle oluyo bu ara gunde kaç defa çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum bu haftalarda normal bişey mi

Benim de cok var, normal diye dusunuyorum renksiz kokusuzsa

Burası bir tartışma platformu olsaydı eminim farklı bakış acılarından birçok öğrenim çıkarırdık ama malesef değil çok uzatmayacam hepimiz çocuklarını bekleyen anneleriz şunu belirteyim bireysel olarak senin rapor almanla ilgili birşey yazmadım genel bir örnek verdim....neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum aynı ülkenin eğitim sisteminde eğitim görüyoruz ayni sağlık sisteminden yararlanıyoruz.umarim daha yaşanır daha iyilestirilmis sistemlerde çocuklarımız büyür..

Aynı durumdayım canım dün gece uykudan kalktım altıma mı işedim onu çözemeye çalıştım düşün öyle bir ıslaklık

Canım ne yaptın doktor tahminde bulundu mu bugün?

İşte o kadar çok akıntı dayanamayıp doktoru ariycam galiba sonucu yazarım
Kızlar o bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere.doktor ondan oluyor akıntı dedi su gibi çünkü.günlük ped kullanıyorum kotexin.

Kızlar o bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere.doktor ondan oluyor akıntı dedi su gibi çünkü.günlük ped kullanıyorum kotexin.
Ben progestan kullanmıyorum ama galiba normalmis bu haftalarda

Sevdaers 3 çocuk doğurdum. İlk 2 si normal doğum 3.sü sezeryan oldu. Hepsinde de hemen geldi sütüm. Gelmeseydi bile asla mamaya bulasmazdim. İlk çocuklarımın muhteşem doktoru bana demişti ki "Bebekler dünyaya 1 hatta aç kalsa bisey olmayacak şekilde gelir"... kaldı ki 3-5 saatten bişey olmaz. Doğar doğmaz odaya alınır alınmaz bebeğinizi emzirin. Süt geliyor gelmiyor derdine düşmeden. Emin olun süt en kisa sürede gelecektir. Yeter ki mamaya çok gerekmedikçe bulasmayin. Mama alan çocuğa emmek zor geliyor. Zamanla anne sütünden uzaklaşıyor. Çok şükür 3 çocuğumu da ortalama 2 yaşına kadar emzirdim. Herkese nasip olsun. Ama başka sebeplerden dolayı mama alan bebekler de olacaktir. Onlara da mama şifa olsun inşallah. Ama ilk hedef ANNE SÜTÜ olmalı mutlaka.

Al bendende o kadar sen özele gıdıyodun heralde ben devlete gıdıyorum ultrasonları berbat yaa cocugu zor goruyoruz doktor nasl anlıyo hıc blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…