2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok şükür herşey yolunda %80 kız dedi teyzeleri kızım olacakmış bir dahaki gittiğimde 100de 100e tamamlarız dedi doktor.
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin, ben senin evladın hep erkek olacak demiştim oh kız mis gibi anneye arkadaş alışveriş gezme yemek maşallah hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah hepimiz evlatları, bende bugün tekrar gittim dr.a kesinleşti iyice erkek olduğu rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Tüp bebekte cinsiyeti ayarlıyorlar deniliyor. 2 yumurta mı koymuşlardı size.
Yurt dışında yapıyorlar canım Türkiye de yasal değil ama belki alttan yapanlar vardır. Kıbrıs ta yasak değilmiş mesela. Evet iki embriyo transfer edildi çok şükür

Çok şükür herşey yolunda %80 kız dedi teyzeleri kızım olacakmış bir dahaki gittiğimde 100de 100e tamamlarız dedi doktor.
Aynı gün öğrenmişiz cinsiyetleri şimdi okudum seninkini rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin. Çok bekledik çok şükür bugüne

Kızlar ankara'da yaşayan varmı bır arkadaşım ankara da doktor arıyor, fıyatıda uygun olan. Çok üzüldüm fiyatları duyunca ya çok çok yüksekmiş fiyatlar orada

Aynı gün öğrenmişiz cinsiyetleri şimdi okudum seninkini rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin. Çok bekledik çok şükür bugüne
Aynen öyle canım senin de gözün aydın.Gönlünden geçen oldu.İnşallah sağ salim kucağomıza alırız

22 haftalik hamileyim hala öğrenemedim ben cinsiyeti ni.
Kimse söylemiyor
Niye söylemiyorlar 16. Haftada göstermedi de 22 ye mi kaldı. 15. Haftada bugün kesin olarak öğrendik çoğu arkadaş daha erken öğrendi ben kendime geç kaldım diyordum. Beklemek çok zor geliyor. Hayırlısı ile inşallah bu gidişinde gösterir yaramaz naz yapıyor

Evet ben en başından beri kız olacak diyordum ama tüm belirtiler erkeği işaret ediyordu.Mesela kız çocuklarında erkeğe göre daha fazla bulantı olur dediler benim hiç bulantım olmadı.yüzde sivilce vs çıkar dediler hiç cıkmadı.nub teorisi sayfasına görüntü attım erkek dediler.gelişim olarak da hep öndeydi erkekte de böyle olurmuş sanırım sonradan döndü benimki.Babasının dediği oldu ama bebeğin eşi biraz aşağıdaymış inşallah çabucak toplar bu korkuttu beni biraz.

Evet ben en başından beri kız olacak diyordum ama tüm belirtiler erkeği işaret ediyordu.Mesela kız çocuklarında erkeğe göre daha fazla bulantı olur dediler benim hiç bulantım olmadı.yüzde sivilce vs çıkar dediler hiç cıkmadı.nub teorisi sayfasına görüntü attım erkek dediler.gelişim olarak da hep öndeydi erkekte de böyle olurmuş sanırım sonradan döndü benimki.Babasının dediği oldu ama bebeğin eşi biraz aşağıdaymış inşallah çabucak toplar bu korkuttu beni biraz.

22 haftalıksın ve hala söylemedi mi doktor? Aaa neden ki? Peki başka doktora gittin mi?
3 doktor gezdim.
Makineler iyi değil tam bilemiyorum diyorlar.
Vallaha doğumda ogrenecem herhalde bu gidişle. Ayrintiliya girdim dün tek bir laf bile etmedi, cinsiyeti sordum tık yok. Anlamiyorum valla neden ama neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…