2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim gozumde turkiye medikal konuda her daim ilerde zaten
Biz geriden geliyoz
avrupa gelismis diyince pek inanilmasin cogu konuda geride

Ben 30 sene kaldım belcikada.
2 sene önce geri-dönüş yaptık turkiye'ye.

Belcikadaki doktorum Geel deydi,
Vercammen ismi, ama dediğim gibi cinsiyet 16. Hafta da bile söylemedi cnm

Alyaliya , Minnaklarimm kızlar çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kavuştursun kızlarınıza oğluşlarınıza
Bu arada Alyaliya, doktorum beni de son kontrolde korkuttu biraz,plasenta biraz aşağıda onun yukarı çıkmasını isteriz ileriki haftalarda dedi. Yarin ben de imili sonucum için gidiyorum tekrar soracağım, endişelendiriyor haklısın, Allah korusun yavrularımızı

Herkese merhabar. Aranızda miyomu olup ağrı yaşayan var mı?

Evet bende var, hem ağrı hem de karnımda sertlik yapıyor, geçen gebeliğimde de yaşadım 6.ayda kasılmaya sebep olmaya başlamıştı, o zaman daha gençtim diye muhtemelen tolere etmişti vücut, ama bir daha yaşarsam rapor alır yatarım, yaş artık 37, bu miyom delirtti beni

Bir de arkadaşlar bir soru; gynoferon kullanıp kabızlık yaşayanlar mudailini istediğinizde doktorunuz ne verdi? Ben zaten başından beri progestan yüzünden kabızlıkla boguşuyordum, şimdi bir de bu kan ilacı çıktı başımıza, siz 3 diyorsunuz, ben ekstra yemedigim halde sırf bu kabızlık ve şişkinlikten 8 kg aldım, ne diyorsunuz bu duruma

Canım benim cuma kontrolde hiç bir problem yoktu.dün yeğenime çarptım görmedim arkamdaymış o yere düşünce aniden kaldırıp kucakladım sonra kasığıma sancı girdi uzun süre.ben ona bağlıyorum.o yukarı çıkar dedi doktorum progestanı kestirmedi devam dedi.

8 kilo çok fazla gerçekten. Doktorunuzla paylaşın. Benimkini değişti SİDEFER demir ilacı ve VİNALAC vitamin verdi. Şimdi çok iyiyim çok şükür.

Decavit kullanan arkadaşlar kahvaltıdan önce mi sonra mı alıyorsunuz.Bana hemşire 2 saat sonra dedi ama yine de size de sorup teyit edeyim dedim.

Decavit kullanan arkadaşlar kahvaltıdan önce mi sonra mı alıyorsunuz.Bana hemşire 2 saat sonra dedi ama yine de size de sorup teyit edeyim dedim.
Ben kahvaltıdan hemen sonra Demir ilacıyla birlikte alıyorum ama midemi çok fena yakıyor

Ben kahvaltıdan hemen sonra Demir ilacıyla birlikte alıyorum ama midemi çok fena yakıyor
Yanlış anlamadıysam hemşire bana 2 saat sonra dedi.ama kullanma talimatında ya kahvaltıyla birlikte ya öğlen yazıyor.Bi de kabızlık yapabilir yaparsa birkaç gün ara ver tekrar başla dedi.

Evet bende var, hem ağrı hem de karnımda sertlik yapıyor, geçen gebeliğimde de yaşadım 6.ayda kasılmaya sebep olmaya başlamıştı, o zaman daha gençtim diye muhtemelen tolere etmişti vücut, ama bir daha yaşarsam rapor alır yatarım, yaş artık 37, bu miyom delirtti beni

Ben daha 12. haftamdayım, 4 cmle başladık, şuan 7 cm. şimdiden çokk ağrı yapıyor,sizinde ilk zamanlarınızda ağrı yapıyor muydu

8 kilo çok fazla gerçekten. Doktorunuzla paylaşın. Benimkini değişti SİDEFER demir ilacı ve VİNALAC vitamin verdi. Şimdi çok iyiyim çok şükür.
Neden değişti peki kilo yaptığı için mi? Benimkiler de arkadaşla aynı kabızlık değil de iştah arttırdı ben de ona göre değiştireyim

Geçmiş olsun, ben de hamileliğin başından beri günde 3 defa progestan kullanıyorum ama ben de kabızlık yapmadı, demir ilacına da yeni başladım, kuru kayısı oneririmy geçmiş olsunnnn

Kızlar bende kan ilacı da progestan da kabızlık yapmadı. Özellikle kan ilacı dan korkmuştum kabız yapıyor diye duydum ama şükür hiç olmadı. Acaba tiroid ilacı mı engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…