2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana 16 haftalik ta bile söylemedi belcika 'daki doktor, oğlumun olacagini insanı cileden cikAriyolar...

Ben de eczanede görmüştüm, ikili set olarak yanındaki de göğüs ucu çatlağı için dedi eczacı 93tl idi
İkili olarak görmedim ama memnun kalırsam göğüs ucu içinde alırım göğüs ucum olmadığı için çatlar mi hamilelikte bilemedm

İkili olarak görmedim ama memnun kalırsam göğüs ucu içinde alırım göğüs ucum olmadığı için çatlar mi hamilelikte bilemedm

Göğüs ucu olmayanlar çatlıyor mu hiç bilmiyorum ki, emzirmeden kaynaklı zaten, bebek emince ilk olunca deforme oluyor galiba, ilk bebeğimde yaşadım ben, doktor garmastan isimli krem önermişti bir keç kez kullanınca geçmişti.

Bana 16 haftalik ta bile söylemedi belcika 'daki doktor, oğlumun olacagini insanı cileden cikAriyolar...

Daha az önce bir arkadaşla konuştuk, 11 haftalıkken doktoru %90 erkek demiş, ben de 14. haftadayım bana da doktor söylemedi Ama duyduğum kadarıyla bebeğin ölçümlerinden bile cinsiyeti belliymiş ama doktorlar belirli haftaya kadar söylemiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…