2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alayım onu da deniyim ilaç içmemek için direniyorum ama mahvoldum çok az kişinin atakları artarmis bu dönemde beni buldu yine
Benim Ersağ markalı vardı evde ağrı kremi zaten ve bitkisel doğal içerik. iyi geliyor bir dene bakalım ilaç içmekten iyidir alternatif tıp

Merhabalar kizlar cok fena grip oldum. 12 haftalik muaynemde doktorum cefax 500 vermisti koruyucu amacli hasta degildim.ama ertesi gunu zaten fena grip oldum kadinin icine dogmustu sanki.tabi cok dusuk bir antibiyotik oldugu icin hic bir ise yaramadi.inanilmaz siddetli bas agrisi cekiyorum.dun hastaneye gittik serum takildi parol ve c vitamini anlik biraz gecti ama 2 saat sinra yine ayni basimin ustu kulaklsrim gozlerim anlim burun etrafim.tum yuzum daha dogrusu.evde psrol iciyorum sabah ogle aksam ihlamur iciyorum.badka yapabilecegim bildiginiz birsey var mi bas agrisini gecirsin yeter

şakaklarınızı mentollü bir kremle ovmayı deneyin bana iyi geliyor belki sizde de işe yarar

Sen de mi öğrendin cnm? Kesin miymiş? Bizim nerdeyse aynı sayılır günlerimiz
Buyuk ihtimal erkek dedi, çıkıntıyı gosterdi ama 15.haftada kontrole cagirdi ozaman netlestirelim simdilik aisveris yapmayin dedi bizimki ultrasonda zipliyordu zaten ayrintili ultrasona kadar ben de cinsiyeti kafamda netlestiremiyorum genelde 20. Haftalri beklerim ilk alisveris icin bugun dayanamadim bebise alamiyorum madem
Kizimla kendime alisveris yaptim Alllah affetsin kredi kartimi kabarttim

merhaba arkadaşlar ben bunu kullanıyorum baş ağrım için tavsiye ederim. farmasi.

Eklentiler

• indir (1).webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 36
Alttan muayene olacaksa kadın bir doktora görünmek istiyorum benim doktorum erkek ona göre randevu alayım hala çekiniyorum doğum zamanına kadar böyle olurum sanırım o zaman zaten gözüm kimseyi gormez herhalde
Benim de doktorum erkek her gittiğimde alttan muayene de yapiyor ama cok utaniyorum nasil kizariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…