Ben 2 doktora gidiyorum biri kizlarimin doktoru 12 senelik doktorum en basindan beri telefonu var ve iletisim kuruyorum.digeride 2 kizimdan sonra 2 dusuk yaptim ve riskli gebelige girdigim icin o doktorada gidiyorum onunda ilk muayneden telefonu var o gec donsede gun icinde muhakkak donuyor.ulasamamak iletisime gecememek kotu.ozelse eger msda olsa karsilik alinmali
Neden alttan muayne yapiyor artik 16.haftadasin bebegin kalp atislarini herseyi rahat gordukten sonra alttan muayne etmek ne
Ben 2 doktora gidiyorum biri kizlarimin doktoru 12 senelik doktorum en basindan beri telefonu var ve iletisim kuruyorum.digeride 2 kizimdan sonra 2 dusuk yaptim ve riskli gebelige girdigim icin o doktorada gidiyorum onunda ilk muayneden telefonu var o gec donsede gun icinde muhakkak donuyor.ulasamamak iletisime gecememek kotu.ozelse eger msda olsa karsilik alinmali
Tamam öyle yapayım . Bir sorun olmadı . Bir şey olursa ya da bebeğini görmek istersenn gelebilirsin demişti ama şuan olmasa bile ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olabilir diye düşündüm çok bilinçli değilim malesef . Ki ilk bebekte herkes öyledir dimi
Tamam öyle yapayım . Bir sorun olmadı . Bir şey olursa ya da bebeğini görmek istersenn gelebilirsin demişti ama şuan olmasa bile ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olabilir diye düşündüm çok bilinçli değilim malesef . Ki ilk bebekte herkes öyledir dimi
Tabiyki ben ilk bebegimm 24 yasindaydim vee surekli internetten okur arastirir sitres olur her dk aglardim.kocamda her doktora gittigimizde sikayet ederdi beni.ilk gebelikte hicbirsey bilmiyorsun.hepsi cok normal
Tabiyki ben ilk bebegimm 24 yasindaydim vee surekli internetten okur arastirir sitres olur her dk aglardim.kocamda her doktora gittigimizde sikayet ederdi beni.ilk gebelikte hicbirsey bilmiyorsun.hepsi cok normal
ben de öğreniyorum bu hisler sanırım koruyuculuğumuzdan geliyor kendimizden daha ćok bebeği düşündüğümüz ićin . Kız yoldan karşıya geçerken bile bebeğimi düşünüyorum
hepsi normal annelik karnina dustugunu ogrendigin an baslar ve sen mezarda biter.evlensin gitsin 70 yasina gelsin faketmez Allah oyle yaratmis anneleri
Alttan muayene olacaksa kadın bir doktora görünmek istiyorum benim doktorum erkek ona göre randevu alayım hala çekiniyorum doğum zamanına kadar böyle olurum sanırım o zaman zaten gözüm kimseyi gormez herhalde
İlk hamileliğim de hiç alttan muayene olmadım inş bunda da olmaz hala korkarım ya doktorun saçan memnunsan hiç erkek diye değişme derim ben Doğuma girdiğim de sadece anestezi doktoru bayandı diğerleri erkekti ne anladım bayan kadın Doğumcudan
Kızlar bizde muayeneden çıktık şimdi doktor allah yardımcınız olsun dedi ultrasona kafa atıyordu cinsiyet içinde %70 erkek dedi sanırım bır oglusum olacak cuma gunu kesınlestırmek için tekrar gideceğiz