2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende kadın bile olsa alttan muayenede sknti yaşıyorum her defasında çok zor geçiyor anlayışlı doktor da malesef her zaman bulunmuyor benim için bir kabus adeta doktorumu seviyorum çok iyi biri güven veriyor doğum için başkasını düşünmek istemiyorum valla

Acildede herşeye bakmazlarki ya bide bana gülerler herlde bu haftalarda hıssetmıorum öldgnu dşnüyorum desem
ne yaptin canim? Bende gecenlerde ayni duyguya kapildim ama cok sukur hersey yolundaymis.
Saglik ocaginda doppler var onlar satiliyor isterseniz evde bir tane bulunsun hem bu endiseleriniz gider. 12.Haftadan itibaren duyuluyor sanirsam

Ablamla aramda 2yil 8ay var ve iki arkadas gibi büyüdük bence kardesler ilk senelerde birbirini kiskanmasi dogal ama ilerleyen yaslarda ailenin sicakligi ve yonlendirmesi ile arkadas gibi oluyor ve birbirlerini koruyup kolluyorlar
Ne güzel canım maşşallah inşallah bütün kardeşler öyle olur

Bilmiyorum ki altan dediğim ultrasyon ile değil el ile vardır bi bildiği herhalde ,bende bebek için katlanıyorum ..zorunda değiliz ama yapmam iyi olur dedi ..

Bilmiyorum ki altan dediğim ultrasyon ile değil el ile vardır bi bildiği herhalde ,bende bebek için katlanıyorum ..zorunda değiliz ama yapmam iyi olur dedi ..
Bence baska bir dr daha git ve bunu sor elle bu haftalarda her gittiginde muayne tuhaf geldi.cogu dr tarafindan yapilsa neysede kimseden duymadim.37.haftada cati muaynesi yapiliyor nornal doguma musaitmi diye ama simdi ne icin acaba

Gunaydin:) bana listede Erkek yazilmis ama %60kiz demisti doktor kesin demedigi icin listeye eklensin yazmadi ama yoksa bu bi isaret mi

taze zencefil çayı için içine bal ve limon da ekleyın cok ıyı gelıyor ben de bu ara kırgın gbıyım burnum tıkanıyor gece. genız akıntısı oluyor. bıraz toparladı benı doktora gıtmedim ben.

Dun aksamda acule gittik yine serum takildi ve 2 doktordo bitki caylsrindan zencefil ve ada cayi disinda hepsini yapsbilirsin demisti.sizde icmeyin isterseniz bende ada cayini bilmiyordum iciyordum oyle aksamlari 1 bsrdak hasta degilken burdan biri uyarmisti.simdi hastalaninca doktirlarda uyardi

ben doktoruma sordum günde iki fıncan ıcebılrsın bı zararı yok dedi. zaten bıtkı çayları zararlıymıs zencefıl bıtkı cayına gırmıyor. ada çayı ıhlamur falan zararlı mesela

ben doktoruma sordum günde iki fıncan ıcebılrsın bı zararı yok dedi. zaten bıtkı çayları zararlıymıs zencefıl bıtkı cayına gırmıyor. ada çayı ıhlamur falan zararlı mesela
ada çayının söktürücü etkisi var en tehlikeli olan ada çayı uzan durun. ıhlamurda sorun yok tabi hiç birşeyi abartmamak lazım

Zencefil de tansiyon yükseltiyor belki o yüzden söylenmiştir dikkat etmek lazım diye.

Benim ufaklık rahatına düşkün olacak herhalde 10 gündür evde yatıyorum dün artık kanama da durdu işe döneyim dedim mesai bitimine 2 dk kala yine başladı. Apar topar acile gittik şansa benim doktorum nöbetçiymiş gördük bebişi güzel güzel oynuyor içerde rahatı yerinde :) bana yine rapor... Cumartesi kontrolde öğrenecektik aslında ama geniş geniş gösterdi bizimki bir erkek de benden geliyor :))

Himm dogrudur bana zencefilde dedi herkes kendi doktorunu dinlesin
Olabilir benim gebelik tansiyonum vsr zatrn kontrol sltindayim.gecmis olsuniyi olmasina cok sevindim benimde buhun devlette randevum var.tarama testlerini ysptirmak icin aralsrda gidiyorum hem muayene olmus oluyorum.sizde dikkat edin annesini dinlendirmek istiyor anlasilan.dunyaya gelince boll boll benimle ugrasicsksinn simdi yat dinlen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…