kızma kenidne canım. insanlar 2. evlatlarını beklerken 1.leri kucaklarına alıp cok tasıyorlar. tabii yine tedbiri elden bırakmamak lazım.O uzanmayı da yapıyorum ya çok kızıyorum kendime nasıl unutursun diye ama bu ağırlık ya daha bi korktum
Mide bulantılarım azaldı kusmam bitti benim çok şükür darısı mide bulantısı yaşayanlara artık. Bu arada erkeğe benziyor dedi doktor 2 li tarama da ama ben nedense inanamıyorum erkek olduğunaerkek diyipte kıza dönen var mı
darısı başıma servisten kendimi zor attım, sabah sabah insanları rhatsız etmeyeyim etrafı batırmayayım diye ne kadar cok ugrastım Allah biliyor
Keşke randevu bulsam da mustafa beye de gitsem.Ben çok dayanamam 1 haftaya yine birine giderilBende bol keseden atıorum ama bakalım Allah bılir.Sen burda doktra ne zaman gdeceksın devlete
Bu hafta gdersen hastanenın durumunu sana sorayım dıordum.bence mustafa beyın sıstem kapıdan rıcayla girmeli çunki randevu almayla olmuo kaç kere aldım iptal olduKeşke randevu bulsam da mustafa beye de gitsem.Ben çok dayanamam 1 haftaya yine birine gideril
Çok büyük günaha giriyorsun. Allah içine sindirsin inşallah. Erkek çocuklarına öcü gibi bakmanızdan da ayrıca nefret ediyorum. Kusura bakma ama bu yazdıklarına suskun kalmak imkansızdı. Daha da fazlasını söylerim ama hamileliğine duygusallığına veriyorum. Böyle düşüneceğine otur dua et de istemediğin oğlun sağlıklı doğsun.bizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
hayırlı olsun canım. ya buralarda bırısı yazmıstı ama kese yuvarlaksa kız değılse erkek dıye. sizin kese nasıl gorunuyordu merak ettmbizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
böyle söyleme lütfen herkes bir kızı bir oğlu olsun ister ne güzel şükürsüzlük yapmayın isyana girerbizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
benim iki çocukta kız istiyolar ama onlara Allah hangisini verirse sevecez birlikte büyütecez kardeşinizi diyorum çok seviniyolar.çocukaların isteklerine göre hayatımızı şekillendirirsek ooo.hormonlardan dolayı duygusal karmaşa olmuş.normaldir.geçecek hele bi doğsun.bak ablasıda sende aklınız gidecek cinsiyetin hiçmi önemi kalmıyo.sağlıkla gelsin bebelerimizbizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
Öyle söylemeyin. Allahın gücüne gider. Her şeyin hayırlısı. Kızınız çok küçük aklı kesmiyor. Onun isteğiyle değilki. Siz kızınızı bu fikre alıştırmanız gerekirken ondan daha çocukça davranıyorsunuz. . Herşey onun istediği gibi olamazki. Evet kız bekliyordum ama oğlum olacak diyip sevinin şükredin oturup ağlamak nedir. Erkek kardeşte çok güzel olacak. Çokta güzel anlaşacaklar. Siz bile şaşıracaksınız. İlerde iyiki diyeceksiniz. Lütfen sadece oturup sağlıklı olması için dua edin. Ötesi gerçekten boş.bizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
Ben zaten şu an memleketimdeyim canım.haftaya gelcem ama ben ricayla girmeye korkarım kapıda bekleyen hamiş ablaların hepsi üstüme çullanacak gibi bakarBu hafta gdersen hastanenın durumunu sana sorayım dıordum.bence mustafa beyın sıstem kapıdan rıcayla girmeli çunki randevu almayla olmuo kaç kere aldım iptal oldu
Bennnbizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
Ben yazmıştım canım bende doğru çıktı gerçektendehayırlı olsun canım. ya buralarda bırısı yazmıstı ama kese yuvarlaksa kız değılse erkek dıye. sizin kese nasıl gorunuyordu merak ettm
ne diyosun sen ya okuduğunu mümkünse BEYNİNLE anla! bir sürü insan düzgünce cewap yazarken sizin cewabınıza bak. erkek çocuğu öcü gibi gördüğümü yazdığımın tam olarak neresinden çıkardın acaba?? ben tabiiki kızıma kendi hislerimi belli etmiyorum onun bu fikre ısınması için de elimden geleni yapıyorum. çok şükür cahil kesimden değiliz. ben burda yakın gördüğüm için hislerimi en açık şekilde paylaştım ama siz ve sizin gibiler yüzünden demekki 2 kez düşünmem gerekiyormuş yazık.. sen bi emin ol arkadaşım ben (kız erkek fark etmez) çocuğumun sağlıklı doğması için ne gerekiyosa yapıyorum. daha da bişiler yazardım da anlamazsınız.Çok büyük günaha giriyorsun. Allah içine sindirsin inşallah. Erkek çocuklarına öcü gibi bakmanızdan da ayrıca nefret ediyorum. Kusura bakma ama bu yazdıklarına suskun kalmak imkansızdı. Daha da fazlasını söylerim ama hamileliğine duygusallığına veriyorum. Böyle düşüneceğine otur dua et de istemediğin oğlun sağlıklı doğsun.
Benım kızım kçük farkında degıl henüx ama bende senınle tam tersını dsnuorum 1 kıxım var Rabbim bide erkek evladın tadına baktrsın diorum.Bide ben nedense şöylede dusnuorum yakın yaşlarda olan kızlar birbirni kıskanırmı acaba die .Rabbim ne verrse başta saglıklı sonrada hayrlısını versin inşallahbizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz olacak. ama ben bu fikre bir türlü ısınamadım hatta baya da ağladımbi kızım war 4 yaşında o da erkek istemiyorum deyip duruyo o da beni etkiliyo sanırım. benim gibi olan var mı ya?? bi kızım var ama bunu da hep kız istiyodum kendimi asla erkek annesi olarak düşünemiyorum
Ama bence mustafa beye herkes rıcayla girio ben daha randvyla gıremedm kapıdan durumumu anlattım tamm gıros yap dedı grdım başka trlusu zor yani.Ben zaten şu an memleketimdeyim canım.haftaya gelcem ama ben ricayla girmeye korkarım kapıda bekleyen hamiş ablaların hepsi üstüme çullanacak gibi bakar
Benim doktorum da her gittiğimde ölçüyor. Bide eşiyle suyuna da bakılıyor canlar bilginiz olsun :)Arkadaşlar doktorlarınız rahim uzunluğunuza bakıp bilgi verdi mi ?
Ablamla aramda 2yil 8ay var ve iki arkadas gibi büyüdükBenım kızım kçük farkında degıl henüx ama bende senınle tam tersını dsnuorum 1 kıxım var Rabbim bide erkek evladın tadına baktrsın diorum.Bide ben nedense şöylede dusnuorum yakın yaşlarda olan kızlar birbirni kıskanırmı acaba die .Rabbim ne verrse başta saglıklı sonrada hayrlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?