2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben evde bulunmasi icin aventinkini almistimm ayni buna benziyor.benim pompayla pek aram yok ya da beceremedim ben.evde oldugumdan surekli emziriyordum.gogus pompasiyla alakali firum vardir illaki oralarada bak sor istersen
ben 3 ay sonra işe başlıcam canım mecbur almam lazım

Teşekkür ederim aman güzel geçsin sağlıkla doğuralım da hepimiz öyle rahatlarız biraz :) öyle galiba benimki şimdiden depola enerjiyi işimiz var çıkınca diyor galiba :) kanama ile gidip güzel haberle çıktım hastaneden ama mutluyum ben :))

Her serde vardir bir hayir bosuna dememisler .iyi olsunlarda.cekilen dert sıkıntı daha da anlam kazaniyor sonrasi icin

darısı başıma servisten kendimi zor attım, sabah sabah insanları rhatsız etmeyeyim etrafı batırmayayım diye ne kadar cok ugrastım Allah biliyor

Benimde tüm hız devam ediyor bulantım Tüm kokuları alıyorum o kadar zor ki, geçen hafta gripten burnum tıkanmıştı resmen oh dedim İnşallah geçer bir an önce artık 15+4 oldum 16. haftaya gireceğim. Allah yardımcımız olsun

bende de pıt pıt olarak var :) 1. kızımda çok geç hissettim ama tecrübeden mi bilmiyorum erken hissettim
Zaten doktorlarda 2. Ve 3.gebelikte daha erken hissediyormus diyorlar.bir doktor 12. Ve 13. Haftada hissetmeye basliyabilirsin demisti videoda izlemistim.benim bundan onceki dusugum 12 haftalikti ve ben direk gozlerimle gormustum hatta avucuma almistim bebegi hemsireden alip elim kadardi ve herseyi vardi onun hsreket etmesi hissedilir yani 12den sonra bence

benim göbek var fazla anlamıyorum ama genede göbek deliğinin oralarda hissediyorum. çok haklısın canım inşaAllah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…