2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende de baş ağrısı çok oluyor. Umarım baş ağrımız aşırı olmaz. Bazı gebelerde aşırı baş ağrısı oluyor doğum olana kadar. Allah korusun.
Allah korusun şurda iki gündür ağrı çekiyorum mahvoldum umarım son olur.

Benimde zaman zaman kaşıntı oluyor. Annem kaşıma çabuk çatlar dedi. Krem sürüyorum rahatlıyorum. İki gün sürmesem kaşınıyor.
Ben çatlamaya yatkınım sanki ya. Hayatımda kilolu olmamama ve çok kilo değişikliği yaşamamama rağmen. Şimdi biraz kilo aldım

Şiddetli kasik ağrısı yaşadım üç gündür dün acile gittim kesinlikle ayağa kalkamiyodum en ufak bir harekette dayanılmaz ağrılar cektim hamileliğimde ilk defa migrende dahi ağrı kesici içmeyen ben ağrı kesici aldm ama fayda etmedi gece ki kadar olmasa da hala ağrım var tarif edemem doktor baktı herşey normal dedi sadece ağrının nedeni ne bilmiyo bişey demiyo cildircam

Çok geçmiş olsun.farklı bir doktora görün bence canım.bazen bir doktorun göremediğini başka bir doktor gjrebiliyor.ben de baş ağrısı için gittim az önce acile hiç bekmadılar bile.insan bi kan alır iltihap mı diye kontrol eder o da yok ateşim bile ölçülmedi

Ben ilk gebeligimde yasamistim bunu yere yatip aglardim.ama surekli degil ara ara olutdu.doktorum rahmin buyuyor kaslarin sen hareket ettikce gerlip aciyor demisti.surekli durmadan bir sanciysa dikkat et vekendi druna git yine

Valla sakınım dıe dusunuodum ama evden çıkınca agladım bide karnımda kasıldı durdu belimde agrıdı şimdilik iyiym bakalım

Cok gecmis olsun

Amin canım çok geçmiş olsun sen nerdesin ki yüksek katlarda baya hissedılıo ya bende 5. Kattayım valla indim ben hatta evı terkettık kaynanamda kaldık daha gtmedk eve bu gece gıdecegz

Doğru soyluyosun hala öyle ağrım var yuruyemiyorum tam ama dün geceki acı eşiği çok fazlaydı doğum gibi olabilir yani anlatamam bile o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…