- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Allah korusun şurda iki gündür ağrı çekiyorum mahvoldum umarım son olur.Bende de baş ağrısı çok oluyor. Umarım baş ağrımız aşırı olmaz. Bazı gebelerde aşırı baş ağrısı oluyor doğum olana kadar. Allah korusun.
Bende henüz hiç kaşıntı olmadı.Her duş sonrası kremleniyorum geceleri de frei oil sürüyorum.Ama çatlak falan olması genetikmiş sanırım.Benim göbeğim çok kaşınıyor ya sizin de öyle mi
Benimde zaman zaman kaşıntı oluyor. Annem kaşıma çabuk çatlar dedi. Krem sürüyorum rahatlıyorum. İki gün sürmesem kaşınıyor.Benim göbeğim çok kaşınıyor ya sizin de öyle mi
Benim de kaşınıyo hatta göğüslerim de başladı çok büyümemesine rağmenBenim göbeğim çok kaşınıyor ya sizin de öyle mi
Ben çatlamaya yatkınım sanki ya. Hayatımda kilolu olmamama ve çok kilo değişikliği yaşamamama rağmen. Şimdi biraz kilo aldımBenimde zaman zaman kaşıntı oluyor. Annem kaşıma çabuk çatlar dedi. Krem sürüyorum rahatlıyorum. İki gün sürmesem kaşınıyor.
Kardeşimin eşi hastanelerde mahvoldu bu baş ağrısından. Çok çekti. Ve benim de gözüm korktu. Şimdi bende de oluyor ama inşallah öyle olmayız canım ya.Allah korusun şurda iki gündür ağrı çekiyorum mahvoldum umarım son olur.
Bebişin senden iştahlı herhalde o istıyor :))Ben çatlamaya yatkınım sanki ya. Hayatımda kilolu olmamama ve çok kilo değişikliği yaşamamama rağmen. Şimdi biraz kilo aldım
ya aslında ben de iştahlıyım da çok şekerli yağlı şeyler sevmiyorum. Aynı devam ettiğim halde aldım bu sefer. Aldım dediğim 3 kilo ama işte boy da pek olmayınca kalça ve karın olarak kendini gösterdiBebişin senden iştahlı herhalde o istıyor :))
Beni tarif ettinBende de baş ağrısı çok oluyor. Umarım baş ağrımız aşırı olmaz. Bazı gebelerde aşırı baş ağrısı oluyor doğum olana kadar. Allah korusun.
Çok geçmiş olsun.farklı bir doktora görün bence canım.bazen bir doktorun göremediğini başka bir doktor gjrebiliyor.ben de baş ağrısı için gittim az önce acile hiç bekmadılar bile.insan bi kan alır iltihap mı diye kontrol eder o da yok ateşim bile ölçülmediŞiddetli kasik ağrısı yaşadım üç gündür dün acile gittim kesinlikle ayağa kalkamiyodum en ufak bir harekette dayanılmaz ağrılar cektim hamileliğimde ilk defa migrende dahi ağrı kesici içmeyen ben ağrı kesici aldm ama fayda etmedi gece ki kadar olmasa da hala ağrım var tarif edemem doktor baktı herşey normal dedi sadece ağrının nedeni ne bilmiyo bişey demiyo cildircam
Ben ilk gebeligimde yasamistim bunu yere yatip aglardim.ama surekli degil ara ara olutdu.doktorum rahmin buyuyor kaslarin sen hareket ettikce gerlip aciyor demisti.surekli durmadan bir sanciysa dikkat et vekendi druna git yineŞiddetli kasik ağrısı yaşadım üç gündür dün acile gittim kesinlikle ayağa kalkamiyodum en ufak bir harekette dayanılmaz ağrılar cektim hamileliğimde ilk defa migrende dahi ağrı kesici içmeyen ben ağrı kesici aldm ama fayda etmedi gece ki kadar olmasa da hala ağrım var tarif edemem doktor baktı herşey normal dedi sadece ağrının nedeni ne bilmiyo bişey demiyo cildircam
Git cnm parol iyi geliyor ben 2 gun ust uste gittim anca ise yaradi.Evet kullanıyorum ama bende bu ağrı ilk kez oldu ondan korktum umarım çabuk geçer canım.Ama her an acile gidebilirim
Valla sakınım dıe dusunuodum ama evden çıkınca agladım bide karnımda kasıldı durdu belimde agrıdı şimdilik iyiym bakalımÇok geçmiş olsun canım.Geçen istanbulda oldu bizim ev çok yüksek ve raylı sistem olduğu için çok hissediliyor.Fakat ilk aklina gelecek bebeğin olsun böyle durumlarda sakin olmaya çalış derin nefes al ve sakın ani riskli hareketler yapıp ke
Cok gecmis olsunkeşke senin kadar şanslı olsaydımbiz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masamın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...
Amin canım çok geçmiş olsun sen nerdesin ki yüksek katlarda baya hissedılıo ya bende 5. Kattayım valla indim ben hatta evı terkettık kaynanamda kaldık daha gtmedk eve bu gece gıdecegzDün akşam anneliğimin ilk sınavını verdim bende. Çok feci çatırdı ve sarsıldık. O an iki elimle karnımı tutup sadece dua ettim. 6. Kattaydık annem babam yanımda çok şükür annem sakindi. Çok garip uzun sürdü ya bekliyorum yıkılmadı da durmadı da hayatımın en uzun bir dakikasıydı sanırım. Ben biraz daha yakınım Elazığ a. Durunca su içtim annem ağzıma şekerli bir şeyler koydu. Neresi diye TV açtım çünkü bulunduğum şehir deprem bölgesi değil bir yerin sarsıntısı olduğunu anladım. Eşim aradı zaten lütfen sakin ol diye o an tek düşündüğün bebeklerim oldu. Dışarı çıkmadık hava buz gibi asansör olmadan hadi indim geri çıkamam dua etmekten başka çare yok. Rabbim beterinden korusun Elazığ da Malatya da olanların yardımcısı olsun. Ülkemin hiçbir yerinde bu acıyı yaşatmasın.
Doğru soyluyosun hala öyle ağrım var yuruyemiyorum tam ama dün geceki acı eşiği çok fazlaydı doğum gibi olabilir yani anlatamam bile o dereceÇok geçmiş olsun.farklı bir doktora görün bence canım.bazen bir doktorun göremediğini başka bir doktor gjrebiliyor.ben de baş ağrısı için gittim az önce acile hiç bekmadılar bile.insan bi kan alır iltihap mı diye kontrol eder o da yok ateşim bile ölçülmedi
Urfadayım canım. Bir daha yaşatmasın hiç kimseye çok zorAmin canım çok geçmiş olsun sen nerdesin ki yüksek katlarda baya hissedılıo ya bende 5. Kattayım valla indim ben hatta evı terkettık kaynanamda kaldık daha gtmedk eve bu gece gıdecegz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?