2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok geçmiş olsun canım.Geçen istanbulda oldu bizim ev çok yüksek ve raylı sistem olduğu için çok hissediliyor.Fakat ilk aklina gelecek bebeğin olsun böyle durumlarda sakin olmaya çalış derin nefes al ve sakın ani riskli hareketler yapıp ke

Kendini kasma

Dün akşam anneliğimin ilk sınavını verdim bende. Çok feci çatırdı ve sarsıldık. O an iki elimle karnımı tutup sadece dua ettim. 6. Kattaydık annem babam yanımda çok şükür annem sakindi. Çok garip uzun sürdü ya bekliyorum yıkılmadı da durmadı da hayatımın en uzun bir dakikasıydı sanırım. Ben biraz daha yakınım Elazığ a. Durunca su içtim annem ağzıma şekerli bir şeyler koydu. Neresi diye TV açtım çünkü bulunduğum şehir deprem bölgesi değil bir yerin sarsıntısı olduğunu anladım. Eşim aradı zaten lütfen sakin ol diye o an tek düşündüğün bebeklerim oldu. Dışarı çıkmadık hava buz gibi asansör olmadan hadi indim geri çıkamam dua etmekten başka çare yok. Rabbim beterinden korusun Elazığ da Malatya da olanların yardımcısı olsun. Ülkemin hiçbir yerinde bu acıyı yaşatmasın.

Amin çok geçmiş olsun

Depremden dolayı tüm Türkiyeye geçmiş olsun arkadaşlar... Rabbim bir daha yaşatmasın...

Gittiğim hastanede doğum fiyatlarını öğrendim. Normal doğum 1530₺
Şimdilik beni ilgilendiren kısmı bu olsa da işlerin aksi gitmesi durumunda zorunlu sezeryan da 1800₺
Rakamlar gayet uygun ve yerinde.

Canım biz de baya hissettik zor bir durum ama soğuk kanlı ol çocuğun için.bi de elbistandakiler hemen silahlara sarılıyor resmen beyinleriyle ilgili bir problemleri var bu silaha sarılanların.zaten zor olan durumu daha da zorlaştırıyorlar.Kandillideki profesör bundan sonraki depremi maraşta beklediğini söyledi.O da bir dengesiz insanları korkutuyor bunu söyledi diye napcaz olana kadar dışarıda mı bekleyeceğiz.

mantıklı yasin setini bende düşünüyorum inşallah zamanı gelince irtibata geçeriz :)

keşke senin kadar şanslı olsaydım biz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masamın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...

Offf çok kötü olmuş çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Ya kızlar ben zatürreden 5 gün hastanede yattım.Göğüs doktorum kadın doğumcumu her firsatta aradi tedavi uygularken bebeğe zarar gelmesin diye.Açti cevap verdi falan ama pek ilgili değildi.Oladabilir olmayadabilir ya da moda moda robot gibi cevaplar.İnsan yatış hastasının yanına cıkmaz mi acaba bir kere?Yapabilecek bir şeyin alanın olmasa da bak bir.Ki kadın biliyor eşim yanına iniyor arada soru sormaya, göğüs doktorum ariyor falan.Tedavi sonucu kanım cok düştü göğüs doktorum kadın doğumcunuz kan hapı versin ama hemen başlamayın iki hafta sonra enfeksiyon kuruyunca dedi.Kadın doğumcu hemen başla diyor.Kafam karişti ya kadın doğumcumu değiştirmeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…