- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Soldan sagdan yumurtladgnızı nerden bılıosunzBen soldan yumurtlamışım. Ramzi teorisi sol yumurtalığa kız diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çin takvimi bu sefer bende tutmadı. Tabiki doktorlar yanılmadıysa
Çok geçmiş olsun canım.Geçen istanbulda oldu bizim ev çok yüksek ve raylı sistem olduğu için çok hissediliyor.Fakat ilk aklina gelecek bebeğin olsun böyle durumlarda sakin olmaya çalış derin nefes al ve sakın ani riskli hareketler yapıp keElazığdakı depremi hisseden varmı ben maraş elbistandayım ve beşik gibi sallandık çok kötüydü apartman boşalttık butun elbistan sokaklara döküldü.Rabbim beterınden korusun bende baya korktum başta sıktım herlde kndımı arabay bnnce başladım ağlamaya.bide sol belime kasıgıma sancı grdı halada sancı geçmedi
Kendini kasmaElazığdakı depremi hisseden varmı ben maraş elbistandayım ve beşik gibi sallandık çok kötüydü apartman boşalttık butun elbistan sokaklara döküldü.Rabbim beterınden korusun bende baya korktum başta sıktım herlde kndımı arabay bnnce başladım ağlamaya.bide sol belime kasıgıma sancı grdı halada sancı geçmedi
Dün akşam anneliğimin ilk sınavını verdim bende. Çok feci çatırdı ve sarsıldık. O an iki elimle karnımı tutup sadece dua ettim. 6. Kattaydık annem babam yanımda çok şükür annem sakindi. Çok garip uzun sürdü ya bekliyorum yıkılmadı da durmadı da hayatımın en uzun bir dakikasıydı sanırım. Ben biraz daha yakınım Elazığ a. Durunca su içtim annem ağzıma şekerli bir şeyler koydu. Neresi diye TV açtım çünkü bulunduğum şehir deprem bölgesi değil bir yerin sarsıntısı olduğunu anladım. Eşim aradı zaten lütfen sakin ol diye o an tek düşündüğün bebeklerim oldu. Dışarı çıkmadık hava buz gibi asansör olmadan hadi indim geri çıkamam dua etmekten başka çare yok. Rabbim beterinden korusun Elazığ da Malatya da olanların yardımcısı olsun. Ülkemin hiçbir yerinde bu acıyı yaşatmasın.Elazığdakı depremi hisseden varmı ben maraş elbistandayım ve beşik gibi sallandık çok kötüydü apartman boşalttık butun elbistan sokaklara döküldü.Rabbim beterınden korusun bende baya korktum başta sıktım herlde kndımı arabay bnnce başladım ağlamaya.bide sol belime kasıgıma sancı grdı halada sancı geçmedi
Amin çok geçmiş olsunDün akşam anneliğimin ilk sınavını verdim bende. Çok feci çatırdı ve sarsıldık. O an iki elimle karnımı tutup sadece dua ettim. 6. Kattaydık annem babam yanımda çok şükür annem sakindi. Çok garip uzun sürdü ya bekliyorum yıkılmadı da durmadı da hayatımın en uzun bir dakikasıydı sanırım. Ben biraz daha yakınım Elazığ a. Durunca su içtim annem ağzıma şekerli bir şeyler koydu. Neresi diye TV açtım çünkü bulunduğum şehir deprem bölgesi değil bir yerin sarsıntısı olduğunu anladım. Eşim aradı zaten lütfen sakin ol diye o an tek düşündüğün bebeklerim oldu. Dışarı çıkmadık hava buz gibi asansör olmadan hadi indim geri çıkamam dua etmekten başka çare yok. Rabbim beterinden korusun Elazığ da Malatya da olanların yardımcısı olsun. Ülkemin hiçbir yerinde bu acıyı yaşatmasın.
Canım biz de baya hissettik zor bir durum ama soğuk kanlı ol çocuğun için.bi de elbistandakiler hemen silahlara sarılıyor resmen beyinleriyle ilgili bir problemleri var bu silaha sarılanların.zaten zor olan durumu daha da zorlaştırıyorlar.Kandillideki profesör bundan sonraki depremi maraşta beklediğini söyledi.O da bir dengesiz insanları korkutuyor bunu söyledi diye napcaz olana kadar dışarıda mı bekleyeceğiz.Elazığdakı depremi hisseden varmı ben maraş elbistandayım ve beşik gibi sallandık çok kötüydü apartman boşalttık butun elbistan sokaklara döküldü.Rabbim beterınden korusun bende baya korktum başta sıktım herlde kndımı arabay bnnce başladım ağlamaya.bide sol belime kasıgıma sancı grdı halada sancı geçmedi
Kizlar, benimde oglum olacak Allah nasip ederse
Ben dayanamayip Turkiyeye muayene geldim.iki gundur annemdeyim gercekten dunya varmis kendime geldim
Recep Has a muayene oldum.inan suana kadar olan tum negatif dusuncelerimi geride biraktim.daha iyi hissediyorum kendimi.bendemi bi turkiye yapsam yaa
mantıklı yasin setini bende düşünüyorum inşallah zamanı gelince irtibata geçeriz :)Ben de kokulutaş, pleksi yapıyorum ama şu an aklımdaki doğumda değil de 40 mevlüdünde hediyelik sukulent dağıtmak istiyorum. Bir de kendim yasin seti falan da satıyorum zaten. Bir güzel set de ordan ayarlarım diyorum. Taş işinin içinde olduğumdan galiba yıldım
teşekkür ederim :)Hepsi çok güzel benim oyum bebek arabalı olana
keşke senin kadar şanslı olsaydımDün akşam anneliğimin ilk sınavını verdim bende. Çok feci çatırdı ve sarsıldık. O an iki elimle karnımı tutup sadece dua ettim. 6. Kattaydık annem babam yanımda çok şükür annem sakindi. Çok garip uzun sürdü ya bekliyorum yıkılmadı da durmadı da hayatımın en uzun bir dakikasıydı sanırım. Ben biraz daha yakınım Elazığ a. Durunca su içtim annem ağzıma şekerli bir şeyler koydu. Neresi diye TV açtım çünkü bulunduğum şehir deprem bölgesi değil bir yerin sarsıntısı olduğunu anladım. Eşim aradı zaten lütfen sakin ol diye o an tek düşündüğün bebeklerim oldu. Dışarı çıkmadık hava buz gibi asansör olmadan hadi indim geri çıkamam dua etmekten başka çare yok. Rabbim beterinden korusun Elazığ da Malatya da olanların yardımcısı olsun. Ülkemin hiçbir yerinde bu acıyı yaşatmasın.
Offf çok kötü olmuş çok geçmiş olsunkeşke senin kadar şanslı olsaydımbiz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masamın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...
Çok geçmiş olsun.keşke senin kadar şanslı olsaydımbiz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masamın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...
sağol canım benim Allah razı ollsunnOfff çok kötü olmuş çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?