2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok üzüldüm canım ya rabbim bir daha yaşatmasın

Tüm Milletime geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
3 gün öncede İzmirde çok hissedildi Akhisarda olan deprem. Allah beterinden korusun.
Canım sağ sol yumurtladığımızı doktora sorduğunda söylüyor.. ilk gebe olduğumu öğrenince sormuştum. ama ilk gebeliğimde sormadan söylemişti dr ordan tecrübeliyim yani..

99 depreminden dolayı travmam var avcilardaydik İstanbul'daki 5.8 deki depremde bile elim ayağım boşaldı dondum esim aldı hemen beni depremin adını duyunca bile aglayasim gelir bu ara çok fazla deprem oluyor Allah yaşatmasın bir daha sevdiklerimizin acısını göstermesin herkese geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

aaa bende canım sol ve kız bende de takvim tutmadı
tabi bende de yanılmadıysa çok sevindim sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsinler inşallah
Burdayım canım devamlı okuyorum yazılanları.Bu hafta çok fazla mide yanmam oldu dün gidip ilaç yazdırdım.Bu arada hayırlı olsun cinsiyeti ben sağdan yumurtlamıştım yine de kız
Doktorum kaç yıllık doktorum ilk defa duyuyorum. Yok öyle bir şey dedi. Fala bakma falsız kalma olayı bizimki allahım ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin.
Soldan sagdan yumurtladgnızı nerden bılıosunz
İlk muayenemde doktor söylemişti canım. Soldan yumurtlamışsın şuan kesen solda demişti. Şuan göbeğimin tam altında elimle de hisseyorum.

Arkadaşlar depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun. Çok korkutucu haberler hep açık kalbim aklım hep orda Allah yardımcıları olsun inşallah

Bu arada bizde cinsiyeti öğrendik bugün 2 numaramda kız hamdolsun. Gözlerim doldu yine çok güzel bir his. Rabbim isteyen herkese nasip etsin cümlemizin evlatlarına sağlıklı bereketli ve uzun ömürler nasip etsin başlarından bizi de eksik etmesin deyip duayı kendimizede yontayım azıcık

Kızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?

Kızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?
Aralıklarla ben yaşıyorum cnm. Mesela 2 gündür var dün gece migren atağım oldu. Bugün daha hafif şükür.

Buralar çok sessiz.
Ağustos 2016 grubundaydım, bir sürü paylaşım yapılırdı, kardeş gibi olmuştuk.

Bir daha hamilelik mi asla diyorum şimdiden bigün acaba yapsam mı bilr desem uyarın bugünleri hatırlatın kizlar

Aralıklarla ben yaşıyorum cnm. Mesela 2 gündür var dün gece migren atağım oldu. Bugün daha hafif şükür.
Ben de migren falan yok canım.Hatta 4 aydır hiç başım ağrımamıştı.ilk defa ağrıyınca korktum.sanırım üşüttüm ama kafam dışında ağrıyan bir yerim yok.

Ben de migren falan yok canım.Hatta 4 aydır hiç başım ağrımamıştı.ilk defa ağrıyınca korktum.sanırım üşüttüm ama kafam dışında ağrıyan bir yerim yok.
Canım sende Protestan kullaniyodun sanırsam oda yapıyo baş ağrısı daha doğrusu o hormon yapıyo bizde ilaçta aldığımız için çok fazla oluyo bendede arada oluyo

Bende de baş ağrısı çok oluyor. Umarım baş ağrımız aşırı olmaz. Bazı gebelerde aşırı baş ağrısı oluyor doğum olana kadar. Allah korusun.

Çin'deki salgın iyice arttı, durum kritik deniliyor. Umarım çözümü bulunur, virüs mutasyona uğruyormuş. Ülke çıkışı yasaklanmış sanırım ama daha önce Abd'ye gidenlerde de bu virüsten ölüm gerçekleşmiş.
Turistlerin olduğu yerlere dikkat edin deniliyor kızlar. İstanbul'a gelecektim sömestr'da gezmek için, eminönü vs. Vazgeçtim, haberler korkuttu.

Canım sende Protestan kullaniyodun sanırsam oda yapıyo baş ağrısı daha doğrusu o hormon yapıyo bizde ilaçta aldığımız için çok fazla oluyo bendede arada oluyo
Evet kullanıyorum ama bende bu ağrı ilk kez oldu ondan korktum umarım çabuk geçer canım.Ama her an acile gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…