- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Çok üzüldüm canım ya rabbim bir daha yaşatmasınkeşke senin kadar şanslı olsaydımbiz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masıramın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...
teşekkürler canımÇok geçmiş olsun.
Amin Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın kimseye ...Çok üzüldüm canım ya rabbim bir daha yaşatmasın
Çok geçmiş olsunkeşke senin kadar şanslı olsaydımbiz tam eşimle dışarı çıkıyorduk asansöre bindik kapılar kitlendi ve o an deprem başladı asansör sağa sola çarpa çarpa gümbür gümbür sesler gelir mahvolduk korkudan ben halat koptu zannettim düşüyoruz zannettim eşim hemen 2ye bastı zorla durdu asansör. zaten dizlerimin bağı çözülmüştü rengim falan değişmiş komşular herkes deprem diye bağırıp merdivenlerden iniyolardı o an anladık depremden dolayı asansörde kaldığımızı, bikaç saat sonra eve çıktığımda tv ünitem lavabo önlerndeki eşyalarımın çalşma masamın yerlerde oldugunu gördüm ve biz şanlıurfada bukadar hissettik Rabbim herkesin yardımcısı olsun ...
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsinler inşallahaaa bende canım sol ve kızbende de takvim tutmadı
tabi bende de yanılmadıysaçok sevindim sağlıkla inşallah
Doktorum kaç yıllık doktorum ilk defa duyuyorum. Yok öyle bir şey dedi. Fala bakma falsız kalma olayı bizimkiBurdayım canımdevamlı okuyorum yazılanları.Bu hafta çok fazla mide yanmam oldu dün gidip ilaç yazdırdım.Bu arada hayırlı olsun cinsiyeti ben sağdan yumurtlamıştım yine de kız
İlk muayenemde doktor söylemişti canım. Soldan yumurtlamışsın şuan kesen solda demişti. Şuan göbeğimin tam altında elimle de hisseyorum.Soldan sagdan yumurtladgnızı nerden bılıosunz
Aralıklarla ben yaşıyorum cnm. Mesela 2 gündür var dün gece migren atağım oldu. Bugün daha hafif şükür.Kızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?
Ben de migren falan yok canım.Hatta 4 aydır hiç başım ağrımamıştı.ilk defa ağrıyınca korktum.sanırım üşüttüm ama kafam dışında ağrıyan bir yerim yok.Aralıklarla ben yaşıyorum cnm. Mesela 2 gündür var dün gece migren atağım oldu. Bugün daha hafif şükür.
Soğuk algınlığı falandır belki cnm.Ben de migren falan yok canım.Hatta 4 aydır hiç başım ağrımamıştı.ilk defa ağrıyınca korktum.sanırım üşüttüm ama kafam dışında ağrıyan bir yerim yok.
Canım sende Protestan kullaniyodun sanırsam oda yapıyo baş ağrısı daha doğrusu o hormon yapıyo bizde ilaçta aldığımız için çok fazla oluyo bendede arada oluyoBen de migren falan yok canım.Hatta 4 aydır hiç başım ağrımamıştı.ilk defa ağrıyınca korktum.sanırım üşüttüm ama kafam dışında ağrıyan bir yerim yok.
Bende de baş ağrısı çok oluyor. Umarım baş ağrımız aşırı olmaz. Bazı gebelerde aşırı baş ağrısı oluyor doğum olana kadar. Allah korusun.Kızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?
Evet kullanıyorum ama bende bu ağrı ilk kez oldu ondan korktum umarım çabuk geçer canım.Ama her an acile gidebilirimCanım sende Protestan kullaniyodun sanırsam oda yapıyo baş ağrısı daha doğrusu o hormon yapıyo bizde ilaçta aldığımız için çok fazla oluyo bendede arada oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?