99 depreminden dolayı travmam var avcilardaydik İstanbul'daki 5.8 deki depremde bile elim ayağım boşaldı dondum esim aldı hemen beni depremin adını duyunca bile aglayasim gelir bu ara çok fazla deprem oluyor Allah yaşatmasın bir daha sevdiklerimizin acısını göstermesin herkese geçmiş olsun
Cok şükür canım hersey yolunda sımdılık.cınsıyet ıcınse herhangi bır doktor bılgı verebılır Recep bey rısklı gebelıklerı Muayene edıyorCok gecmis olsun canim. Umarim hersey yolundadir
Yani simdilik bi skntimiz yok gibi gorunuyo
Ben henuz cinsiyeti ogrenemedim
Calisiyorum istesemde cikip gelememki keske gelme sansim olsa
Teşekkür ederimCok guzel seyler yapiyosun
Ben cok begendim
Kargo nasil oluyo canim
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok hoş sayfan bu kapı. Süsünün fiyatımı Yazarmısın henüz isim yok ama aklımız da olsun Eki Görüntüle 2580802
Evet en azından daha kalıcı ve kullanışlı geliyor bana. Tamam canım inşallahmantıklı yasin setini bende düşünüyorum inşallah zamanı gelince irtibata geçeriz :)
Doktorla görüşmek gerekiyo artık heyet raporuna pek yanasmiyolarmisAl bence heyet raporunu ya bu kadar kötüysen
Benim eşim her zaman evde değil ayın yarısında evde mümkün mertebe tek kalmamaya çalışıyorum annemlere geçiyorum ben evde tekken Allah korusun deprem olsa şok geçiririm ve öyle oluyo kal geliyoSenin yazdıklarını okurken bile gözlerim dolacak derecede travma yaşadım ben de 99da. Allah bir daha yaşatmasın o günleri ülkemize. Depremi hisseden, etkilenen tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Evde hayat üçgeni alanı belirleyin ve evdeki herkesle bunu konuşun mutlaka. Yakında zaten bekleniyor İstanbul ve çevresinde de, o yüzden büyük eşyaları duvara sabitlemeyi düşünüyorum ben de. Ev 10. katta, ufacık sarsıntıyı bile çok fazla hissediyoruz. Allah hepimizi korusun
Teşekkür ederim sayfanı takip e alıyorum inş Doğuma yakın görüşürüTeşekkür ederimbu tarz kapı süslerini 50 TLye yapıyorum. Anlaşmalı kargo da var 8-10 tl arası tutuyor o da. Ankara olursa da elden teslim ediyorum
Propolis çok iyi geliyor diyorlar cnm. Aklında bulunsun.Kızlar benim dudağımdan uçuk çıktı doktor kontrolüne 1 hafta var ama bu hafta mı gitsem deprem virüs onlar etkiledi herhalde
İyi akşamlar :)iyi aksamlar herkese
Ben daha düzenli hissetmeye başlamadım cnm, benimki seninkinden küçük tabi. Ama 20 li haftalarda hareketi takip etmek gerekir diye hatırlıyorum. 30 lu bile olabilir. Bir sıkıntın yoktur yani.Kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? 3 gündür hissetmiyorum. Bide ani hareketlerde kasılmalarım olurdu. 2 gündür o da olmuyor. Cuma gününe aile hekimim çağırdı, kalp atışlarını dinlerim inşallah. Sizlerde durum nedir?
Ben düzenli hissetmeye basladim canim uyudugnu uyanık olduğunu anlıyorumKızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? 3 gündür hissetmiyorum. Bide ani hareketlerde kasılmalarım olurdu. 2 gündür o da olmuyor. Cuma gününe aile hekimim çağırdı, kalp atışlarını dinlerim inşallah. Sizlerde durum nedir?
Bence iyi bir dr'a görün cnm. Kasılma için çok erken.Kizlar normalde bende kan olmadı hiç bugün üç damla kan fark ettim ve kasık ağrılarım hala devam ediyo adet agrisi gibi ağrı ve kasılma var sanki bilgisi olan var mi
ayy canım ben daha hiç hissetmedim desem ... doktora sorduğumda normal demiştiKızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? 3 gündür hissetmiyorum. Bide ani hareketlerde kasılmalarım olurdu. 2 gündür o da olmuyor. Cuma gününe aile hekimim çağırdı, kalp atışlarını dinlerim inşallah. Sizlerde durum nedir?
Hiç hissetmemiş olanlar için normal de hissediyor olup da 3 gündür hissetmetince tedirgin olabiliyor insan. Tabi erken zamanlar olduğu için böyle nadir hissedilmesi normal aslında. Büyüyünce bile 2 gün falan uyudukları hareket etmedikleri oluyor.ayy canım ben daha hiç hissetmedim desem ... doktora sorduğumda normal demişti
Evet canım düzenli hissrtmeler için henüz erken. Rahim kaslarım kasılmıyor bu sıra. Evet böyle çok rahatım ama bu sefer de acaba bebekim iyi mi diye düşünüyorum. Hayırlısıyla doğsunlar da gözümüzün önünde olsunlar:)Propolis çok iyi geliyor diyorlar cnm. Aklında bulunsun.
İyi akşamlar :)
Ben daha düzenli hissetmeye başlamadım cnm, benimki seninkinden küçük tabi. Ama 20 li haftalarda hareketi takip etmek gerekir diye hatırlıyorum. 30 lu bile olabilir. Bir sıkıntın yoktur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?