2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Senin yazdıklarını okurken bile gözlerim dolacak derecede travma yaşadım ben de 99da. Allah bir daha yaşatmasın o günleri ülkemize. Depremi hisseden, etkilenen tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Evde hayat üçgeni alanı belirleyin ve evdeki herkesle bunu konuşun mutlaka. Yakında zaten bekleniyor İstanbul ve çevresinde de, o yüzden büyük eşyaları duvara sabitlemeyi düşünüyorum ben de. Ev 10. katta, ufacık sarsıntıyı bile çok fazla hissediyoruz. Allah hepimizi korusun

Cok gecmis olsun canim. Umarim hersey yolundadir
Yani simdilik bi skntimiz yok gibi gorunuyo
Ben henuz cinsiyeti ogrenemedim
Calisiyorum istesemde cikip gelememki keske gelme sansim olsa
Cok şükür canım hersey yolunda sımdılık.cınsıyet ıcınse herhangi bır doktor bılgı verebılır Recep bey rısklı gebelıklerı Muayene edıyor

Elazığ be Malatya'da olan arkadaşlar varsa çook geçmiş olsun. Kaç gündür videoları izleyip izleyip ağlıyorum. Kimi sevinç oluyo tabi kurtarılma videoları ama yine ağlatıyo. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Kizlar idrar tahlilinde eritrosit çıkan varmı.kan hücresi demekmiş.doktor bitkisel bir ilaç verdi.diger değerler normal.coraspin falan kullanıyorum acaba bu yükseltir mi bu degeri

Benim eşim her zaman evde değil ayın yarısında evde mümkün mertebe tek kalmamaya çalışıyorum annemlere geçiyorum ben evde tekken Allah korusun deprem olsa şok geçiririm ve öyle oluyo kal geliyo

Kızlar benim dudağımdan uçuk çıktı doktor kontrolüne 1 hafta var ama bu hafta mı gitsem deprem virüs onlar etkiledi herhalde

Kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? 3 gündür hissetmiyorum. Bide ani hareketlerde kasılmalarım olurdu. 2 gündür o da olmuyor. Cuma gününe aile hekimim çağırdı, kalp atışlarını dinlerim inşallah. Sizlerde durum nedir?

Kızlar benim dudağımdan uçuk çıktı doktor kontrolüne 1 hafta var ama bu hafta mı gitsem deprem virüs onlar etkiledi herhalde
Propolis çok iyi geliyor diyorlar cnm. Aklında bulunsun.
iyi aksamlar herkese
İyi akşamlar :)
Ben daha düzenli hissetmeye başlamadım cnm, benimki seninkinden küçük tabi. Ama 20 li haftalarda hareketi takip etmek gerekir diye hatırlıyorum. 30 lu bile olabilir. Bir sıkıntın yoktur yani.

Kizlar normalde bende kan olmadı hiç bugün üç damla kan fark ettim ve kasık ağrılarım hala devam ediyo adet agrisi gibi ağrı ve kasılma var sanki bilgisi olan var mi

Ben düzenli hissetmeye basladim canim uyudugnu uyanık olduğunu anlıyorum

ayy canım ben daha hiç hissetmedim desem ... doktora sorduğumda normal demişti

ayy canım ben daha hiç hissetmedim desem ... doktora sorduğumda normal demişti
Hiç hissetmemiş olanlar için normal de hissediyor olup da 3 gündür hissetmetince tedirgin olabiliyor insan. Tabi erken zamanlar olduğu için böyle nadir hissedilmesi normal aslında. Büyüyünce bile 2 gün falan uyudukları hareket etmedikleri oluyor.

Evet canım düzenli hissrtmeler için henüz erken. Rahim kaslarım kasılmıyor bu sıra. Evet böyle çok rahatım ama bu sefer de acaba bebekim iyi mi diye düşünüyorum. Hayırlısıyla doğsunlar da gözümüzün önünde olsunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…