- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Kimse ilgilenmiyo gibi ya hamilesin ultrasonda bakiyo normal herşey diyolar ama nedenini soylemiyolar araştırma yok e normal diyorlar ama normal olabilecek ağrıyla dayanilmayacak ağrı çok farklı verseler heyet raporu almak istiyorum işte dayanamıyorum zaten mobinge maruzum hamile olduğum içinBen ilk gebeligimde yasamistim bunu yere yatip aglardim.ama surekli degil ara ara olutdu.doktorum rahmin buyuyor kaslarin sen hareket ettikce gerlip aciyor demisti.surekli durmadan bir sanciysa dikkat et vekendi druna git yine
Silah belki milleti uyarmak içindirde profesör konusunda haklısın eve gdnce yınede emnıyetli yerleri belirleyecezCanım biz de baya hissettik zor bir durum ama soğuk kanlı ol çocuğun için.bi de elbistandakiler hemen silahlara sarılıyor resmen beyinleriyle ilgili bir problemleri var bu silaha sarılanların.zaten zor olan durumu daha da zorlaştırıyorlar.Kandillideki profesör bundan sonraki depremi maraşta beklediğini söyledi.O da bir dengesiz insanları korkutuyor bunu söyledi diye napcaz olana kadar dışarıda mı bekleyeceğiz.
Bizimkiler öyle bişey sölemezHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsinler inşallah
Doktorum kaç yıllık doktorum ilk defa duyuyorum. Yok öyle bir şey dedi. Fala bakma falsız kalma olayı bizimkiallahım ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin.
İlk muayenemde doktor söylemişti canım. Soldan yumurtlamışsın şuan kesen solda demişti. Şuan göbeğimin tam altında elimle de hisseyorum.
Ben ögrenmedm henüzcinsiyeti belli olup tabloda yazmayan var mı? öğrenmeyen az kişi kaldı eksikler var bence
Bende pzartesıden beri başım agrıyor ya gundz biraz uyuyunca rahatlıorum gbıKızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?
Pendik’te hangi hastane? Ben de pendikteyim ve Adatip’a gidiyorumHiç alakası yok cnm, İnternetteki bazı bilgiler gerçekten çöp. Diş hekimi arkadaş da yazmış zaten.
Ben takibimi yapan dr'da doğum yapacağım inşallah, fiyat sormadım ama 3 bin civarıdır diye tahmin ediyorum. Pendik.
Demir ilaclarinizi kalsiyum kullandiginiz ogunlerden bir saat sonra almamiz tavsiye ediliyor yaninda c vitamini ileBana da yeni yazdı. Süt kahve çay içmemek lazımmış birkaç saat. Günün hangi vaktinde içsem diye düşünüyorum. Aspirin de kullanıyorum. İlaç kullanmayı sevmiyorum inşallah yan etki yapmaz
Nerde bulunuyor kendisi?Recep Has a muayene oldum.inan suana kadar olan tum negatif dusuncelerimi geride biraktim.daha iyi hissediyorum kendimi.
Hem Türkiye ye gelmeni hemde Recep Has I tavsiye ederım
Benım. 2 gebelik kaybım var canım.bundan dolayı endıselıydım.Nerde bulunuyor kendisi?
Négatif dusuncelerin neydi canim?
Bana da.moltofer verdi. 1 hafta kullandim. Affedersiniz kabizliktan yikildim. Ama oyle boyle degil. Dedigine gore en hafifi en midd bulandirmayani buymus. Gecen hafta bir olcturduk kanimi alt sinitin altinda dusuk cikti. Maalesef tekrar baslayacagim. Ilk once belki gun asiri alirim. Ins sen de bana yaptiklarinu yapmaz.Dr bana da maltofer yazdı başlamadım henüz, bi buraya sorayım dedim.
Recep Has a muayene oldum.inan suana kadar olan tum negatif dusuncelerimi geride biraktim.daha iyi hissediyorum kendimi.
Hem Türkiye ye gelmeni hemde Recep Has I tavsiye ederım
Canım 900tl muayene ucretı ben 14. Haftada gıttım.farklı haftalarda fıyat degısıyormu bılmıyorum.zaten ıkılı test yaptırmıştım ben.yarım saate yakın bebegın organlarını plesentanın durumunu felan en ınce ayrıntısına kadar ızledı.Canim kendisi cok iyi bir doktordur. 20
Haftada tam tarama icin perinatoliji uzmanlarina baktim, tavsiye uzerine kendisini de arastirdim.. bu vesile ile sizin perinatoloji uzman fiyatlariniz nedir hic baktiniz mi? 20 23. Haftalar arasinda yapilmasi gerekiyormus. Bazi sitelerde 18 den itibaren diyor.
Ben normalde burada yaşamıyorum anneme gelmısken muayene olmak ıstedım.20.haftada çağırdı ama burda olursam yıne bır gıtmek ıstıyorum.Evet bana da oyle dedi ama bu tarafama 14. Haftalarda yapilmiyor diye biliyorum. Arti surekli saglik ocagindaki ebe ariyor tetanoz asisini yaptirman lazim diye dun doktoruma sordum yaptirdigim asi dogumdan sonra 1 yil kadar cocugumu koruyormus.
Benim 16 haftalıkken 145 gramdı şimdi kaç oldu acabaKizlar bebislerinizin gramaji kac oldu ?
Çok sağol cnm. Ben cihan tıp merkezi'ne gidiyorum. Dr'um doğumu Bölge Hastanesinde yaptırıyor.Pendik’te hangi hastane? Ben de pendikteyim ve Adatip’a gidiyorum
Demir ilaclarinizi kalsiyum kullandiginiz ogunlerden bir saat sonra almamiz tavsiye ediliyor yaninda c vitamini ileyani yaninda kivi, portakal ya da maydanoz yemeliyiz emilimi artsin diye. Ac ilac icebilen tabi yemekten once de alabilir ben icemiyorum
İnşallah cnm dün başladım ben deBana da.moltofer verdi. 1 hafta kullandim. Affedersiniz kabizliktan yikildim. Ama oyle boyle degil. Dedigine gore en hafifi en midd bulandirmayani buymus. Gecen hafta bir olcturduk kanimi alt sinitin altinda dusuk cikti. Maalesef tekrar baslayacagim. Ilk once belki gun asiri alirim. Ins sen de bana yaptiklarinu yapmaz.
Cok gecmis olsun canim. Umarim hersey yolundadirBenım. 2 gebelik kaybım var canım.bundan dolayı endıselıydım.
İstanbul sıslide muayenesı.randevu almak bıraz sıkıntılı Eger gelmek ıstersen önceden randevunu ayarlırsan senın ıcın ıyı olur
Al bence heyet raporunu ya bu kadar kötüysenKimse ilgilenmiyo gibi ya hamilesin ultrasonda bakiyo normal herşey diyolar ama nedenini soylemiyolar araştırma yok e normal diyorlar ama normal olabilecek ağrıyla dayanilmayacak ağrı çok farklı verseler heyet raporu almak istiyorum işte dayanamıyorum zaten mobinge maruzum hamile olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?