2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben ilk gebeligimde yasamistim bunu yere yatip aglardim.ama surekli degil ara ara olutdu.doktorum rahmin buyuyor kaslarin sen hareket ettikce gerlip aciyor demisti.surekli durmadan bir sanciysa dikkat et vekendi druna git yine
Kimse ilgilenmiyo gibi ya hamilesin ultrasonda bakiyo normal herşey diyolar ama nedenini soylemiyolar araştırma yok e normal diyorlar ama normal olabilecek ağrıyla dayanilmayacak ağrı çok farklı verseler heyet raporu almak istiyorum işte dayanamıyorum zaten mobinge maruzum hamile olduğum için

Silah belki milleti uyarmak içindirde profesör konusunda haklısın eve gdnce yınede emnıyetli yerleri belirleyecez

Bizimkiler öyle bişey sölemez bende göbegmn altnda hissedıodum ama ıkı gundr solumda atıo gbı

Kızlar bende 2 gündür geçmeyen bi baş ağrısı var sinsi sinsi bi ağrıyor bi azalıyor.Daha önce hiç olmamıştı.siz de böyle bir durum var mı?
Bende pzartesıden beri başım agrıyor ya gundz biraz uyuyunca rahatlıorum gbı

Pendik’te hangi hastane? Ben de pendikteyim ve Adatip’a gidiyorum
Bana da yeni yazdı. Süt kahve çay içmemek lazımmış birkaç saat. Günün hangi vaktinde içsem diye düşünüyorum. Aspirin de kullanıyorum. İlaç kullanmayı sevmiyorum inşallah yan etki yapmaz
Demir ilaclarinizi kalsiyum kullandiginiz ogunlerden bir saat sonra almamiz tavsiye ediliyor yaninda c vitamini ile yani yaninda kivi, portakal ya da maydanoz yemeliyiz emilimi artsin diye. Ac ilac icebilen tabi yemekten once de alabilir ben icemiyorum

Recep Has a muayene oldum.inan suana kadar olan tum negatif dusuncelerimi geride biraktim.daha iyi hissediyorum kendimi.
Hem Türkiye ye gelmeni hemde Recep Has I tavsiye ederım
Nerde bulunuyor kendisi?
Négatif dusuncelerin neydi canim?

Nerde bulunuyor kendisi?
Négatif dusuncelerin neydi canim?
Benım. 2 gebelik kaybım var canım.bundan dolayı endıselıydım.

İstanbul sıslide muayenesı.randevu almak bıraz sıkıntılı Eger gelmek ıstersen önceden randevunu ayarlırsan senın ıcın ıyı olur

Dr bana da maltofer yazdı başlamadım henüz, bi buraya sorayım dedim.
Bana da.moltofer verdi. 1 hafta kullandim. Affedersiniz kabizliktan yikildim. Ama oyle boyle degil. Dedigine gore en hafifi en midd bulandirmayani buymus. Gecen hafta bir olcturduk kanimi alt sinitin altinda dusuk cikti. Maalesef tekrar baslayacagim. Ilk once belki gun asiri alirim. Ins sen de bana yaptiklarinu yapmaz.

Recep Has a muayene oldum.inan suana kadar olan tum negatif dusuncelerimi geride biraktim.daha iyi hissediyorum kendimi.
Hem Türkiye ye gelmeni hemde Recep Has I tavsiye ederım

Canim kendisi cok iyi bir doktordur. 20
Haftada tam tarama icin perinatoliji uzmanlarina baktim, tavsiye uzerine kendisini de arastirdim.. bu vesile ile sizin perinatoloji uzman fiyatlariniz nedir hic baktiniz mi? 20 23. Haftalar arasinda yapilmasi gerekiyormus. Bazi sitelerde 18 den itibaren diyor.

Canım 900tl muayene ucretı ben 14. Haftada gıttım.farklı haftalarda fıyat degısıyormu bılmıyorum.zaten ıkılı test yaptırmıştım ben.yarım saate yakın bebegın organlarını plesentanın durumunu felan en ınce ayrıntısına kadar ızledı.

Evet bana da oyle dedi ama bu tarafama 14. Haftalarda yapilmiyor diye biliyorum. Arti surekli saglik ocagindaki ebe ariyor tetanoz asisini yaptirman lazim diye dun doktoruma sordum yaptirdigim asi dogumdan sonra 1 yil kadar cocugumu koruyormus.

Evet bana da oyle dedi ama bu tarafama 14. Haftalarda yapilmiyor diye biliyorum. Arti surekli saglik ocagindaki ebe ariyor tetanoz asisini yaptirman lazim diye dun doktoruma sordum yaptirdigim asi dogumdan sonra 1 yil kadar cocugumu koruyormus.
Ben normalde burada yaşamıyorum anneme gelmısken muayene olmak ıstedım.20.haftada çağırdı ama burda olursam yıne bır gıtmek ıstıyorum.

Çok sağol cnm. Ben cihan tıp merkezi'ne gidiyorum. Dr'um doğumu Bölge Hastanesinde yaptırıyor.
İnşallah cnm dün başladım ben de

Cok gecmis olsun canim. Umarim hersey yolundadir
Yani simdilik bi skntimiz yok gibi gorunuyo
Ben henuz cinsiyeti ogrenemedim
Calisiyorum istesemde cikip gelememki keske gelme sansim olsa

kızlar nasılsınız? Ben bir kaç gündür giremedim depremin şokunu ancak atlatabildim

Al bence heyet raporunu ya bu kadar kötüysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…