Hepsini yaptırayım bendebana rutin bir uygulama bunlar diyor tercihe bırakmıyor doktorum ikili üçlü dörtlü test peşpeşe oluyor sonra da şeker yüklemesi
karnın fazla çıkmadıysa yatarsın ama yatmamakta fayda var ya sağa ya sola yatmayı öneriyorlar sırt üstü de sıkıntılıymısHepsini yaptırayım bendeya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.
Bi su ücretsiz izin de iyi onu da alabilir miyim bilmiyorum esimin işi düzenli değil yetisebilir mi tek başınane güzel ya çok özeniyorum devlet memurlarına
Evet sırtüstü yatınca rahatsız oluyorum zaten.Belim falan ağrıyorkarnın fazla çıkmadıysa yatarsın ama yatmamakta fayda var ya sağa ya sola yatmayı öneriyorlar sırt üstü de sıkıntılıymıs
Ben 10. Haftadan beri yatamıyorum bir defa bende deneyeyim dedim nefesim kesildiHepsini yaptırayım bendeya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.
Kızımdada yapmamıştım aman bundada olmayı versin yapmacık gülücüklerle olana kadar hiç olmasın boşver sallaa dıorum kendımebalonu kendin için ve bebeğne hatıra bırakmak için yapmayı düşündüysen yap canım neden iptal ediyorsun güzel anı
benim ultrasonda hep günü gününe çıkıyor canım 17+3 bugün. karnın çıktı mı? benim baya çıktı ya akşam resim atarım sizeBi su ücretsiz izin de iyi onu da alabilir miyim bilmiyorum esimin işi düzenli değil yetisebilir mi tek başınabide senin ultrasonda kaç haftalık cikiyo canim doktordakine göre bugün benim 19.haftam
tamam canım profil resmin süpermis acıktım vallaBugün oğlum olacağını öğrendimlisteye erkek olarak ekleyebilir misiniz
Benim de karnım kocaman oldu çatlak kremi aldm da düzenli kullanım bende sıfır ilaçlarda da öyleyim doktor doğum zamanımın değişeceğini söyledibenim ultrasonda hep günü gününe çıkıyor canım 17+3 bugün. karnın çıktı mı? benim baya çıktı ya akşam resim atarım size
2 hafta öndesin nerdeyse doğum tarihin kesin değişir canım bir çoğumuz zaten haziranda doğururuz büyük ihtimalleBenim de karnım kocaman oldu çatlak kremi aldm da düzenli kullanım bende sıfır ilaçlarda da öyleyim doktor doğum zamanımın değişeceğini söyledi
hangi kremi aldın cnmBenim de karnım kocaman oldu çatlak kremi aldm da düzenli kullanım bende sıfır ilaçlarda da öyleyim doktor doğum zamanımın değişeceğini söyledi
Hahah amuda mı kalkmışKizlar benim bebise 15 gun once %60kiz demisti bugun gittim %60erkek dediamuda kalkmis gostermiyo kendini bacak arasnda bsey gordu ama kordona da benziyo emin degilim dedi
Sen çok sağlam giriş yapmışsınKızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
Hayırlı olsun sağlıcakla kullansın inşallah.ben 7.ayı görür görmez almaya başlarım inşKızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
ay çok güzelmiş canım rabbim sağlıkla kullandırsın insallahKızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
Valla bismillah dedik eşim beni ben eşimi gaza getire getire aldıkSen çok sağlam giriş yapmışsınhayırlı olsun canım güle güle kullansın eni sonu alınacak canım bizde yavaş yavaş başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?