2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bana rutin bir uygulama bunlar diyor tercihe bırakmıyor doktorum ikili üçlü dörtlü test peşpeşe oluyor sonra da şeker yüklemesi
Hepsini yaptırayım bende ya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.

Hepsini yaptırayım bende ya bu uygulamada artık göbeğinin üstüne yatmak mümkün değil falan diyor.Ama ben yatabiliyorum az önce denedim.normalde sola yatarım ama burda öyle yazınca test edeyim dedim.
karnın fazla çıkmadıysa yatarsın ama yatmamakta fayda var ya sağa ya sola yatmayı öneriyorlar sırt üstü de sıkıntılıymıs

Ben 10. Haftadan beri yatamıyorum bir defa bende deneyeyim dedim nefesim kesildi o zaman göbeğim yoktu şu an var hele iki gündür çok daha net çıktı yatsam kalkamam herhalde

balonu kendin için ve bebeğne hatıra bırakmak için yapmayı düşündüysen yap canım neden iptal ediyorsun güzel anı
Kızımdada yapmamıştım aman bundada olmayı versin yapmacık gülücüklerle olana kadar hiç olmasın boşver sallaa dıorum kendıme

Bi su ücretsiz izin de iyi onu da alabilir miyim bilmiyorum esimin işi düzenli değil yetisebilir mi tek başına bide senin ultrasonda kaç haftalık cikiyo canim doktordakine göre bugün benim 19.haftam
benim ultrasonda hep günü gününe çıkıyor canım 17+3 bugün. karnın çıktı mı? benim baya çıktı ya akşam resim atarım size

benim ultrasonda hep günü gününe çıkıyor canım 17+3 bugün. karnın çıktı mı? benim baya çıktı ya akşam resim atarım size
Benim de karnım kocaman oldu çatlak kremi aldm da düzenli kullanım bende sıfır ilaçlarda da öyleyim doktor doğum zamanımın değişeceğini söyledi

Benim de karnım kocaman oldu çatlak kremi aldm da düzenli kullanım bende sıfır ilaçlarda da öyleyim doktor doğum zamanımın değişeceğini söyledi
2 hafta öndesin nerdeyse doğum tarihin kesin değişir canım bir çoğumuz zaten haziranda doğururuz büyük ihtimalle

Kızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
Sen çok sağlam giriş yapmışsın hayırlı olsun canım güle güle kullansın eni sonu alınacak canım bizde yavaş yavaş başlayacağız.

Kızlar bebişe ilk aldığım şey büyük bi parça oldu bebek arabası aldık indirimden çok mu acele ettik acaba içim bi garip rabbim kullanmayı nasip eder sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2581935
ay çok güzelmiş canım rabbim sağlıkla kullandırsın insallah tam olarak modeli nedir bizde araştıyoruz da link verebilir misin canım

bebek arabamızı babaannemiz alacak ne zaman istersek 2500 e kadar bütçemiz var önereceğiniz marka model var mı?

Sen çok sağlam giriş yapmışsın hayırlı olsun canım güle güle kullansın eni sonu alınacak canım bizde yavaş yavaş başlayacağız.
Valla bismillah dedik eşim beni ben eşimi gaza getire getire aldık aynı mantık iki üç ay sorna iki katı fiyat vermektense alalım dedik duamızı edelim hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…