Kitap falan alıp okumaya başlayacağım çok iyi olur onları da izleyim.Allah korusunbak ytbede vıdeolar var bakabılırsın ben kızımda hep onları izledim alışverişlerini ne aldklarını bi kadın var dur onu bulursam soylerım sana çok güzel eğlenceli videoları var
Nasıl yanı anlamadım bu balon dedıgım hanı kocana patlattırıosunya içinden renk çıkıo bebegın cınsıyetıne göre aynı şeyden bahsedıoruz demıkızına yapabilirsin benim aklımda o var biz alalım kızıma sürpriz olsun 4 yaşında belki mutlu olur :) :)
Doktor bana baklava yeyip gel üstüne de meyve suyu iç demişti.çikolatadan etkiliymiş öyle söyledi.bir dahakine öyle yap.Sabah bebegım hareketlı olsun die tıka basa yemeyi düşünüodum bi baktım ekmek yok neyse dedım yumrta falan ufak tefek yedım bide kendıme çikolata saklamştım.neyse kahvaltıyı yaptım yaptımsonra hepsini geri çıkardım bir sinirim bozuldu kocamada dedım erken çıkalım bana poğaca al bida arabada yedım ama çok faydası olmadı sanırım cinsiyeti emin söyleyemedi doktor
Aynen aç oldgmda hiç hamıle degılım gbı akşama doğru kendını belli etmeye başlıo.ama bugun sabah namazna kalktgmdada baya hareketlıydı bi süre onu dinleyecem die uyumadım.Dedim hastaneye de gısınce böyle hareketlı olma bak ben seni yemiommuAğrılar bende de oluyor bazen.bazende hiç birşey hissetmiyorum hatta yaşamıyor mu acaba diye strese giriyorum sanırım heep böyle gidecek doğurup gözümüzle çocuğu görene kadar.devlet hastanesi hep öyle canım hiç bakmıyorlar.
hala mı söyleyemedi yok artıkSabah bebegım hareketlı olsun die tıka basa yemeyi düşünüodum bi baktım ekmek yok neyse dedım yumrta falan ufak tefek yedım bide kendıme çikolata saklamştım.neyse kahvaltıyı yaptım yaptımsonra hepsini geri çıkardım bir sinirim bozuldu kocamada dedım erken çıkalım bana poğaca al bida arabada yedım ama çok faydası olmadı sanırım cinsiyeti emin söyleyemedi doktor
Aynen güzeldi helede ilk beebkde çok heyecanlı güzel oluo.benım şuan sizinki kadae heyecanım yok sizin aldgnz coğu şey bende vae bi erkek olursa heyecanlanırım die düşünüodum ama evdeki duruma bakılırsa oda olmayacak.Birbirimizin suratına bile bakmıoruz.Bakalım nwreye kadar böle devam edecekKitap falan alıp okumaya başlayacağım çok iyi olur onları da izleyim.
Bende hiç sevmiyorum. Biz yazın burda normalde olmayız ama doğumu evimde yapacağım mecburen taktıracağım. İnşallah iki ay çabucak geçer de klima Eylül de kapatırım.Ben klmadan korkarım canım dikkat et.benım koca kız bıle hasta oluodu klmada.
Bunları bir yere yazmam lazım benim vallahi yoksa sayfa sayfa aramak zorunda kalacağım ::)) not defterine yazayım.Bi de şöyle birşey var
Sorma ya ben sordumda söledi pozisyonu uygun degıl dedı ama erkeğe benzio dedı 3 haftaya kesın söylerim dedı ya gördü bilerek söylemedi bilemiorum ki biraz daha baksaydı görrdu bence hemen bakıp kaldrdı.Değişir mi acaba ya gönlümden geçen erkektı zaten İnşallah degısmezde bır kızım bir oğlum olurhala mı söyleyemedi yok artık
Sen onu düşünüp stres olma.bebişi düşün.o yakında yanaşır sana.kendi gelir.Aynen güzeldi helede ilk beebkde çok heyecanlı güzel oluo.benım şuan sizinki kadae heyecanım yok sizin aldgnz coğu şey bende vae bi erkek olursa heyecanlanırım die düşünüodum ama evdeki duruma bakılırsa oda olmayacak.Birbirimizin suratına bile bakmıoruz.Bakalım nwreye kadar böle devam edecek
Bebeğin yerinde ben oluversem dedim ne kadar güzel yatıyorbence gerek yok yaa aman eskiden bunlar mı vardı küvet set al daha iyi bence hem hangi bebek bu resmdeeki gibi sakin yatar ordaben küvet set aldım
İnşallah gönlüne göre olur canımSorma ya ben sordumda söledi pozisyonu uygun degıl dedı ama erkeğe benzio dedı 3 haftaya kesın söylerim dedı ya gördü bilerek söylemedi bilemiorum ki biraz daha baksaydı görrdu bence hemen bakıp kaldrdı.Değişir mi acaba ya gönlümden geçen erkektı zaten İnşallah degısmezde bır kızım bir oğlum olur
hahahahaBebeğin yerinde ben oluversem dedim ne kadar güzel yatıyor
Çok güzelmiş dur ben de kız için bulduğumu paylaşayım arkadaşlara da fikir olur.Eki Görüntüle 2582063 bu kapı süsüne bayıldımmbundan yaptıracağım
Benımde nıyetım baklavaydı ama işte kocamdan hiç bişey istemek iatemıorumDoktor bana baklava yeyip gel üstüne de meyve suyu iç demişti.çikolatadan etkiliymiş öyle söyledi.bir dahakine öyle yap.
Bigün bana gelsene tanışalımKitap falan alıp okumaya başlayacağım çok iyi olur onları da izleyim.
Yok hiç takma bence benimkide bi ileri bi geri çıkıyo son haftalar önemli olanInsallah ya baska ultrasonlarda kucuk cikyodu kafami ona cok takiyodum suan 16+3 gorundu haftasiyla tam uyumlu cikti
Çokta sıcağa alıştırmamaya çalışcam bende bakalım yanlışıyla doğrusuyla tecrübe edincez:))Ay o konu benınde kafamı karıstırıo ya çocukları isilek etmeden kurtarırsak ıyı üst üste giydırırdım ben kızımda ekımde doğmuştu ama varya benım kızım hiç sıcaga gelemıo buram burak terlıo çok kötü bi durum ince gydırsem üşüyecek dıe ben rahat edemıodum kalın gydrsem o terlıo hasta oluo ama çok şükür alıştım artık gece bı kalkıorum ful üstü açık yanıo herlde dıorum bırazcık ortuorum tamam
Aynen öyle doğurmadan önce biz plan yapıoruz ama dgunca hersey kndlgınden gelişio bazı şeyler ıstedgmz gbı olmuo bazıları dahada güzel oluo derkeeen büyüyorlar haberımız olmuoÇokta sıcağa alıştırmamaya çalışcam bende bakalım yanlışıyla doğrusuyla tecrübe edincez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?