2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah korusun bak ytbede vıdeolar var bakabılırsın ben kızımda hep onları izledim alışverişlerini ne aldklarını bi kadın var dur onu bulursam soylerım sana çok güzel eğlenceli videoları var
Kitap falan alıp okumaya başlayacağım çok iyi olur onları da izleyim.

kızına yapabilirsin benim aklımda o var biz alalım kızıma sürpriz olsun 4 yaşında belki mutlu olur :) :)
Nasıl yanı anlamadım bu balon dedıgım hanı kocana patlattırıosunya içinden renk çıkıo bebegın cınsıyetıne göre aynı şeyden bahsedıoruz demı

Doktor bana baklava yeyip gel üstüne de meyve suyu iç demişti.çikolatadan etkiliymiş öyle söyledi.bir dahakine öyle yap.

Aynen aç oldgmda hiç hamıle degılım gbı akşama doğru kendını belli etmeye başlıo.ama bugun sabah namazna kalktgmdada baya hareketlıydı bi süre onu dinleyecem die uyumadım.Dedim hastaneye de gısınce böyle hareketlı olma bak ben seni yemiommu

hala mı söyleyemedi yok artık

Kitap falan alıp okumaya başlayacağım çok iyi olur onları da izleyim.
Aynen güzeldi helede ilk beebkde çok heyecanlı güzel oluo.benım şuan sizinki kadae heyecanım yok sizin aldgnz coğu şey bende vae bi erkek olursa heyecanlanırım die düşünüodum ama evdeki duruma bakılırsa oda olmayacak.Birbirimizin suratına bile bakmıoruz.Bakalım nwreye kadar böle devam edecek

hala mı söyleyemedi yok artık
Sorma ya ben sordumda söledi pozisyonu uygun degıl dedı ama erkeğe benzio dedı 3 haftaya kesın söylerim dedı ya gördü bilerek söylemedi bilemiorum ki biraz daha baksaydı görrdu bence hemen bakıp kaldrdı.Değişir mi acaba ya gönlümden geçen erkektı zaten İnşallah degısmezde bır kızım bir oğlum olur

Sen onu düşünüp stres olma.bebişi düşün.o yakında yanaşır sana.kendi gelir.

İnşallah gönlüne göre olur canım

Çokta sıcağa alıştırmamaya çalışcam bende bakalım yanlışıyla doğrusuyla tecrübe edincez:))

Çokta sıcağa alıştırmamaya çalışcam bende bakalım yanlışıyla doğrusuyla tecrübe edincez:))
Aynen öyle doğurmadan önce biz plan yapıoruz ama dgunca hersey kndlgınden gelişio bazı şeyler ıstedgmz gbı olmuo bazıları dahada güzel oluo derkeeen büyüyorlar haberımız olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…