Bi de şöyle birşey vardoona yı duydum canım ama bütçemizin üzerinde kalıyor birde dar diye yorumlar okudum bebek iriyse belli bir aydan sonra kullanılamıyormuş
Benim ilk bebeğim ağustosun başında doğmuştu, emerken falan öyle yapış yapış oluyorduk ki, ben ısrarla yarım kollu öneriyorum. Hep üşür diye sarıp sarmalamak istiyor neneler ama ısısını ayarlayıp çok da hassas yetiştirmemek lazım. Biraz serin oldu mu da ince uzun kol, uzun pantolon. Ben kızımı bu şekilde büyüttüm nasipse oğlumu da aynı şekilde istiyorum. Eldiven falan hiç takmamıştım, ellerini keşfedebilsin diye. Yüzünü çok çiziyorsa belki takılabilir.Ya bu bebişler temmuzda doğacak ya yinede kalın giyinmeleri gerekiyo mu bende hep ona takılıyorum uzun kollu kısa kollu ne alsam bilemiyorum.. banyo setleri hakkında sıfır bilgim var alınca bizimlede paylaşır mısın
Nacizane bir önerim olacak sizlere, ben kızımı yıkarken babasından yardım alırdım. Duşakabinin dışında solunda o dururdu kızım kucağında, sağlam tutuyor diye :) bende sağda durur yıkardım. Hava sıcak olduğu için hiçbir problem olmuyordu ve tertemiz hallediyorduk. Gece ritülelimizdi bizim uyku öncesi banyo.Şunu çok beğendim ama fiyatı beni düşündürüyorBebek Çocuk Küvetler - Welcome Baby
Welcome Baby'nin sunduğı bebek çocuk küvetler ile bebek ve çocuklarınıza en uygun küvetleri bulabilirsiniz. İndirimli banyo ürünleri için sitemizi ziyaret edin.www.welcomebaby.com.tr
Ayaklı olanda bu.Babyjem Ayaklı Küvet Seti - ebebek
Babyjem Ayaklı Küvet Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Tehlikeli değil cnm, ne tatlılar gömüyoruz o daha bile düşükmüş.Seker yuklemesi konusulmus bende tam bilmiyorum tehlikeli bsey diye dusunyodum AMA internette baktigimda bi porsiyon tatli yemekle ayni olcude seker veriliyomus yaziyodu bi yerde cok arastirmadim yinede oyle bseyde korkulcak bsey degil bence
E-bebek 'in nuna markası var cnm, muhteşem hafif ve minik. Ablamın var çok memnun.o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
11 kg civarı canım, katlandığında tekerlekleri falanda çıkabiliyor.o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
iyiymiş araştırayım bunu biBi de şöyle birşey var
Canım bizim lohusalığımz cıkana kadar buram buram terleyecegmz için çok anlayamayızGenelde anne üşürse bebekte üşür anne sıcaklarsa bebekte sıcaklar der benim annem.Onun üşüyüp üşamediğini kendine göre ayarlarsın der.Ama benimde ilk bebişim olduğu için hiç bir bilgim yok ben kucağıma bile bebek alamayan insanım.İnşallah buradaki tecrübeli anneler bize yardım eder o zaman.
Ben klmadan korkarım canım dikkat et.benım koca kız bıle hasta oluodu klmada.Ben ince yazlık uzun kollu alırım gibi. Yaşadığım yer temmuz da 40 dereceama klima takacağım eve onların bulunduğu yere değilde yine esintisi olursa diye ama genellikle kısa alacak gibiyim annem ne derse onu alacam iki tane yaz çocuğu doğurmuş kayınvalidem de yine son çocuğu temmuz da doğmuş ne derlerse. Burda da tecrübeli anneleri takip edip bir yolu bulcaz
Zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun çok korkuyorum çocuğu öldürecem diyeCanım bizim lohusalığımz cıkana kadar buram buram terleyecegmz için çok anlayamayızbebegn kafasına yanaklarına bakarak anlayabiliriz.Ayaklar yanıltabilir. şimdilik bilgilerim böyle ama bızımkıler yaz bebesı olacagı için ince bir kat bide uyurken ince sararsak yeterlı olur belki sarmakda bunaltabılır oanki duruma göre ve bebege göre değişir dedgm gbi bnm kız sıcagı sevmedı.bizde çok sıcak yapmadk kışın bile ortam sıcaklgı 20 22 arası ayarlamaya çalışıyorduk.
Ben yaptrırım canımselam kızlar: şeker yüklemesini herkes yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Geçmiş olsun urfamıydı senınYine sallandık
aynen her şey ateş pahası o yüzden yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruzBu da çok güzelmiş yaa ama bu fiyatlar ne yaa.çocuk gelmiyor da yeni gelin geliyor sanki evimize herşey altın kadar pahalı.bi 10 bin lira lazım çocuğun eşyaları için.tabi doğum parasını saymıyorum hiç.Joie Sansa Ev Tipi Ana Kucağı Otomatik Salıncak
Video Platform Özellikleri: Sansa, bebeğinizin doğduğu günden itibaren annelerin en büyük yardımcısı olacak! Çok yönlü otomatik salıncak Sansa ile ileri geri ve saga sola sallanma olmak üzere iki yönlü hareketi tek modda kullanarak bebeğinizin rahatçı mışıl mışıl uyumasını sağlarsınız. Sallanma...www.e-bebek.com
Ben de bu ayın maaşını yedim bari şubattan itibaren kenara köşeye biraz para atayım.aynen her şey ateş pahası o yüzden yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz
Ben oturacagım artık valla doktr dedı dıemı agrılarım arttı gbı adet olmuş gbıyım bu sefer üşüdümmü acaba.bide burdan başka arkadaslar ultrasynda çıkıo kasılmalar demıslerdı bu doktr nıe ole dedı kafasndan mı attı bılmıorum adam gbı ılgılnmıolarya cinsiyetede bıraz baksa gorecektı belki aman ne bılım ya başka doktra gdeyım desem sureklıde doktr degıstrmekde ıstemıorum artık birinde sabıt kalmak istıorumAllah gönlündekini versin canımbana da yorulma çocuğun eşi aşağıda hep dinlen dedi ama duramıyorum ki devamlı iş çıkarıyorum kendime.
Allah korusunZor valla allah hepimizin yardımcısı olsun çok korkuyorum çocuğu öldürecem diye
Teşekkür ederim 4 şubatta Kadın doğum a randevu aldım görüşeceğimÖncelikle bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim.
ayyy kötü olmuş canım yaa Allahım şifalar versinn. çiller geçer üzülme :)Verdim canim hatta bugünde raporumu uzatmaya gittim hastaneye dedim ki benim bu agrimi cozemeyen tıp utansin hocamkendimle dalga geçiyorum artık normal yuruyemiyorum her adım attığımda yamuluyorum resmen bu bebiş bana düşman galiba zaten çilli oldum eşim çilli tavuk diye dalga geciyo
kızına yapabilirsin benim aklımda o var biz alalım kızıma sürpriz olsun 4 yaşında belki mutlu olur :) :)Kızımdada yapmamıştım aman bundada olmayı versin yapmacık gülücüklerle olana kadar hiç olmasın boşver sallaa dıorum kendıme
Ağrılar bende de oluyor bazen.bazende hiç birşey hissetmiyorum hatta yaşamıyor mu acaba diye strese giriyorum sanırım heep böyle gidecek doğurup gözümüzle çocuğu görene kadar.devlet hastanesi hep öyle canım hiç bakmıyorlar.Ben oturacagım artık valla doktr dedı dıemı agrılarım arttı gbı adet olmuş gbıyım bu sefer üşüdümmü acaba.bide burdan başka arkadaslar ultrasynda çıkıo kasılmalar demıslerdı bu doktr nıe ole dedı kafasndan mı attı bılmıorum adam gbı ılgılnmıolarya cinsiyetede bıraz baksa gorecektı belki aman ne bılım ya başka doktra gdeyım desem sureklıde doktr degıstrmekde ıstemıorum artık birinde sabıt kalmak istıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?