2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim ilk bebeğim ağustosun başında doğmuştu, emerken falan öyle yapış yapış oluyorduk ki, ben ısrarla yarım kollu öneriyorum. Hep üşür diye sarıp sarmalamak istiyor neneler ama ısısını ayarlayıp çok da hassas yetiştirmemek lazım. Biraz serin oldu mu da ince uzun kol, uzun pantolon. Ben kızımı bu şekilde büyüttüm nasipse oğlumu da aynı şekilde istiyorum. Eldiven falan hiç takmamıştım, ellerini keşfedebilsin diye. Yüzünü çok çiziyorsa belki takılabilir.
Nacizane bir önerim olacak sizlere, ben kızımı yıkarken babasından yardım alırdım. Duşakabinin dışında solunda o dururdu kızım kucağında, sağlam tutuyor diye :) bende sağda durur yıkardım. Hava sıcak olduğu için hiçbir problem olmuyordu ve tertemiz hallediyorduk. Gece ritülelimizdi bizim uyku öncesi banyo.
Seker yuklemesi konusulmus bende tam bilmiyorum tehlikeli bsey diye dusunyodum AMA internette baktigimda bi porsiyon tatli yemekle ayni olcude seker veriliyomus yaziyodu bi yerde cok arastirmadim yinede oyle bseyde korkulcak bsey degil bence
Tehlikeli değil cnm, ne tatlılar gömüyoruz o daha bile düşükmüş.
o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
E-bebek 'in nuna markası var cnm, muhteşem hafif ve minik. Ablamın var çok memnun.

o bebek arabasının hafifliği nasıl? katlanması kolay mı? katlanınca büyük kalıyor sanırım bizim araç bagajı dar en çok ona dikkat ediyoruz
11 kg civarı canım, katlandığında tekerlekleri falanda çıkabiliyor.
Kullanışlı ama araç bagajına uyar mı bilemedim.. ölçüleri falan hepsi ebebekte yazıyor istersen araştır ona göre eşinle bagaja uygun mu değil mi rahatça karar verebilirsinz.

Canım bizim lohusalığımz cıkana kadar buram buram terleyecegmz için çok anlayamayız bebegn kafasına yanaklarına bakarak anlayabiliriz.Ayaklar yanıltabilir.şimdilik bilgilerim böyle ama bızımkıler yaz bebesı olacagı için ince bir kat bide uyurken ince sararsak yeterlı olur belki sarmakda bunaltabılır oanki duruma göre ve bebege göre değişir dedgm gbi bnm kız sıcagı sevmedı.bizde çok sıcak yapmadk kışın bile ortam sıcaklgı 20 22 arası ayarlamaya çalışıyorduk.

Ben klmadan korkarım canım dikkat et.benım koca kız bıle hasta oluodu klmada.

Zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun çok korkuyorum çocuğu öldürecem diye

Bu da çok güzelmiş yaa ama bu fiyatlar ne yaa.çocuk gelmiyor da yeni gelin geliyor sanki evimize herşey altın kadar pahalı.bi 10 bin lira lazım çocuğun eşyaları için.tabi doğum parasını saymıyorum hiç.

aynen her şey ateş pahası o yüzden yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz

Allah gönlündekini versin canım bana da yorulma çocuğun eşi aşağıda hep dinlen dedi ama duramıyorum ki devamlı iş çıkarıyorum kendime.
Ben oturacagım artık valla doktr dedı dıemı agrılarım arttı gbı adet olmuş gbıyım bu sefer üşüdümmü acaba.bide burdan başka arkadaslar ultrasynda çıkıo kasılmalar demıslerdı bu doktr nıe ole dedı kafasndan mı attı bılmıorum adam gbı ılgılnmıolarya cinsiyetede bıraz baksa gorecektı belki aman ne bılım ya başka doktra gdeyım desem sureklıde doktr degıstrmekde ıstemıorum artık birinde sabıt kalmak istıorum

Ben bebek arabasında baston model travel sistem tercih etmiştim. Bastonlar kapanınca ez az yer kaplayan modeller oluyor. Hafif ve az yer kaplaması iyiydi amaaa tek elle süremiyorsun. Onun sıkıntısını çok yaşadım. Birde ön tekerleklerinde amortisör gibi bişey olmalı benimkinde yoktu kaldırım in çık sarsıyordu ve sürerkende ben yoruluyordum. Zaten deneyimleyince fark edersiniz istanbulda yolda bebek arabası sürmeniz nerdeyse imkansız. Saçma sapan kaldırımlar hatalı parklar yüzünden çok çekmiştim sineklik almayı ihmal etmeyin bebek arabasına. Çok kullanışlı biz yürürken farketmiyoruz ama sinek böcek konabilir üzerine. Puseti battaniye ile kapatmaktan iyidir.

Kıyafete gelince kızım mayıs sonu doğdu. İnce uzun kollu giydirdim yaz boyu. Kısa kolluyu çok nadir giydirdim.dışarıda hep uzun kollu ince takımlar tercih ettim. Sıcakta kısa kollu giyince çıplak ten teması falan dahada pişik yapar o yüzden ince uzun kollu iyidir bence. 4-5 takım 0-3 aylık alıp kalanını 3-6 aylık alacağım başladım ufaktan almaya zaten. 6 aydan sonrası içinde gelişimine göre alırım.

Zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun çok korkuyorum çocuğu öldürecem diye
Allah korusun bak ytbede vıdeolar var bakabılırsın ben kızımda hep onları izledim alışverişlerini ne aldklarını bi kadın var dur onu bulursam soylerım sana çok güzel eğlenceli videoları var

Sabah bebegım hareketlı olsun die tıka basa yemeyi düşünüodum bi baktım ekmek yok neyse dedım yumrta falan ufak tefek yedım bide kendıme çikolata saklamştım.neyse kahvaltıyı yaptım yaptım sonra hepsini geri çıkardım bir sinirim bozuldu kocamada dedım erken çıkalım bana poğaca al bida arabada yedım ama çok faydası olmadı sanırım cinsiyeti emin söyleyemedi doktor

ayyy kötü olmuş canım yaa Allahım şifalar versinn. çiller geçer üzülme :)

Ağrılar bende de oluyor bazen.bazende hiç birşey hissetmiyorum hatta yaşamıyor mu acaba diye strese giriyorum sanırım heep böyle gidecek doğurup gözümüzle çocuğu görene kadar.devlet hastanesi hep öyle canım hiç bakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…