Ben oturacagım artık valla doktr dedı dıemı agrılarım arttı gbı adet olmuş gbıyım bu sefer üşüdümmü acaba.bide burdan başka arkadaslar ultrasynda çıkıo kasılmalar demıslerdı bu doktr nıe ole dedı kafasndan mı attı bılmıorum adam gbı ılgılnmıolarya cinsiyetede bıraz baksa gorecektı belki aman ne bılım ya başka doktra gdeyım desem sureklıde doktr degıstrmekde ıstemıorum artık birinde sabıt kalmak istıorum
Iyi aksamlar kizlar... benim karnim yamuk duruyor oyle olan var mi? Sol tarafi daha siskin ve asagiya doğru sivri , sag taraf daha düz ve yuvarlak. Bariz belli oluyo yani icerde napiyorsa
Kızlar bu sıralar deprem, virüs falan ne oluyor yahu. Bu haftaiçi tiroit baktıracaktım, aile hekimi de çağırmıştı ama gitmicem. Hastanelerde hastalık kol geziyor. İşyerinde bile hastayken gelenlere kızıyorum, aksırıp tıksırma işini evde yapamıyor mu bu insanlar anlamıyorum. Onlar hasta diye ben rapor alıcam yakında. Uzak durmak en güzeli.
Benimki de bu kadar dik değil yuvarlak değil yani maşallah canım benim iki gündür burdayız diyorlar. Sol taraftalar sanki orası bu ara daha dolu ikisi aynı yerde mi acaba
Iyi aksamlar kizlar... benim karnim yamuk duruyor oyle olan var mi? Sol tarafi daha siskin ve asagiya doğru sivri , sag taraf daha düz ve yuvarlak. Bariz belli oluyo yani icerde napiyorsa
Kızlar bu sıralar deprem, virüs falan ne oluyor yahu. Bu haftaiçi tiroit baktıracaktım, aile hekimi de çağırmıştı ama gitmicem. Hastanelerde hastalık kol geziyor. İşyerinde bile hastayken gelenlere kızıyorum, aksırıp tıksırma işini evde yapamıyor mu bu insanlar anlamıyorum. Onlar hasta diye ben rapor alıcam yakında. Uzak durmak en güzeli.
Dün akşamdan beri başımın üstü biraz da ön tarafı ağrıyo. Az kestirdim akşam uyurken anlaşılmıyo, utandığım gibi tekrar başladı. Sabah da devam etti. Şimdi de devam ediyo arada unutuyorum işte.