2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana 12 haftadayken ultrasonda görüp rahimde kasılma var demişti canım bı sonraki gittiğimde geçmişmi dedim geçmiş dedi .inşallah bir daha olmaz.

Kızlar bu sıralar deprem, virüs falan ne oluyor yahu. Bu haftaiçi tiroit baktıracaktım, aile hekimi de çağırmıştı ama gitmicem. Hastanelerde hastalık kol geziyor. İşyerinde bile hastayken gelenlere kızıyorum, aksırıp tıksırma işini evde yapamıyor mu bu insanlar anlamıyorum. Onlar hasta diye ben rapor alıcam yakında. Uzak durmak en güzeli.

Bana 12 haftadayken ultrasonda görüp rahimde kasılma var demişti canım bı sonraki gittiğimde geçmişmi dedim geçmiş dedi .inşallah bir daha olmaz.
Hmm valla işte benımki öyle dedi herlde uğraşmak istemedi başka doktramı gtsem acaba

Ben kesinlikle bu kadar değilim:))
Arkadaşlar sahi bu kadar oldunuz mu yahu. :)))
Benimki de bu kadar dik değil yuvarlak değil yani maşallah canım benim iki gündür burdayız diyorlar. Sol taraftalar sanki orası bu ara daha dolu ikisi aynı yerde mi acaba

Iyi aksamlar kizlar... benim karnim yamuk duruyor oyle olan var mi? Sol tarafi daha siskin ve asagiya doğru sivri , sag taraf daha düz ve yuvarlak. Bariz belli oluyo yani icerde napiyorsa
Benim de bazen yamuk oluyor cnm :)
Biraz daha büyüdüğünde gör hele, nasıl komik olacak :) hamileliğin en güzel kısmı da bu işte, tekmeler vs :))

Valla cnm ya salgınlar, depremler

Bugün yine aşırı bulantım vardı benim. Tam geçti derken geçmiyor :)

Bende de var canım tam baş ağrısı gibide değil gözlerimin kaş hizası ağrıyor sinüzit mi acaba bilemedim uyuyorum yine de geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…