2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana 18ci haftada gel dedi. AMA numarami falan aldilar degisirsen mutlaka bilgimiz olsn dediler. Aramazlarsa da Sen git yinede
Bana da kan tahlili kağıdıma 2 Şubat ta genel takibe, 18. Haftanın bitimiyle tetenoz açısına gelinecek yazdı. Pazertesi gideceğim 20.haftada iğne için geleceğim diyeceğim.

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar..Benim saglık ocagı şubata kadar bişey yok dedı ararlar zaten benım ebe çok ilgili sagolsun.Normal zamanda bıle arayıp hamılemısın dıe sorardı
Bebeği hissetme konusuna gelince dün gece solumdaydı hem pıt pıt yaptı hem aktı gıttı çok güzel bi duygu ya Rabbim herkese yaşatsın İnşallah.
Birde ruya gördüm oğluşumun malum organı açık bariz belliydi minicik çok tatlıydı Birde olumsuz bişey gördüm ama hayır olsun İnşallah.üst dudağı sıkıntılıydı bıraz.sinema salonu gbı bı yrrde baktı doktor kafamı bi çevirdım seyirci doluydu içerisi

Canım ben gitmiştim kayıt yaptırmaya o zaman elime bi kağıda yazıp vermişti 10 şubat izlem 2 mart aşı yazmış.
Bizim sigortamız yokmuş yeşil kartlı gbı bısey oluoruz muayene ücreti nekadardr acaba eşim 90 lı bişydr dedı

Canım benim bebişte solda

Ben kanguru kullanamamıştım mesela o yüzden babyslinge iline hiç girmeyeceğim. Dengemi sağlamakta zorşanmıştım sürekli elimle tutmak istiyorum falan beceremedim yani. Sıcakta onu sarınıp göğüste taşımayı pek tercih etmem sanırım pusetin takıldığı araba en güzeli eşede paslaması kolay

Tüp bebek mi sizin. Öyleyse merak etmeyin çünkü en kaliteli, en sağlıklı olan sprem ve yumurta seçiliyor transfer edilirken. İçinizi ferah tutun. Kolay değil biliyorum çünkü bende test sonucu bekliyorum.

Tüp bebek mi sizin. Öyleyse merak etmeyin çünkü en kaliteli, en sağlıklı olan sprem ve yumurta seçiliyor transfer edilirken. İçinizi ferah tutun. Kolay değil biliyorum çünkü bende test sonucu bekliyorum.
merhaba :) evet tüp bebek bizim ngs yapılıp transfer edildi. İnşallah hep birlikte iyi sonuçlarımızı paylaşırız burada :)
gerçekten stresli galiba birde hamilelikte koruma isteğide artıyor beklemek zorlaşıyor hal böyle olunca. sizin yaşınız kaç ve neden nifty önediler?

beni hemsire 10. haftada bir de 14. haftada mı ne aramıştı. 18 den sonra demişti sanırım tetanoz aşısını emin olamadım.

Bizim sigortamız yokmuş yeşil kartlı gbı bısey oluoruz muayene ücreti nekadardr acaba eşim 90 lı bişydr dedı
Tam detayı bilmiyorum ama eşinin yada senin sosyal güvenceniz yoksa sen hamile olduğun için analık hakkı diye bi uygulamadan yararlanabilirsin. Alo 170 i arayıp öğrenebilirsin bunu. Belkide hiç para ödemezsin muayenelerde. Ama senin beyan etmek gerekiyormuş hastanede analık hakkından faydalanıyorum falan demen gerekmiş sanırım

Kızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağı aradı mı sizi ya da arar mı bilginiz var mı? Bizimki çok ilgisiz ya
Beni aradı canim isim numara bilgisini de verdi hemşire hanım bir sorunda arayın diye daha önce bir doz tetanoz olmuştum iki yıl önce şimdi de bir doz daha yapmamız lazım dedi 20. Haftayı galiba çağırdı

Aynen aramak lazımda bugun biyerecıkılmaz.Ben aslında sana bugun dışarda buluşalımmı diyecektım sabah bı kalktım kar dız boyu
Ayy çok iyi olurdu valla çok isterdim ama bu karda kışta allah korusun kayarız düşeriz tövbe tövbe.inşallah hava düzelsin görüşürüz canım ben de çok istarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…