iyi akşamlar kızlad takipteyim sizi çok yazamasamda benim 2. gebeliğim bu zamana kadar bulantım olmadı baş ağrısı çok çektim ama, bugün yine şiddetli başım ağrıyor ve akşam kustumm
bu aylarda böyle olurmu ki?
ilk gebeliğimde oğlumda ilk 4 ay kusmuştum sonra rahattım
bu kız da rahatım derken şimdi başladı kusma bulantı..
cinsiyeti öğrenenler gözleriaydın
Bebek arabası için bende yeni alıcam oğlumdan kalanı kullanmıcam eski modeldi çünkü. travel alıcam bu sefer tekerlekleri büyük olursa ağır oluyormuş onu duydum ona göre dikkat edip alıcam
iyi akşamlar kızlad takipteyim sizi çok yazamasamda benim 2. gebeliğim bu zamana kadar bulantım olmadı baş ağrısı çok çektim ama, bugün yine şiddetli başım ağrıyor ve akşam kustumm
Bebek arabası için bende yeni alıcam oğlumdan kalanı kullanmıcam eski modeldi çünkü. travel alıcam bu sefer tekerlekleri büyük olursa ağır oluyormuş onu duydum ona göre dikkat edip alıcam
İyi akşamlar canım .baş agrısı çoğumuz cektık çekıoruz.benımde 2. Düşükleri saymazsak kızımda bende başlarda kusmustum bundada sonradan başladı artık cinsiyete göremi fark edıo yoksa hamılelıkten hamılelıge fark mı edıo bılemıorum.Buarada bunun cınsıyetı kesın olmamakla beraber erkek gbı oyuzden mi acaba farklılık dıoeum
İyi akşamlar canım .baş agrısı çoğumuz cektık çekıoruz.benımde 2. Düşükleri saymazsak kızımda bende başlarda kusmustum bundada sonradan başladı artık cinsiyete göremi fark edıo yoksa hamılelıkten hamılelıge fark mı edıo bılemıorum.Buarada bunun cınsıyetı kesın olmamakla beraber erkek gbı oyuzden mi acaba farklılık dıoeum
bende cinsiyete göre farklılık gösteriyor belki diye düşünüyordum
her gebelik bir olmuyordur elbette ama bilemedim bende.. baş ağrısı bitirdi beni.. parol u da çok içmek istemiyorum dayanıyorum bakalım içmemek için.
bende cinsiyete göre farklılık gösteriyor belki diye düşünüyordum
her gebelik bir olmuyordur elbette ama bilemedim bende.. baş ağrısı bitirdi beni.. parol u da çok içmek istemiyorum dayanıyorum bakalım içmemek için.
Valla bende çok dişimi sıktım çok şükür hiç içmedim ben normaldede ilaç içmem çok çok dayanılamz olursa anca öle içerim.Başım agrıdıgı zaman gunduzse gozumu baglayıp sessız bır odaya gecıp yatıorum çok şükür bazen hafıfletıo uyuyuncada iyi oluo.Ama tabı bazende ksintisiz 2 gun agrıdgda oluyor
Merhaba kizlar benimde 3.gebeligim bas agrisi cok cekiyom bulantim baya oldu kusmalarimda kizlarimda hic rahatsiz olmuyordum basimda agrimiyordu cinsiyetten bu erkek beni mahvetti herseyi kararttm vala allah saglil versinde yavrularimiza cekerz biz
Aksilik ya uyuyamıyorumda dalamıyorum birtürlü sol kısmım enseden ağrıyor tansiyon baktı eşim 10-6 çıktı.. kustum ya
acıktım şimdide. tuzlu kraker yiyip bol su içip tekrar uyumayı denicem. doktorum susuz kalırsan da baş ağrısı yapar demişti. dikkat ediyorum çok içmeye ama kusunca sıvı kaybı oluyordur. herkese iyi geceler yarın görüşürüz.
kızlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum gittiğimiz hastane 1 saat uzaklıkta çevremdekiler doğum başladığında yetişemezsin oraya vs beni korkutuyor sizce de yetişemez miyim doğum başlayınca fırt diye doğurulmuyor ki saatler sürüyor
Canim bence hic korkma ben kizimda gunum gecince ertesi gunu doktora gitmistim oda daha 1haftan var demisti bunu duyunca anneme ziyarete gelmistim 85km mesafedeydi. Annemgilde kaldim bikac saat kanamam gelmisti yola ciktik 1 saatlik yolu 3saatte vardik sancimda hafif vardi ama yinede dogum hemen olmadi
Yani oyle dedigin gibi firt dogmuyo.
Simdiki hastanemizde 8km uzakta ama sehir icinde trafik cok oluyo bazen o 8km yolu 1 saatte anca varabiliyoruz, tamamen trafik saatine bagli
Ama oyle korkum olmadi cok sukur
Yani 1saatte dogum olmasi gercekten cok nadir.
Bence stres yapma
Aksilik ya uyuyamıyorumda dalamıyorum birtürlü sol kısmım enseden ağrıyor tansiyon baktı eşim 10-6 çıktı.. kustum ya
acıktım şimdide. tuzlu kraker yiyip bol su içip tekrar uyumayı denicem. doktorum susuz kalırsan da baş ağrısı yapar demişti. dikkat ediyorum çok içmeye ama kusunca sıvı kaybı oluyordur. herkese iyi geceler yarın görüşürüz.
Bir haftadır dediğin ağrıyı kesintisiz yaşıyorum.bir kere acile gittim hiçbirşey yapmadılar.bugün de doktora gittim o da çok önemsemedi sadece hamilelikte migren ortaya çıkıyor hormon kaynaklı büyük ihtimal migren atagı geçiriyosun dedi.önceden başımın ağrıdığını bilmezdim ben.
Bir haftadır dediğin ağrıyı kesintisiz yaşıyorum.bir kere acile gittim hiçbirşey yapmadılar.bugün de doktora gittim o da çok önemsemedi sadece hamilelikte migren ortaya çıkıyor hormon kaynaklı büyük ihtimal migren atagı geçiriyosun dedi.önceden başımın ağrıdığını bilmezdim ben.
Acile gitmeyim diyom aynen dediğin gibi birşey yapmazlar birde salgın var ondan.. kendi doktorumda olabilir ağrın dedi, çok ciddi boyutta ise nörolojiye görünebilirsin dedi. Migren geçmişim var zaten benim
her ay regl döneminde nüks eden baş ağrım var .. Gebelikle daha da arttı
Kıyamam oğlumla eşim ne yapacaklarını şaşırdılar 6 yaşında bıdık kusunca rahatladınmı Anne diyor .. 10 da zor uyudu .. sana bakçam anne ben diyor
Sorumluluklarım olmasa çocuk.. annem uzakta, dirayetli olmaya çalışıyorum
Bütün gün baş ağrısı ile yattım. Son zamanlarda daha çok arttı. Normalde de migrenim var zaten ve majezik içmeden veya iğne yaptırmadan geçmiyor. Malesef gebelik nedeniyle defalarca masaj kremi sürerek idare ettim. Diğer iki kızımda böyle olmamıştı bu gebelik beni bitirdi
17+3 oldu bebeğim ama hala hiç bir kıpırtı yok karnımda. Artık bebeğimi hissetmek istiyorum ne zaman başlayacak bu tekmeler? Zaten ayda bir kontrole gidiyoruz aklım çıkacak bişey mi oldu bebeğe diye düşünmeden edemiyorum...
17+3 oldu bebeğim ama hala hiç bir kıpırtı yok karnımda. Artık bebeğimi hissetmek istiyorum ne zaman başlayacak bu tekmeler? Zaten ayda bir kontrole gidiyoruz aklım çıkacak bişey mi oldu bebeğe diye düşünmeden edemiyorum...
Bende de aynı henüz bir şey hissetmedim. Doktor 2 hafta önce 3 haftaya hissedersin demişti bakalım son 1 hafta
Kilonun etkisi olur mu geç hissetmede demiştim çok fazla etkilemez dedi bakalım beklemedeyiz