2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızçeler ya bebeğimin pıt pıtlarını en son pazartesi akşamı hissettim. 3 gün oldu, hisseden anneler bi diyin hele sizde durumlar nasıl? Hissettikten sonra hissedemeyince de böyle tedirgin olunuyor işte.

Bende de bi ara durdu 2 gundur cok guzel sekilde basladi elimi karnima koydum avcumda hissettim ilk defa guclenmis sanki kuvvetli geldi o aksam baya bi yapti. Dun de ogle yemek yeme saatinde bi basladi yedim costu bi heralde arka arkaya 3 4 defa hissettm AMA aksam hic hissetmedim mesela:) bi iki gune daha farkli hissedeceksin bence sende canim oncesinde hic yoktu 2 gunde birden degisti:)

Bende de aynı henüz bir şey hissetmedim. Doktor 2 hafta önce 3 haftaya hissedersin demişti bakalım son 1 hafta
Kilonun etkisi olur mu geç hissetmede demiştim çok fazla etkilemez dedi bakalım beklemedeyiz
bende hissetmiyorum ve kiloya bağlıyorum 50 li kilolarında bir arkadaşım 12. haftadan beri net hissediyordu

bende hissetmiyorum ve kiloya bağlıyorum 50 li kilolarında bir arkadaşım 12. haftadan beri net hissediyordu
Mutlaka kilo etki ediyordur ama öyle haftalarca fark oluşmaz, 18-22 hafta arası kaç kilo olursa olsun herkes hisseder dedi. Benim de vardı öyle bir iş arkadaşım kendisi sadece kemik ve deriden oluştuğu için bebek parmağını oynatsa hissediyordu ilk hangi hafta hissetti bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda baya rahatsız oluyordu bence biz daha rahat edicez hatta karnından bebişin ayak izini bile görmüştük benimki ayaklar 40 numara doğmazsa hayatta belli olmaz o yağların içinden

Canım 1500 e nerde yaptırdı? Benim doktorum da istedi de bende yer araştırıyorum.
merhaba, siz fetal dna testi ( nipty-nifty) yaptırdınız mı ? ya da ikili test? takip ettiğim kadarıyla siz de ngs li embryo ile hamile kalmışsınız. Bana iki adet ngs li embriyo transfer edildi bir tanesi tuttu, 12. hafta da ikili test yaptı dr 1/150 riskli geldi sonuç hemen amniyosentez önerdi aynı dr bende başka bir dr dan görüş aldım tekrar ultrasona girdim 13+ haftayken ikinci gittiği dr fetal dna önerdi ve sonucunu bekliyorum. çok stresli bir süreç

gerçi bizimki de rahatlık doğru öyle düşününce ben zaten mide yanması da olmasa hamile olduğumu unutacağım 20. haftalarımızda hissederiz biz büyük ihtimalle

Merhaba, pazartesi günü yaptırcam nifty testi. Evet bende ngs li embriyoyla hamile kaldım çok şükür. Doktorum ikili test yapmiycam dedi sadece ensesini ölçtü ultrasonda o da normal dedi ve nifty teste yönlendirdi.
Sizin yaşınız kaç? Genelde ikili testte yaş ilerledikce yüksek risk cikiyor. Bişey olmaz Allahın izniyle, sağlıklıdır bebek endişe etmeyin, sonuçtan bizi de haberdar edin.

ÇOk sağolun iyi dilekleriniz için, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
yaşım 38 hem yaş hem biyokimyadan galiba yüksek çıktı ikili test. Hiç yaptırmak istememiştim iyi ki yaptırmamışsınız gereksiz bir stres. Şükür ultrason da her şey normal dedi her iki dr da ama insan yine de endişe ediyor. Mutlaka bilgi vereceğim...

Kızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağı aradı mı sizi ya da arar mı bilginiz var mı? Bizimki çok ilgisiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…