2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğru diyorsun canım benim.
Bebeğini birkaç gün hissetmeyen arkadaşlarım üzülmeyin. Bugün sağlık ocağına gittim. Kalp atışını önce zor duyduk. Sürekli pozisyon değiştiriyor, bir türlü yakalayamıyorum dedi. Zorla yakaladı çok şükür. 160 atıyormuş. Oysa o hareketlerini ben hissedemiyorum bu sıra :))

Ilk gebelikse normal canim anca 20. Haftalarda rahat hissedebilirsin

Ayy çok iyi olurdu valla çok isterdim ama bu karda kışta allah korusun kayarız düşeriz tövbe tövbe.inşallah hava düzelsin görüşürüz canım ben de çok istarim
Aynen güzel olur benım bayadır aklımdada sen ne düsünrsn bılemedgm için bişey demedım dedgm yer bayanlara özel belki gitmişsindr suyun kenarnda güzel yanı

Maşşallah canım.Aynen hissetmedgmzde ya uyuyodur yada bulundgu yer hıssedemeyecgmz bi yerdır içerlere dogrudur

Kızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağı aradı mı sizi ya da arar mı bilginiz var mı? Bizimki çok ilgisiz ya
Canım ben gidip kayıt yaptırmıstım gebeliğimi öğrendiğimde direk takıp ıcın cagırdı aşı gününü hatırlatma olarak yazıp verdi buzdolabına as unutma yıne hatırlatırım ben dedi

normali bu galiba ama bana bişey demedi kendim takip etmem gerekiyor çok ilgisizler

Birkaç gündür lekelenmeli kanamam oluyordu ara ara. Dr'umu aradım gel dedi. Sabah oğlumu gördük şükür. Pıt pıt atıyordu kalbi. :) biraz aşağıda ondan olmuş dedi, son zamanlarda kendimi hiç kollamıyordum ders oldu bana. İstirahat et, dinlen kalkma, ilişki yok vs bir sürü yasak koydu. Hayırlısı bakalım. 80 gr olmuş kuzum :)

normali bu galiba ama bana bişey demedi kendim takip etmem gerekiyor çok ilgisizler
Aynen senin hemşire biraz sıkıntıymış sen bir ara yada git canım kendını hatırlat hatta soyle herkese hatırlatma kağıdı verılmıs su gun gel dıye neden bana verılmedı de cıdden sorumsuzlarmıs , 20.haftada gel diyorlar genelde sen bu hafta bır gıt konus

37 yaş. Risk çıktı bizde de. Yaş riski çıkmadı ama diğer değerde çıktı. Zamanda geçmiyor.

bizim 16 haftalık 145 gramdı kuzum

Ben doktora gittiğim ilk gün sağlık ocağından arandım. Sistemlerine gebelik bilgisi düşüyor bizim burada. Beni tüm hamileliklerimde daha ilk kontrolde aradılar. Hatta birinde bana ulaşamayınca ikinci numara eşimindi onu aramışlardı. Aşı zamanıda yine arayacaklar. Arada arıyor gebelik devam ediyorum diye soruyorlar.

Allah allah bizim sağlık ocağı hiç böyle değil yeter ki gitme onları uğraştırma yani

37 yaş. Risk çıktı bizde de. Yaş riski çıkmadı ama diğer değerde çıktı. Zamanda geçmiyor.
Selam sizin bu nifty dediginiz test burada nipt test diye geciyor sanirim
Trisomie hastaliklari icin degilmi?
Kac gunde geliyor sonuclar size
Ben yaptirdim 10gun denilmisti. Yarin 2hafta olucak.
AZ once aradim 2.kez analiz edilecekmis kan, Sordugumda bunun normal oldugunu cogu zaman 2. Kan tahlili bile yapildigini soylediler.
Simdi sonuclari beklicez

herkes hareketsizlikten bahsetmıs Bi kac gun cok hareketlıydı bugun sankı cok hareket yok doktora mı gıtsem dıye dusunurken hooopp ay sonu yogunlugu baska bi iş derken kaynıyor.. Ama 3-4 kez dusunmedım degıl..

Kızlar doktor bana haftaya üçlü test için randevu verdi kesin gel çünkü ikilide olmayan bazı değerlere üçlü de bakılıyor dedi.benim doktorlar sağolsun sen istiyormusun diye sormuyorlar kesin yapılacak gel diyorlar

Bende ilk gebelikte şeker yüklemesi yaptırmak istememiştim ama Dr ikna edip yaptırdı oda çok kötü ya kusmamak için zor tutmuştum kendini muhtemel bunda da zorla yaptıracak

Bende ilk gebelikte şeker yüklemesi yaptırmak istememiştim ama Dr ikna edip yaptırdı oda çok kötü ya kusmamak için zor tutmuştum kendini muhtemel bunda da zorla yaptıracak
Onu da yaptırırım artık.ben ne derlerse yaptırıyorum eminim onlar benden daha iyi biliyordur ama insan yine de bi sorar neyse buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…