2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Simdi ben internetten arastirdim ikili uclu test nedir diye
Yani aslinda bu bizim burada nipt test diye anlandirdigimiz test oluyo
Ben 2hafta once yaptirdim
Hala sonuc bekliyorum
Peki bu sizin nifty testiniz ne oluyo

Simdi ben internetten arastirdim ikili uclu test nedir diye
Yani aslinda bu bizim burada nipt test diye anlandirdigimiz test oluyo
Ben 2hafta once yaptirdim
Hala sonuc bekliyorum
Peki bu sizin nifty testiniz ne oluyo
Canım onun kesinliği daha çok oluyor %99 kesinliği var.ben ikili testi yaptırdım haftaya 3lü yaptıracağım.senin nipt testi bence nifty testiyle aynıdır.bana öyle geliyor

Amin insallah canım ya insallah burdaki tüm anneler bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. birde dediki plesantan asağida olduğu için bebek hareketlerini biraz daha geç hissedebilirsin
Ben nadirde olsa hissediyorum pıt pıt yapıyor arada.

Aynen epey büyüttünüz canım benim. :))
Çok şükür bu bile benim için mucize.haziran annelerinde birisi yazmış anne ne kadar stresli endişeli olursa çocuklardaki dikkat eksikliği hiperaktivite vs sıkıntılar daha yüksek oluyormuş bu kanıtlanmış.mesela yurtdışındaki anneler hamileliği normal bir olaymış gibi yaşıyor onlar bunu hiç önemsemiyor normal hayatlarına devam ediyor.Ama biz millet olarak hep stresliyiz hep kaygılıyız sadece riskli gruptaki anneler değil hiç riski olmayan gebeler bile hep endişeli.o yüzden stresi bir kenara bıraktım.Mevlam ne eylerse güzel eyler.

S Sibelll16 sen nasılsın cnm bebiş nasıl? Nasıl gidiyor? Cinsiyet belli mi?
İyiyim cnm sağol, bebek iyi ama bende telaşlar var tabi, plesantanın bir kısmı eski dikişime yapışmış riskli gebelik olarak takip edileceğim üniv. hastanesinde, oğlumuz olacakmış bizimde yeni öğrendik hala alışamadım ben de oğlum demeye

Doğru diyorsun canım. Rabbim neylerse güzel eyler. Bu zaten normal bir durum ama ben ilk gebeliğimde hiç hamile gibi değildim, öyle ki olağan gidiyordu herşey. Ama bunda öyle olamıyorum çünkü kanamalar geçirdim, rahim bağları kasılıyor yatıp kalktığımda, koyu kıvamlı sarı akıntım oldu bide baş ağrılarım oluyor. Kendini hissettiriyor yani bu sefer:) yoksa ben ilkinde hamile olduğumu unutuyordum:))

S Sibelll16 durumunuz aynı galiba canım...
Evet canım konuştuk, benim sadece plesanta previa değil akreata şüphesi var kısmi yapışıklıklar var büyük ihtimal üniv. hastanesinde büyük bir ekip girecek sezaryenime, korkularım çok ama nasip artık korkunun ecele faydası yok

Herşey yolunda gidecek canım benim, doktorlardan Allah razı olsun, ellerinden geleni yaparlar inşallah. Rabbim yardım edece inşallah, bebeğin de sen de sağlıkla çıkacaksın doğumdan.

Herşey yolunda gidecek canım benim, doktorlardan Allah razı olsun, ellerinden geleni yaparlar inşallah. Rabbim yardım edece inşallah, bebeğin de sen de sağlıkla çıkacaksın doğumdan.
İnşallah canım dua edin bana da Çocuklarımın büyüdüğünü görebilirim inş.

inşallah iyi haberler almayı nasip eder Allah.. hepimize bol sabır :)
Amin canım inşallah
Evet sanırım aynı test. 10 iş günü denildi ama haftasonu vs 15 günü bulur dedi. Bekliyoruz.
Bende 2.li temiz çıktı. Bu haftada 4 lü yapalım dedi. Yaptırdım risk çıktı. İnsan endişeleniyor. Nifty yaptırdım inşallah temiz gelir sonuç. Dua edin

Benim nerdeyse bi haftadir sol kasigim cok agriyo Benin gibi hisseden varmi ayagimi cektigimde ozellikle bi yere oturdugumda ya da kalkarken sol yumurtalign oldugu kisim clk agriyo

İnşallah temiz gelecek canım.Bana 4lüden söz etmedi 3lü yapcam dedi.Sonradan da 4lü yapalım demez inşallah.Aslında ben başında nifty yapacaktım ama doktor gerek yok o kadara dedi.

Neyse biraz güzel şeylerden konuşalım ben biraz bebek için çantalara baktım.hastane çantası için sizce sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı?ben şu paylaştıklarımı çok beğendim size de fikir olsun kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-31-19-26-48.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-01-31-19-26-24.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-01-31-19-26-06.webp
    32 KB · Görüntüleme: 34
Hastane için değilde genel olarak kullanım için kesinlikle sırt çantası diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…