2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Babasına benzesin ama kaynana görümce evlerden ırak allah benzetmesin.

Benim fikrim kız çocuk en çok babaya benziyor cnm, benim kız aynı babası, ben de babama benzerim. Ama her kime benzerse benzesin o senin için en değerli, en güzel olacak. Hiç umursamayacaksın bile :)
Dün parmaklarıma bakarken babamı özlediğimi farkettim, çünkü babamın parmaklarına çok benzer kızım da aynı :)
Kızımın kocama benzemesinden de ayrı mutluluk duyuyorum :)

Benim fikrim kız çocuk en çok babaya benziyor cnm, benim kız aynı babası, ben de babama benzerim. Ama her kime benzerse benzesin o senin için en değerli, en güzel olacak. Hiç umursamayacaksın bile :)
Tabiki öyle benim en değerli varlığım ama bi korkmuyor da değilim yani

Bende bunu almak istıorum ama eşim nerde kullanacan dedı pek dışarı çıkan bırısı degılım de çıksamda arabamzla gdip gelıoruz yürüyerek hiç biyere gtmeyiz daha dgrusu gondermez

Günaydın ☺ canım yazar mısın neler alacaksın? Resmen kör cahilim yaa hiç bi şeyden anlamıyorum
canım ben banyo seti göğüs pompası birde ana kucağı almayı düşünüyorum

Çok hoşsun ya çok hoşuma gitti sanırım bende kızı bana benzeyecek diye çok şartladım dediğin gibi olursa ben iptal bizde durum şöyle benimde eşimin de kız kardeşi yok. İki amca bir dayı. Nineler dedeler biz eldeki gen grafiği :)) şimdi düşünüyorum kızımın üç seçeneği var en kısa benim, annem 1.70 kayınvalidem 1.72 ben 1.68. Ten olarak annem sarışın beyaz yeşil göz saçlar kumral. Kayınvalidem beyaz tenli ama gözler koyu. Bende Ela buğdayım onun için kız kime çekerse çeksin oğluşta işler karışık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende düşünmüyor değilim Alyaliya

Dün parmaklarıma bakarken babamı özlediğimi farkettim, çünkü babamın parmaklarına çok benzer ❤ kızım da aynı :)
Kızımın kocama benzemesinden de ayrı mutluluk duyuyorum :)
Benim kız babaya benzerse 2 metre falan olur canım deme böyle şimdi baba candır bende babama benziyorum anneme de benziyorum ama babam daha baskın. Oğlum babası gibi uzun olsun burnu dışında her şeyi babasına çeksin o çok istiyor bana benzesin oğlum kızımız da sana diye bende anneme benzesin istiyorum annem her zaman benden daha güzeldi halen güzel

Ben de portbebe var kizimdan kalma ama toplasan 10 defa anca kullandim heryere arabamla gidiyorum, sonra da hop bebek arabasi. Nadiren markete pazara ciktim yani kanguru ile. Bence de cok gerekli degil, hele hele cok yuruyus yapmiyorsan alma derim Ben evde bazen durmadiginda kizimi giyinip ev isi yapiyordum. Simdi sling alacagim, o daha mantikli geliyor evde dolasirken bile ilk 3 ay dipdibe olmak guzeldir diyorum.

kızlar büyük indirimleri kaçırmayın derim ben alacaklarımı belirledim
Bizim cinsiyet netlesince bende bir ebebek yaparim bilac tulum alirim buyuk esyalar hep kizimdan var ama erkek olursa haliyle kiyafetlerini yeni alacagim bir de bebek arabami degistirmeyi dusunuyorum, bende chicco liteway2 baston tipi var ama sevemedim yaa cok kullanisli olsada ben daha korunakli daha genis ve daha yuksek bir araba istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…