2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ozaman asagi Yukari senin nifty ile benim nipt testin sonucu ayni zaman gelecek

Ben sırt çantası aldım canım daha rahat olur diye düşündük

Allah'ım su hamilelik sürecini sıkıntısız geçirip hayırlısıyla bı alsaydık yavrularımızı kucagimiza

Kolaylıklar diliyorum cnm, inşallah her şey yolunda güzel ilerler. Hayırlı olsun oğlunuz da :) l
Sırt çantası normal kullanım için çok iyi oluyor cnm.

Gecmis olsun canim, hemencik atlatirsin bu sureci merak etme uygulamada benimkine de elma büyüklüğünde diyor
Hastane icin tabiki kabin boy valiz ama günlük kullanimda sirt cantasi iyi oluyor

Kizlar karnim adet sancisi gibi bir agri girdi 1 saattir gecmiyor normalmidir

Bu kasılmayı nasıl görüolar benım doktor nie e ultrasyonda ne nstde görnmez dedi

Bana sorarsan en rahatı sırt cantası at sırtına bebegınıde al kucagına tamam Yandan olacaksada çaprazlama takıp yandan olabılır.Bu cantalar bıraz zor olabılır

Alyaliya birde çanta konusunda tavsıyem kesınlıkle tek gözlü alma birden fazla gözü olsun tek goz olursa Allah içinde ara ara dur emzik nerde bez nerde şu nerde faln asıkıntı yanı oyuzden çok göz olması iyi bezleri bi yere koyarsn emzik biberon bi yere kıyafetlerı bı yere

Tavsiye için teşekkür ederim valla çok iyi oldu ben biraz daha araştırayım çantayı.

Ben bu yazdıklarna çok inanıyorum kesinlikle sakin annelerin bebekleri de sakin

Su kisima cok katiliyorum
Doguma 2hafta kalasiya kadar calisiyolar
Ben simdiden cikisi dusunmeye basladim
Yo saka bi yana bu sakin hamilelik konusunda %100 katiliyorum
Ilk hamileligimde cooook sakindim relaxx kizimda okadar sakindir
Ama gel gorelim simdi, sakin olmak mumkunmu gunde ortalama 100 hastayla ugrasiyorum ister istemez sinirlenebiliyorum
Is ortami hamileyken yaramiyo bana kesfettim ben bunu
Neyse rabbim herkese hayirli hamilelikler, hayirli dogumlar ve hayirli bebeler nasip eylesin

16 . Hafta içinde olan anneciklerr. . Bebeğiniz kaç gram ?

Öyle canım çalışan için stres kaçınılmaz.Ben de dünya kadar öğrenciyle veliyle uğraşıyorum.evde oturunca sorun yok o kadar güzel geçti ki sömestr tatilim.ama çalışırken çocuklara sinirleniyorum kasıklarıma vuruyor ağrısı.ayakta çok kalıyorum belim ağrıyor.kendimi dinlemeyim diyorum ama olmuyor bu kez de.mesela benim kuzenlerim de yurtdışında şimdi bi tanesi hamile ama doğru düzgün doktora gitmemiş işten ayrılmış nede olsa işsizlik maaşı alabiliyorum parasız kalmıyorum diyor.Çocuğuna istediği gibi eşya alıyor.Biz burda bir çocuk arabası alacağız diye dünya kadar strese giriyoruz çalışmayınca da olmuyor çok şükür ki işim var bu ay alamazsam diğer ay alırım diyorum.

Çok şükür o kadar uğraştan sonra rabbim bebiş nasip etti ancak son ultrason görüntüsünden sonra ben de bazı düşünceler oluştu.Ben kayınvalide görümce ve elti üçlüsünden hiç haz almıyorum acaba bu çocuk kime benzeyecek Allahım canını sağ etsin ama umarım onlara benzemez.hem kendi çocukları bile onlara benzemiyor benimki benzer mi ki sizde de böyle düşünceler oluyor mu?

İlk gebelikte doktorum ultrason da her gittimizi de aynı annesine benziyor dedi bende bana benzeyen bişey bekliyorum bi doğdu babası tekrar küçülmüş bu kadar benzer ben şok şimdi hiç düşünmüyor kime benziyor diye sonu hüsran olmasın

Benim fikrim kız çocuk en çok babaya benziyor cnm, benim kız aynı babası, ben de babama benzerim. Ama her kime benzerse benzesin o senin için en değerli, en güzel olacak. Hiç umursamayacaksın bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…