2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

biz bebek arabasını çokkk araştırdık ve Kraft'ın Surf modelinde karar kıldık

Kizlar sut sagma makinesi ne almistiniz. Cok demoralizeyim ne alacagimi bilmedigimden, kafam karisik. Hic bir sey alasim gelmiyor

biz bebek arabasını çokkk araştırdık ve Kraft'ın Surf modelinde karar kıldık
Bende sanırım alacağım bebek arabası vazgeçtik hiç mi lazım olmayacak diyor eşim. Avm de olur markette alışverişe gidince olur. Yazın ailelerin yanına gidince olur saydı da saydı ikna etti. Baybhope baston bebek arabası alalım uygun iki yıl idarelik yeter diyo.

doğru söylemiş canım sizin daha da fazla ihtiyacınız olacak ikiz oldugu için. Ama tekli araba alacaksınız sanırım? Sen mesela tek başına çıkmak zorunda kalsan ne yapacaksın onu da düşün ikiz arabası al bence

Kizlar sut sagma makinesi ne almistiniz. Cok demoralizeyim ne alacagimi bilmedigimden, kafam karisik. Hic bir sey alasim gelmiyor

Ben medela kullanmıştım canım ona devam. Avent ve lansinoh markalarda güzel. İlaveten sağdıktan sonra içirmek için Biberon olarak medela calma biberonu önermem avent ya da nuk alıcam bu sefer.

Kafan karışıksa alışverişi ertele tatlım moralsiz alınca bişeyi onu görünce hep mutsuz olduğun aklına gelir.benim öyle oluyor yani

Avent sanırım bu işte bir numara çok araştırıyorum pompa olsun emzik olsun biberon olsun en çok önerilen marka

İkiz canım yapışık ikili arabalardan. İki bebişle Allah yardımcımız olsun kolaylığını da verir inşallah

Canım ben hiç anlatmayım linç yerim.Ama herşeyi geçtim inşallah kalplerinin kötülüğü benzemez der susarım.Budadan da bekarlara sesleniyorum lütfen bugünleri düşünerek rehavete kapılmadan evlenin

Bende isten ciktigimda 7aylik falan olucam geri kalan 2 ayi sakin gecirim hic olmazsa.

Allah gönlüne göre versin canım eşinle sana çeksin yeter hayırlı evlat eylesin canım hepimizinkini

Not alayım ben de güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…