2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok az canım senin gibi gümbür gümbür tekmeleri yemedikce hep bu endişeleri taşıycaz sanırım doktora gidince iyi oluyorum 1 hafta sonra yine endişeler vesveseler başlıyor acaba iyimi gelişimi nasıl filan filan işte

Kızlar 2 gecedir kalça kemiği ağrısından uyuyamiyorum, bel ağrım bunun yanında çok hafif kalıyor mahvoldum ya! Bu ağrıyı yaşayan var mı aranızda? Nasıl bı çözüm buldunuz?

Progestandan gelen akıntı ilaç yağlı bişey bu bendeki baya onunla beraber su gibi arada oluyor doktor suyu olsa bebek düşer dedi alttan muayene etti enfeksiyonda yok ama okadar çok sulu akıntı nerden geliyor diye tırsıyor insan.

Aynısı canım işte.lamp diye iniyor bir anda su.ama progestandan.

Kızlar 2 gecedir kalça kemiği ağrısından uyuyamiyorum, bel ağrım bunun yanında çok hafif kalıyor mahvoldum ya! Bu ağrıyı yaşayan var mı aranızda? Nasıl bı çözüm buldunuz?
Ben de var özellikle yatınca ya da dik oturunca daha çok.yan yatınca sorun yok ama.çözüm bulamadım bacaklar ayrılıyor sanırım o yüzden öyle oluyor

Ben decavit d vitamini kan ilacı kullanıyorum kızlar . Her gün düzenli içiyorum . Sizin yemekle aranız nasıl
Ben sık sık öğün yapamıorum ya o huyum kötü sabah kahvaltı 11 12 gbı yapıorum akşama kadar cgu zaman hıc bısey yemıorum akşamda 6 yada 7 dide sonrada ıvır zıvır atıştrıorum saglıklı beslenemıorum pek

Alyaliya senın eşi aşşadaydıya o ne durumda en son ne zaman gıttın kontrole.Bebegını tam nerde hıssedıosun ?Ben hissetmıorum sdece alt karın bolgesı varya tam kasıklar orda yemek yedgmde falan çok şiddetli ağrı oluo acaba bebek ordada oyuzden mı oluo dıe dsunuorum 2 hafta once gobek delğme yakın yerde hıssedıodum aşşamı indiki acaba ya

Ben lansinoh ve e vıtamını kullandım gogus için ve benımkı 1 aydan az sürdü geçti çok şükür.
Göğüs pedide kullanmadım ama dedgn gbı bırını emerken diğer gogus hemen akıp gıdıyor kıyafetlerde ıslaklık oluor ben hep evde oldgm için çokda sorun yasamadım ama çalışan yada sık sık dısarı cıkan bırısı için şart.
Cocuğun poposu içinde çok haklısın ben hiç ıslak mendıl kullanmadım nedense onların temızledgnı düşünmüyorum.ben küçük bi saklama kabı aldım içine pamuğu parçalayıp doldurdum suyuda koydum ıslak mendıl gbı oldu o sureklı yanımızdaydı onunla temzledm.
Burun spreyı falnda hiç kullanmadım hala bile hiç kullanmadım 3 yasına geldı.Sadece burundan pislikleri çekmek için eczaneden bi aparat aldım adı herne ise dısarda sıkıosun havasını boşaltıosun burnuna sokup bırakınca içindekılerı çekio detaylı anlattım ama sen ne dedgımı anlamşsndır

Canım ben geçen hafta yaşama gitmiştim hala rahim kenarında duruyor dedi.Ama öncesinde devlete gittiğimde hiç yorum bile yapmamışlardı.ben de şu an hissetmiyorum sadece akşam göbek deliğimin altında dondurma yedikten sonra pıt pıt hissi oluştu sanırım kıpırdadı.ben de ağrı olmuyor belki senin ağrı gaz sancısı falandır.

Hmm anladım canım.yok gaz degıl ona emınım gaz hergun olmaz hem gazı anlıorum ama bu adet olmuş gbı bi yerde bıçak saplanr gbı falan degıl tüm o bölge agrıyoyaZaten kasılmalarım oluodu herlde bebrk iyice aşşa indi.Hayrlısıyla bi gidip görseydım bebegmıde rahatlasaydım ya valla düşünmemek için yapamadgm şey yok ders çalışıorum bıanda kendımı düşüncelerde buluorum zor bi durum bi kaç kere yukarılarda hıssetmıstım oda 2 hafta oldu sonra hiç hissetmedım sdece bu ağrı var bide aşşa baskıda yapıo gbı egıldıkce falan

Bende öyle hatta bazen tek öğün besleniyorum nesguik falan varya sütle onu yiyorum ya da

Bence endişe etme daha küçük arada kayar gibi hissedersin ama hissetmeme de doğal ben bile kesin olarak geçen haftadan beri günlük hissediyorum daha öncekilere göre daha sert artık hareketleri. Büyüyordur ve iyidir

Ben bir haftadır hissetmemiştim sadece dün pıt pıt yaptı mesela bugün de birşey yok.ama uygulamada bu haftadan itibaren hissetmeye başlayacaksın diyor yani korkulacak birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…