2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende baska yontemler denicem sabah kahvalti yapmadan erken kalkip icip uyumayi denicem. Bu da ise yaramazsa bende gece denerim en son da sabah ogle arasndaki o aclikta denerim. Mecbur icmemiz lazm
Evet ilerleyen aylarda dahada değerimiz düşecek

Şu kelebek dediklerinden mi bahsediyorsun. Bi tanıdığım kullandı. Bi parça kolaylaştırıyor dedi ama çok net değildi. Ben öyle şeyler almadım çünkü inanmadım işe yarayacağına.
O meme ucu olmayanlar için kullanılan bir ürün. Ucu çıkarmaya yarıyor.

Kız o burun açma aletleri benim midemi bulandırıyor. Onu yapamam ben:)))) yine burun spreyi alırım.

Kız o burun açma aletleri benim midemi bulandırıyor. Onu yapamam ben:)))) yine burun spreyi alırım.
Çocuklarımızdan bahsedıyoruz oyuzden bıraz acık yazacam spreyı sıkınca o burnundakı doluluk ne oluo boğazdan mı akıo bılmıorum ben zararlı dıe bılıyordum oyuzden hıc kullanmadım.Sana doktormu vermıstı spreyi

Benim saatlerimde senin gibi . Yalnız saat 3 bućuk 4 gibi meyve yiyiyorum .

Biara bende yıyodum meyvede bır haftdr pek yemedm bugun almş eşim yedım
Zaten normaldede doğrumu yiyorum acaba yediģim yeterlimi . Az mi yiyiyorum . Böyle düşünüyorum . Doktorumda hic bana şöyle böyle ye demedi . Internetten arastiriyorum ama ordaki herşeyide yiyemiyor insan .

Bende zamanında çok takmıştım şimdi takmıyorum.imsallah bidaha takmam
Bu hap sonuna kadad mı kullanılıyor. Ben baya içeri itiyorum ve çok fazla bir şey dökülmüyor . Kegel egzersizi gibi bir şey yapıyorum hüp yutuyor

Tabi tabi doktor vermişti. Xclear Kids markası. Yine ondan alıcam. Emzirdiğim için sorun olmadı herhalde. 7/24 memede durdu benimki. Burnu tıkanırsa sıkıyorduk bi fıs. 1 taneyi bitirmedik yani. Kalanı atmıştım.

Aynen bende kontrolden sonra uzun zaman geçince kötü şeyler düşünmeye başlıyorum

Aynen aynen philips avent göğüs kalkanı Bi de emzirirken kullanılan aparatı. İkili olanı alıcam. Ne kadar kurtarırsam o kadar rahat ederiz.
Eger bebegin gogus ucunu rahat alirsa silikon uc sakin kullanma canim, hem bebek ona alisinca bir daha memeye alistirirken zorlanabilirsin hem de yara olusumuna etkisi yok. Ustelik surekli dezenfekte etmek gerek Bu defa onsuz ugrasacagim
Emsin diye, sanki bu defa meme uclarim daha iyi
Kızlar 2 gecedir kalça kemiği ağrısından uyuyamiyorum, bel ağrım bunun yanında çok hafif kalıyor mahvoldum ya! Bu ağrıyı yaşayan var mı aranızda? Nasıl bı çözüm buldunuz?
Benim de biraz kalca kemigi agrim var gibi ama cokta degil. Doktora gidince söyleyeceğim belki de magnezyum kullanma zamanim gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…