2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şu an sinirimden kudurmak üzereyim 1 hafta önce ağdaya randevu almıştım. Kendimi psikolojik olarak hazırladım her yer kar zaten hala da yağıyor düşücem korkusuyla minik minik kuaföre gittim o da ne kapalı. Ya bu küçük esnaf beni deli ediyor para kazanmaya hiç niyetleri yok. Randevu vermişsin işin çıktıysa bir zahmet ara bir haber ver. Daha da kapısını açmam.
RabiaGunes benim kuaförden sonra senin doktora uyuz oldum ya bu insanlar moral bozmayı ne kadar seviyor. Benim başından beri bebek önde 1 hafta biri devlet ikisi özel olmak üzere 3 doktor gördü hiçbiri öyle bebeği kaybetmekten falan bahsetmedi bu haftalar da önemsemiyorlar bile bu ileri-geri meselesini sadece biri şeker olabilir dedi o da diyetle hallederiz hiçbir sorun olmaz çok var öyle hamile dedi. Hiç kafana takma o doktorun halt yemesi. İçini ferah tut sağ salim alıcaz bebişler kucağımıza inşallah

Canım yalnız burda çocuğun ileri olmasını değil karın çevresinin olması gerekenden geniş olduğunu söylemiş.bağırsak tıkanık olabilir ya da şeker olabilir demiş ve ayrıntılı ultrasyona git demiş buraya kadar bence her doktorun yapması gerekeni yapmış.Tek bir yerde hatası var hem de büyük bir hata o da çocuğunu kaybedebilirsin demesi.hiç bir anneye kesinlik kazanmadan böyle birşey söylememesi gerekirdi.Ama ben eminim birşey çıkmayacak yine de tedbir almak lazım.

Şubat-mart annelerinde çok var öyle karın çevresi ileri veya geri çıkan. Ben daha karın çevresine baktırmadım dediğin gibi farklı bir durum olabilir ama böyle bir durumda bile tutup en en en kötü ihtimali anneye söylemek ne derece doğru anlam veremiyorum. Alınması gereken önlem varsa al, hastayı yönlendir hadi olmadı anne bir uygulamayı yaptırmak istemezse ikna etmek için durumun ciddiyetini anlat kadın zaten bir şey dememiş diretmemiş baktırmam ettirmem diye. Böyle gereksiz yere kötü ihtimal sıralayan doktorlara ayrıca bir uyuz oluyorum.

İçimi rahatlattın valla canım çok sağol.iste benimde böyle sıkıntım var kim ne yazsa acaba bendedemi öyle diyorum.peki ultrasona göre kaç çıkıyor bebisler.

Rica ederim canim ne demek insan ister istemez etkileniyor biri 16 haftalik digeri 16+2 gozukuyor ama 2 haftaya kadar normal sayiyorlar birazda ulttasonun kalitesine gorede fark olabiliyor birde doktor olcum yaparken milim oynatsa farkediyor oyuzden endiselenme canim

Hayırli olsun canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah gruptaki 3.ikiz annesisin sanırım

Kızlar ben daha ayrıntılı ultrasonu hiç konuşmadım doktorumla. Haftaya cumartesi yada bi sonraki cumartesi doktoruma gider sorarım. Sizler randevu aldınız mı

Canım aynı durumdayım doktorum gece uyumadan iç hiç içmemekten iyidir dedi

Bende baska yontemler denicem sabah kahvalti yapmadan erken kalkip icip uyumayi denicem. Bu da ise yaramazsa bende gece denerim en son da sabah ogle arasndaki o aclikta denerim. Mecbur icmemiz lazm

Aynen canım zaten sıkıntı o davranışında.

Benim gittiğim hastanede detaylı ultrason yok, başka yere gideceğim. 20 ile 22 arası mı oluyor? Randevu kalabalık oluyor ona göre bende hafta içi randevu alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…